GSS Borçlarından Haberiniz Var Mı ?

Hocam ülkenin o zamanki halini biliyoruz. Bana göre amatör kümeden alinan takim Superlige çıkmış. Şampiyonlar ligi kupasını kaldiracak.

ssk_11315_m.jpg

Batirdi demekle bunu kasdettim. Kepenkleri kapattilar demedim ;)

70 yakınını sskya sokup 2 yaşındaki torununu sigortalı yaparsa durum ortada ;) Memura maaşını vermiyorlardı sen prim toplamaktan bahsediyorsun :D Milletin Tüm mallarina el koymuslardi zaten

SSK Kar-Zarar eden bir kurum değildir.Açık ya da fazla verir.Bu açık ve fazla vermesi tamamen Hükümetin politikalarına bağlıdır.SSK sadece o dönemde çık vermedi.O dönemde açık vermesini sebebi hükümetin kötüye giden ekonomisi ve emeklilik yaşının düşürülmesidir.

gereksiz seylerle ne kendini ne forumu mesgul etme guzel kardesim bak isine bak adsenseler banlanıyor bak millet partner arıyor bulamıyor cozum uret yardımcı ol kutuplasmanın kimseye faydası yok baska TURKİYE yok.

Bak böyle mesajlar yazın canımı yiyin. Hocam beyond network alıyor spam kanalları ;)

Son düzenleme:
Bak böyle mesajlar yazın canımı yiyin. Hocam beyond network alıyor spam kanalları ;)

Tekrar edeyim ilk siyasi mesaji ben yazmadim . Siyaset istemiyorsaniz önce onları uyarın
illa birilerinimi uyaralım hocam ortaokul ilkokul talebesi degilsinizki. uyarıp tek ayak uzerinde tahtanın onunde bekletelim. herkes kendinden sorumlu bu forum bilgi paylasım formu site adminleri tartısma konusu acarsa orda herkes istedigini yazar soyler ama forum icin gereksiz konulara girip milleti germenin kimseye faydası yoktur.
prtner tavsiyen icin tesekkur ederim.

illa birilerinimi uyaralım hocam ortaokul ilkokul talebesi degilsinizki. uyarıp tek ayak uzerinde tahtanın onunde bekletelim. herkes kendinden sorumlu bu forum bilgi paylasım formu site adminleri tartısma konusu acarsa orda herkes istedigini yazar soyler ama forum icin gereksiz konulara girip milleti germenin kimseye faydası yoktur.
prtner tavsiyen icin tesekkur ederim.

Şahsi algılamayın ama benden önce siyasi mesaj yazanlari uyarmayip herdefasinda beni alintiliyorlar. Tartıştığım kişiler herzaman aynı. Cagdaser rhegar seymaerdogan. Yani ben ufak bisey yazayim bunlar hemen saldırıya geçiyorlar. Haliyle cevap vermek zorunda kalıyorum . Tüm mesajlarimi editliyorum verdiğim haklı rahatsizliktan dolayı özürdilerim:)

---------- Spam Engelliyici 05:18 ---------- Önceki Mesaj 05:08 ----------

Resmi site:
SGK BUTCESI ALARM VERIYOR, HEDEFLENEN ACIK ILK UC AYDA ASILDI
1 yılda beklenen SSK açığı 3 ayda geçildi.GSS gibi uyduruk bir uygulamayla işsiz insanlardan para toplanmaya çalışılmasının sebeplerinden birisi de bu sanırım.

Normal bi site hocam resmi değil. Sgk bütçe açıkları Hazine tarafından yapılan bütçe transferleri ile kapatıliyor. Bu miktarlar artık ülkemiz için küçük rakamlar eskiden olsa batmistik ;)

Neyse SGK nin her zaman açık verebileceğine inandın en azından,ve de batmayacağına.

Yurtdışında devlet vatandaşına işsiz diye para bağlar, bizimkiler ise çalışmayan adamdan para keser.

Şahsi algılamayın ama benden önce siyasi mesaj yazanlari uyarmayip herdefasinda beni alintiliyorlar. Tartıştığım kişiler herzaman aynı. Cagdaser rhegar seymaerdogan. Yani ben ufak bisey yazayim bunlar hemen saldırıya geçiyorlar. Haliyle cevap vermek zorunda kalıyorum . Tüm mesajlarimi editliyorum verdiğim haklı rahatsizliktan dolayı özürdilerim:)

[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION], bu arkadaşa bir yığın yazı yazmışsın, güzel de yazmışsın ancak suya yazı yazmak gibi oluyor bu.

Arkadaş siyaset ve dini konularda forumun bir numarası, gözbebeğidir.
Hemen hemen her dini ve siyasi konuda bir kaç yorumu vardır. Hatta hangi konu olduğunu hatırlamıyorum ama siyasetle en ufak alakası olmayan bir konuda bile geçenlerde "Siyaset yasak olmasa neler yazardım da " gibisinden bir şey yazmıştı. Bu arada hiç banlandığını görmedim :) Ve ne diyorsa doğrudur, en iyisini o bilir çünkü. Sen yığınla şey sayarsın, her biri söylediği olayı solda sıfır bırakacak şey yazarsın, o onları görmez. Ama çok daha masum şeyleri görüp bir nevi vicdanını rahatlatır.

Şimdi konu GSS konusu, bir arkadaş açmış, soru sormuş, üzerine de GSS sistemi eleştirilmiş, ki bu sistem iki kere iki dört, bozuk, yanlış bir sistemdir. Arkadaş ne yapmış "Ne yapalım falanca adama mı oy verelim?" :o Ne alaka? Bu cümle zaten meşhur bir cümledir. Bir düzensizlikten bahsederken karşı taraftan sık sık duyabilirsiniz. Burda ahmet mehmet meselesi yok ki güzel kardeşim. Hatalı bir uygulamadan bahsediliyor. Sen direk ahmet mehmete oy vermekten bahsederek bir nevi siyasete giriyorsun. Biliyorum için kaynıyor, Adsense banları konusunda bile siyasete girecek potansiyel görüyorum sende. Ama ben fazla yorum yapmıyorum. Forumda siyaset yasaktır, ve forumu seviyorum ;) Mesajları editlediğin için de ayrıyetten teşekkürler.

Daha dün diyordum sanırım artık almıyorlar diye [MENTION=9549]flyx[/MENTION] nitekim 800 kağıt olmuş benim borç. Uu beybi..

Arkadaşlar 170 nolu numara ile aramda geçenleri paylaşıyorum ana sayfayada koyarsanız çok faydalı olacaktır.
170i arayıp 0'ı tuşluyorsunuz,
TC veriyorsunuz doğum yeri ,doğum tarihi, nereden aradığınız,ulaşılabilecek aktif bir numara isteniyor. Sonrasında Tc ile sorgu için izin isteniyor Tamam diyorsunuz.

Sorguladıktan sonra 3499.10 tl çıktı benim,öğrenci olduğumu söyledim. 2010-2011 2011-2012 şeklinde dönemlik şekilde ıslak imza ile ilgili kuruma giderseniz devlet haksız borcunuzu silecektir dedi. borcum 0a mı düşüyor öyleyse dedim , yanlış bilgi vermek istemem dedi. 32 aylık bir borcçmuş benimkisi muhtemelen silinir ya da 400-500 tlye düşer.

Arkadaşlar ödemeyin bu borcu hukuki değil.Büyük ihtimal seçimlerden sonra anayasa mahkemesine gidilir ve mahkeme de gereken kararı verecektir.Zaten bazı siyasi partiler de bu konu hakkında çalışma yapacaklarını beyan ettiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri