Güle Güle Adsense...

Öncelikle arkadaşa geçmiş olsun demek istiyorum inşallah diğer hesaplarda sorun yaşamazsınız.

Fazla adsense kullanmıyorum ancak daha önce bu şekilde forumda çoğu arkadaşın başına geldi 1-2 hesaptan sonrasında toplu kapanmalar oldu adsense hesabınızı silerseniz zaten uyarı veriyor en son içerdeki kesinleşen tutarı bir sonraki ödeme tarınde ödüyorlar diye biliyorum zaten 2 ay işleme girmeyipde ödeme alan ben görmedim sonuç adsense ban ile sonuçlanıyor.

Üstad sizi buralarda görmek sevindirici :D Sesiniz pek çıkmıyor :cool:

вєякαη;696299' Alıntı:
Bende 8 adsense var adsenselerden 1 tanesi 2 ay önce banlandı 1 taneside bu ay işleme girmedi o işleme girmeyen adsensenin gmailini silsem sizce nasıl olur? çünkü işleme girmeyen adsense diğer hesapların için tehlike sinyalleri veriyor gibi :confused:

gecen gun sen yazmamısmıydın sıkıntısız atlattık butun adsensler ısleme gırdı dıye?

benim de kazanç 10 günde 300 den 700 e fırladıktan sonra kazandıran kanalı kapattılar anında. ya flag oldu ya kazanç grafiğindeki müthiş dalgalanma kanalı bitirdi. Allahtan adsense te sorun yaşatmadı, buna da şükür. inşallah sorunsuz devam edebiliriz çalışmalarımıza.

Iceriginiz neydi dostum.reklamlariniza siz mi tikliyodunuz

gecen gun sen yazmamısmıydın sıkıntısız atlattık butun adsensler ısleme gırdı dıye?

Her ay alıştığım için birde uzun bir zaman (yıllardır) alıştığımız için ve hepsine bakmaya üşendiğim için sadece anasayfaki kesinleşen miktara bakıyordum. Bankalara para çekmeye gittiğimde o bankaya yatmadığını gördüm apar topar telefondan kontrol ettim ne göreyim işleme girmemiş :) demekki fazla emin olmamak gerekiyormuş hayırlısı diyorum

2 aydır kesinleşen ama işleme girmeyen adsense aynı saatlerde banlanmis ilk isleme girmeyince kanalları quize gecirmistim zaten mail ini bilmediğim kanallar varmış günlük 3 hane kazanıyordu onlar güzel para birikmisti içinde mail geldi bugün odenmiycegini biliyordum da banlaninca yine içim cız etti :)

Son düzenleme:
bu ay işleme girmedi, diğer ay 12 sinde kasımınkide kesinleşince adsenseyi silsek ödemezlermi adsenseyi silince:D içindeki parayı kurtarabilsem yeter :)

mikail senden aldığım adsense de banlanmış boşta bekliyordu kanal bağlamamıştım sağlık olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri