GSS borçları

Zamanında çok şey anlatmaya çalışmıştık bu yasa ile ilgili ama ya biz anlatamadık ya da insanlar anlamak istedi.

O yüzden şu yapılanlar az bile. Bu kadar duyarsız bi millet olduktan sonra semer vuranın da çok olur.

Aman neyse ne gerek var bu tip muhalif çıkışlara. Ne de olsa memleket günden güne iyiye gidiyi.

mısırdaki gibi kendini yakan gençten sonra arap baharı olayı misali ama bunlar için kendine kıyma değmez biz en iyisi ayaklanırız :p sana bişi olursa bi ıslık çal yeter :D Sosyal medya ve genç kitlenin gücü adına :cool:

valla hocam zorla almaya çalışırlarsa bu parayı sadece ben değil göreceksin bu olaylar fazlalaşacak. hükümet ondan sonra kaçsın kaçabildiği yere kadar :)

valla hocam zorla almaya çalışırlarsa bu parayı sadece ben değil göreceksin bu olaylar fazlalaşacak. hükümet ondan sonra kaçsın kaçabildiği yere kadar :)

zorla almalarına gerek yok e-icra denen birşey icat etti yiyiciler,direk banka hesabına bloke çakıyorlar.ödemezsen kendi adına bankada hiçbir işlem yapamıyorsun.Hükümet canavar gibi çalışıyor.

Valla cehennemin dibine kadar yolları var banlanırım diye küfür edemiyorum ama anladınız siz onu :D

zorla almalarına gerek yok e-icra denen birşey icat etti yiyiciler,direk banka hesabına bloke çakıyorlar.ödemezsen kendi adına bankada hiçbir işlem yapamıyorsun.Hükümet canavar gibi çalışıyor.

zaten bu parayı ödeyemeyen adamın bankada ne işi olur ki :)

zaten bu parayı ödeyemeyen adamın bankada ne işi olur ki :)

valla benim 1 milyon liramda olsa haksız olarak tahsil edilmeye çalışılan bin lirayı vermemeye çalışırım,olayın ödeyememekle alakası yok.Ayrıca bu devirde bankayla işi olmayan mı kaldı.

sigortadan yararlanmak isteyenler için bir kanun. yararlanmak istemiyosan bir önemi yok.

az önce bende bu konu sayesinde 630 tl borcum olduğunu gördüm biraz araştırma yaptım öğrenci olan ve 25 yaş altı olanların öğrenci belgesi ile sgkya gittiklerinde okuduğu dönemlerdeki borçlarının silindiğini yazmışlar.

Nasıl olsa seçim yaklaşıyor borçlara AF GELECEK. millette sevincinden herşeyi unutacak. Ödeyenlerde su içecek üstüne.

eskiden milletin cebindeki 3 kuruşa göz dikerlerdi. Şimdi milletin (işsizlerin) olmayan cebindeki paraya göz dikmeye başladılar.

hişşş rahatsız etmeyin...
b07694f405737554e09eddca1570ab6a.gif

valla benim 1 milyon liramda olsa haksız olarak tahsil edilmeye çalışılan bin lirayı vermemeye çalışırım,olayın ödeyememekle alakası yok.Ayrıca bu devirde bankayla işi olmayan mı kaldı.

hocam orasına katılıyorum. zaten bende öyle yapıcam. ama son yorumunuz da eksiklikler var. bu devirde de bankayla işi olmayan kalmadı doğrudur ama bu çeşitli yollarla halledebilir. ben mesela babamın kartını kullanıyorum. kendi adıma bir kartım yok.

Bu konuyu 15 günce öğrendim ve girip baktım 297 TL borcum var.
Bende ne araştırdım nede aradım. Sonuç olarak borç borçtur. Orası ayrı bir durum.

Ama şunu öğrenmek istiyorum. Bilenler cevaplarsa çok memnun olurum.
Benim sigortam yok, 5 - 8 ay daha olmayacak. Daha sonrasında olabilir.

Bunun için sürekli borç yığılmaması gerekiyor. Sonra altından kalkamayız o borcun birde banka hesabı bloke ediyorlarmış. Sürekli bankayla da işimiz oluyor.
Bunun için ne yapmak gerekiyor?

aynen bende onu sorcaktım.
Mesela ben sigortadan yararlanmak istemiyom.
yinede ödemek mi gerekiyor ?

hocam ona kızıyoruz zaten,isteğe falan bağlı değil direk zorunlu kilitliyorlar borcu.maksat sağlık güvencesi falan değil maliyenin deliklerini kapamak.

Bu konuyu 15 günce öğrendim ve girip baktım 297 TL borcum var.
Bende ne araştırdım nede aradım. Sonuç olarak borç borçtur. Orası ayrı bir durum.

Ama şunu öğrenmek istiyorum. Bilenler cevaplarsa çok memnun olurum.
Benim sigortam yok, 5 - 8 ay daha olmayacak. Daha sonrasında olabilir.

Bunun için sürekli borç yığılmaması gerekiyor. Sonra altından kalkamayız o borcun birde banka hesabı bloke ediyorlarmış. Sürekli bankayla da işimiz oluyor.
Bunun için ne yapmak gerekiyor?

yapacak hiçbirşey yok ödemekten başka,hatta dua et prim miktarlarını yükseltmesinler.

hocam ona kızıyoruz zaten,isteğe falan bağlı değil direk zorunlu kilitliyorlar borcu.maksat sağlık güvencesi falan değil maliyenin deliklerini kapamak.

yapacak hiçbirşey yok ödemekten başka,hatta dua et prim miktarlarını yükseltmesinler.

Demin verilen linkten baktığımda. Ödenmediği taktirde sadece devlet hastanelerinden yararlanamayacağımızı söylüyordu.

Ancak o borcu ödediğimiz taktirde devlet hastanelerinden yararlana bilirmişiz.

Arkadaşlar gss borcu nedir ilk kez duyuyorum sizden , nerden bakıyoruz , belki benimde borcum vardır , sigortam yok yaşım 25 , üniv. mezunuyum .. lütfen yardımcı olun

orda borçlu dönem sayısı yazıyor ona göre hesaplayabilirsin,atıyorum 400 lira 10 dönem borcun varsa aylık 40 liradır primin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri