GSS Borçlarından Haberiniz Var Mı ?

%5 ödüyormuş sadece, bence o da yalan. Kimse durduk yere çalışmadığı halde para vermez devlete. Benim de var ben de asla ödemeyi düşünmüyorum.

Valla ssk nasıl battı diye sorulunca nasil oldu ben de anlamadım diyen biri kurtaracaksa verelim ;)

yok yanlış söyledin. 1923 de Chp baştayken ülke nüfusu 13 milyondu yıl 2015 akp iktidar ülke nüfusu 80 milyon. Ülke iyiye gidiyo.

Keşke kaydadeğer bi ironi yapsaydı:D
Ama ben ironi değil olan biseyi söyledim neyse siyasete girmeyelim :D hayırlı geceler

ssk batacak bi kurum mudur sen önce bunu öğren dostum,

milyonları götüren değil milyonları veren gözünüzde sıkıntılı sizin,

Şimdi sana geniş bi cevap ve senin gibi bu hurafeyle suçlama yapanlara cevap vermek istiyorum şimdiden söyliyim bilgin varsa bana tekrar alıntı yapıp cevapla yoksa usulca oku ve sonra haklısın de geç,

Şimdi bak neyden bahsediyoruz ?

gss hangi kurumun ssk ' ssk nedir

sosyal sigortalar kurumu, çalışanlardan topladığı primlerle, emekli aylıklarını ve çalışanların/emeklilerin sağlık giderlerini karşılayan kurumdur.

Sosyal devlette olay nedir - insalığın temel ihtiyaçları ücretsizdir eğitim-sağlık v.s

Şuan ki devlet napıyor - Okumayan ve Çalışmayandan zaten bu geliri alamayan kişiden benim gözümde Haraç kesiyor noluyor ?

bu kurumun cebine direk olarak para akıyor böylelikle ne acık oluyor, ne sıkıntı ama ortada ne var bir soygun...
,
Kılıçdaroğlu döneminde noldu ;

ortada böyle bi soygun olmadığı için kurum zarar etti, etmesi doğaldır çünkü Devlet kurumu bi şirket değildir. aksi halde kar etmesi bi sorun teşkildir işte şuan ki durumda olduğu gibi kaldı ki ortada böyle bi soygun varken bile

2014 ün 6 aylık diliminde açık 12 milyar 70 milyon TL oldu.

Yani anlatabiliyor muyum ? Bu açık dengesinide SSK değil iktidar dengeler, iktidar nasıl şuan bi denge sağlıyor soygun yaparak ?

batırmışmış şuan ki durum ondan bin batıkda sizin gibiler pek sorun teşkil etmiyor işte.

Vermiyom ulan borcumu, bilmiyorumda ne kadar olduğunu. Gelip evden kaldırsınlar beni..

tamamen keyfi bir uygulama biizat kendim biliyorum. malum parti yandasiysan veya tanıdıgın var ise kaymakam tarafından dahi borclarınız sıfırlanıyor. haram zıkkım olsun gece gece ne gunaha sokuyorsunuz insanları .

Hocam bu açık hastaları rehin birakarak eczanelerde ilaç bulunmamasiyla mı çözülecekti.Suan istedigin hastaneye git eğer durumun acilse kimse senin sigortan var mi yok mu bakmiyor tedavini UCRETSIZ yapıyor.
Yapmayin Allah aşkına bana gelip o devri savunuyorsunuz ya bize koyun diyenlerin koyun olduğu aklıma geliyor.

Siz savaş ayın yaptığı A takımı programinda hastaneleri izleyin bir de şimdiki hastaneleri izleyin. Karla aldığı sskyi borclandiran adamları savunmayi birakin.

