Gün Gün Payoneer Tecrübem

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle Payoneer ile tanışmam bu forum aracılığıyla oldu. Sürecin nasıl işlediğini kendi tecrübelerimle anlatacağım. İlla ki kafasındaki sorulara cevap alacak birileri olur.

Payoneer Kullanma Sebebim : 1 yıldan fazladır kuzenimin adına açtığım Almanya Adsense hesabında bekleyen 500 Euro'yu almak

İlk başvuru tarihim : 14 Mayıs Cumartesi (Kartsız başvuru)

Onay Mailinin Geldiği Tarih : 19 Mayıs Perşembe

Adsense'den Payoneer Hesabıma Test Ödemesi Gelmesi : 3 Haziran Cuma (31 Mayıs'ta Payoneer'in verdiği IBAN'ı girmiştim. Yani 3 günde geldi)

Banka Doğrulamasını Yaptığım Tarih: 3 Haziran Cuma

Adsense'i Kontrol Ettiğimde Paranın Payoneer Hesabıma Yattığını Gösteren Tarih : 5 Haziran Pazar

Paranın Payoneer Hesabımda Görünmesi : 8 Haziran Çarşamba

Türk Lirası Banka Hesabımı Payoneer'e Eklemem : 8 Haziran Çarşamba

Paranın Nihayet Bankama Yatması : 10 Haziran Cuma

NOT 1 : Kartsız olarak kullandığım Payoneer hesabımdan kendi yerel bankama para çekme işlemi için normalde 3,29 TL olarak görünen Euro kurunu, 3,21 TL olarak hesaplayıp parayı bankama yatırmışlar. (Yatıracakları paranın ne kadar olduğu zaten, para çekme işlemi sırasında size mail olarak geliyor)

NOT 2: Bu arada kendi yerel bankamdan herhangi bir komisyon kesintisi olmadı. Özetle, Paypal'daki gibi kendi kurlarından hesaplayıp bana paramı yolladılar.

Son düzenleme:
Bizimle paylaştığın için teşekkürler

kartlı payooner hesabına banka hesabı tanımlanmıyormu? 3haftadır onay bekliyorum :S

paypal payonerr hesabını kabul etmiyor sanırım,ya da ben beceremedim

Bizimle paylaştığın için teşekkürler

Rica ederim. Biz de forumdan sorarak öğrendik :)

kartlı payooner hesabına banka hesabı tanımlanmıyormu? 3haftadır onay bekliyorum :S

Kartlı başvurmadığım için bilemiyorum hocam. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardım edecektir. Ana konuya yazabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:30 ----------

paypal payonerr hesabını kabul etmiyor sanırım,ya da ben beceremedim

Bu konuda bilgim yok hocam.

Sol üst sekmeden "Para Çekme>Banka hesabına" bölümünü seçin ardından da "Kime" seçeneğinin altındaki "+Yeni Ekle" seçeneğini seçerek banka hesabı ekleniyor ve komisyonsuz banka hesabına para transfer edilebiliyormuş ve konu açan arkadaşın belirttiğine göre para hesaba 2 günde geçmiş. Ama banka siz banka hesabı ekledikten sonra eklediğiniz banka hesabı ortalama 1 hafta-10 gün içinde onaylanıyor. Ben bunu keşfettiğimde ve banka hesabımı ekleyip onaylanan zamana kadar çoktan paramı atm'den kartımla komisyonlu olarak çekmiştim :mad:

Sol üst sekmeden "Para Çekme>Banka hesabına" bölümünü seçin ardından da "Kime" seçeneğinin altındaki "+Yeni Ekle" seçeneğini seçerek banka hesabı ekleniyor ve komisyonsuz banka hesabına para transfer edilebiliyormuş ve konu açan arkadaşın belirttiğine göre para hesaba 2 günde geçmiş. Ama banka siz banka hesabı ekledikten sonra eklediğiniz banka hesabı ortalama 1 hafta-10 gün içinde onaylanıyor. Ben bunu keşfettiğimde ve banka hesabımı ekleyip onaylanan zamana kadar çoktan paramı atm'den kartımla komisyonlu olarak çekmiştim :mad:

Banka hesabı ekledikten sonra 10 saniye içinde onaylandı hocam.

allah allah ben ekledim bankayı enpara mail geldi yeni para çekme metodu ekleme talabiniz incelenmektedir diye hayla bekliyorum :))

Tamam işte o mailden sonra hemen onaylandı maili geldi bana. Açıkçası, bu kadar çabuk beklemiyordum. İstersen canlı desteğe bağlanıp bir soruver. Türkçe destek var mı bilmiyorum. İngilizce destek için 15-20 dk beklemiştim.

---------- Spam Engelliyici 19:02 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------

Benim şansıma ozaman 10 gün kadar sürdü onaylanması :)

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olabilir valla. Canlı desteğe sor hocam istersen.

Hocam ben garanti bankasını ekliyorum kartsız olarak hala onaylanmadı 2. defa başvuru yaptm hala aynı sizce neden olabilir ziraat denesem mi ?

2 kere basvuru yaptim enparayla ikiside onaylanmadi. bide ne hikmetse bende kartli basvuru ekrani acilmiyor. sizde de oyle mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri