Bugün saat 11 sularında adsense hesabım banlanmış ve ona bağlı olan tek kanalımında para kazanması kapatılmış sözde geçersiz tıktan kapanmış.Tam dedimki 1 yılın sonunda emekleriminin karşılığını alacağım ama olmadı işte

.Adsense toplam 1K vardı kazancım günlük 20 TL civarıydı ama sonradan patlama oldu XXX TL oldu 4 günün sonunda bugün banlandı hani bazı arkadaşlar diyordu ya kazanç birden artınca adsense banlanır diye ben diyordum olurmu öyle şey google haksız yere niye banlasın insan başına gelmeyince gerçektende anlamıyormuş durumu o arkadaşlardanda özür diliyorum.İtiraz forumu yolladım ama pek ümitlide değilim ondada belirttim insanlara kazanç olanağı sağlayıp daha sonra geçersiz tık bahanesiyle hesapları kapatmanız google imajını zedeliyor ve adsense yayıncıları tarafındanda kullanılmamasına sebep oluyor diye.Şimdi diyordumki keşke kanalı partnere taşısaydım adsensede biraz para birikince silseydim belki ödeme alabilirdim artık partnere geçmeye karar verdim sloganım
Good Bye Adsense Welcome Partner 
Bir kaç sorum olucak arkadaşlar.
1)Bu adsense banlanınca artık o banka hesabı kara listede kullanamayız değilmi başka adsense?
2)Tek kanalımın para kazanması gitti artık çöpmü oldu bir işe yaramaz açamayızmıyız?
3)Quiz ve Life partnerde 10K üstü ödeme alan varmı? yeni kanallarımı Quiz ve Life partnere geçirmeyi düşünüyorum.
Artık adsense bitmiştir benim içinde ban kervanına katıldım

bir yandanda Google bu saçma politikaları insanın canını sıkıyor ne olsun hayırlısı diyelim