---------- Spam Engelliyici 04:18 ---------- Önceki Mesaj 04:16 ----------

12 milyar açık var ulke hala batmadi imf kuyruğunda 3 milyar lira için dilenilen halleri de gördük.

ya ben sana bahsettiğin hurafeden ve senin gibi bu hurafeyi ipleyenlere ithafen yazdım oraya ona karşı bi cevabın varsa söyle yoksa İMF dir mif dir o ayrı bi konu ben seninle siyaset kapışması yapacak değilim, benim bilgim de doğrumda kendime. Fakat doğrular ne kadar kişisel yorumlansa da doğru tektir

Bu da SSK nın batacak bi kurum olmayaşı gibi, sen bunun aksini idda edip battı diyorsun buna cevabın varsa ver yoksa cümle cambazlığına gerek yok. Haa şimdi ki gibi soygun yaparsın bi yerden alıp bi yere verirsin Robin Hoodculuk oynarsın oda bi süre seni götürür işte

Hocam ülkenin o zamanki halini biliyoruz. Bana göre amatör kümeden alinan takim Superlige çıkmış. Şampiyonlar ligi kupasını kaldiracak.

ssk_11315_m.jpg

70 yakınını sskya sokup 2 yaşındaki torununu sigortalı yaparsa durum ortada ;)

birader ben kılıcdaroglunu veya baskasını kesinlikle savunmuyorum. alayına baslayacam fakat once sana sormak istedigim bi husus var boyle konular acılınca sen neden sazan gibi zıplıyorsun. bi yerden sana odememi yapıyorlar ? mod arkadaslardan ricam konuyu kilitlemeleri bu forumun amacı siyaset degil yardımlasma !

açıyorsunuz şöyle konuları sonra dayanamıyor küfrediyorum sonra yine Murdery ban yedi

Hocam ülkenin o zamanki halini biliyoruz. Bana göre amatör kümeden alinan takim Superlige çıkmış. Şampiyonlar ligi kupasını kaldiracak.

ssk_11315_m.jpg

Batirdi demekle bunu kasdettim. Kepenkleri kapattilar demedim ;)

70 yakınını sskya sokup 2 yaşındaki torununu sigortalı yaparsa durum ortada ;) Memura maaşını vermiyorlardı sen prim toplamaktan bahsediyorsun :D Milletin Tüm mallarina el koymuslardi zaten

2002- 7,95 milyar tl 4,97 milyar dolar
2003- 13,42 milyar tl 9,15 milyar dolar
2004- 15,93 milyar tl 11,37 milyar dolar
2005- 18.69 milyar tl 13.75 milyar dolar
2006- 18.030 milyar tl 12.43 milyar dolar
2007- 25.040 milyar tl 21.040 milyar dolar
2008- 25.90 milyar tl 16.28 milyar dolar
2009- 28.70 milyar tl 19.1 milyar dolar
2010- 26.72 milyar tl 18.55 milyar dolar
2011- 16.23 milyar tl 9 milyar dolar
2012- 17.29 milyar tl 9.65 milyar dolar
2013- 19.67 milyar tl 9.6 milyar dolar
2014- 20 milyar tl 9 milyar dolar

akp iktidarında 12 yıllık toplam zarar

253,57 milyar tl

al bende sana böyle bi toplayla gelirim ee ne oldu şimdi ?

sen şunu diye bilirsin iyi yönetememiştir ama batırma gibi bi durum varsa asıl bu dönemde batırılmış ...

birde üstüne haraç kesiyor 2008 de çıkma 2012 zorulu hale gelmesinden beri gss adı altında zaten ondan sonra 2011 itibari ile bi düşüş var tabloda ,

konudan konuya geçip illa insanları karalamaya calısmayın, beni kılıçdaroğlu ve ya başkası yakını alakadar etmez,
Bu varolan ssk iftirası hakkında bilgim olduğu için paylaştım ve bu GSS bi soygundur sen bu olayı nasıl savunabiliyorsun ben anlamış değilim

BAK SİYASET YAPACAKSAN KOCAMAN YAZIYORUM başka yerde yap. beni lütfen alıntılama

eski mesajlara bak siyasi mesajlari ilk kim atmış önce onları alıntıla ben de sizin forumda siyasete karşı olduğunuzu bileyim. Bende forumda siyaset konusulmasin diyorum. Ilk mesajdan itibaren okudum. Ben konuya kaçıncı sayfada müdahil oldum bi bak güzel kardeşim ;)

gereksiz seylerle ne kendini ne forumu mesgul etme guzel kardesim bak isine bak adsenseler banlanıyor bak millet partner arıyor bulamıyor cozum uret yardımcı ol kutuplasmanın kimseye faydası yok baska TURKİYE yok.

Bu ülkeyi yaşanmaz bulanlar bu ülkeyi yaşanmazlaştıranlardır.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri