GSS Borcu Olanlar Haciz işlemleri Başlamış

Lise ya da üniversiteyi yeni bitiren arkadaşlar şuan için kesinlikle para ödemeyin mezun olduktan 2 yıl sonra ödemeye başlanması yasası mecliste. Sonuç muhtemelen olumlu olur. Benim de borcum var ama ödemiyorum suan yasa karara bağlansın ona göre hareket ederiz.

Yeni kanun tasarısı Meclis'e gönderildi - Milliyet Haber

arkadaşlar lise bitince hemen gss borcu gelmeye başladı ve bende gidip diplomamı götürdüm ve ilk 3 veya 4 ayımı sildirme hakkım vardı diplomamla gidip sildirdim 2 yıl oldu daha hiç gss borcu bir daha gelmedi şimdide üniye başladım zaten gelmiyor miss sizde bi deneyin lise diplomasıyla :D Her hangi bi sgk ya götürdüm dedim sil abi şunu sildi 2 dakkaya

Bu borcu nereden ogrenebiliyoruz? Yararlanmadigimiz bir seye neden para oduyoruz? Mahkemeye basvurma hakkimiz yok mu? Resmen soygun yani bu.

Edit : Oha! 860 kusur yuh faizli maizli. Saka mi bu? Ben bunu odemem. Zaten yararlanmiyorum sagliktan, muayene olmaya gidince para istiyolar, bir de ustune bunu odiyicem? Yok oyle dava. Gelsin hacizlesin, bisey yok ustume.

Son düzenleme:
Eğer 18 yaşını geçtikten sonra ara vermeden okula devam ettiysen ve babanın sigortası bu dönemlerde sürekli çalıştıysa silerler.

18 yaşından sonra ara vermeden okula devam ederseniz zaten sigorta borcunuz çıkmaz ki bu borç 1 yıl hazırlananlarda çıkıyor :)

18 yaşından sonra ara vermeden okula devam ederseniz zaten sigorta borcunuz çıkmaz ki bu borç 1 yıl hazırlananlarda çıkıyor :)

Yok ben silerken'den kastım devlet dairelerinde çalışanların çoğu işini doğru yapmadığı için benim başıma geldi okuduğum dönemde bile bana borç çıkarmışlar öyle bir durum olursa sildirebilirsin.

Gitttim borcumu tekrar sildirip kurtuldum bu beladan. Bidaha borc cıkarsa gel bi daha silelim dedi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri