Güncel Döviz Kurları

aga Azerbeycan olarak bizde gectik bu yollardan Bizim para Dolardan pahaliyken
dolar 0.78 kurusdu bizde sonra 1.05 oldu ondan sonra 1.70 de stabil kaldi 1 senedir stabil Allah Turk Halklarinin Yardimcisi olsun

7 TL de stabil olsa neye yarar,

Youtubeden 2bin dolar kazansak 14bin TL yapar, sadece 2bin dolar 5 hane ediyor, şaka gibi

7 TL de stabil olsa neye yarar,

Youtubeden 2bin dolar kazansak 14bin TL yapar, sadece 2bin dolar 5 hane ediyor, şaka gibi

Cok Kotu Bir Durum Gercekten Saka Gibi Aga ben en son istanbula geldigimde dolar 3.50 ne ara 6 7 oldu bizim 2 arkadas bu gun adam basi 30 bin dolar parayi cebine koyup Turkiyeye gidiyor ev alacaklarmis ilk basda bende inanmadim ama gercekmis ne diyelim abi Vatan Millet Sakarya Din Yonetilme yontemi bug i Bu Olsa Gerek

Yani dolar ne güzel 6 nin altında kalacaktı belki.
Gidip Allahımız var demeye ne gerek var bu ne ekonomi cahilliğidir.
Bu söz 40 50 kuruş arttırmıştır tek başına.

Allah sonumuzu hayretsin.

0zrZML.png

Yani dolar ne güzel 6 nin altında kalacaktı belki.
Gidip Allahımız var demeye ne gerek var bu ne ekonomi cahilliğidir.
Bu söz 40 50 kuruş arttırmıştır tek başına.

bazı ekonomistlerden öğrendiğim kadarı ile kur yükselişi hükümetin umrunda değil ondan böyle konuşuyorlar. amaçları devalüasyon . devalüasyon ülke ekonomisi için işe yararmı bilemem ama bedelini halk ödeyecek her zamanki gibi . zaten emin ol bütün devlet adamları çoktan dolara geçmiştir :D
halka gaz veriyorlar olan halka olacak.

Cb konuştukça dolar çıkıyor. Dinlerken utanıyor insan. Herşey suniymiş :mad:

biraz da ben düşüncelerimi paylaşayım. şimdi bu zamana kadar birçok kişiyle tanıştım,karşılaştım. bana çok söylediler üniversite okuma git kpss ye gir devlet memuru ol diye. bu nasıl bir zihniyet? sizin hayalleriniz bu kadar mı? tabiikide bunda ailelerinde büyük rolü var. hayatlarınız boyunca hep oğlum,kızım devlette memur olsun diye direndiniz. devlet memuru olmayan insanlara kız vermeyi bırak, selam vermediniz! gençliğin hayallerini memur olmaya atadınız. eğitim kısmında yorum yapmayı değil ezberi öğrettiniz. bu sene yapılan sınavda ortalamaları hepiniz görmüşsünüzdür. "matematik 40 soruda ortalama 3,923, fizik 14 soruda 0,467 ortalama, kimya 13 soruda 1,109 ortalama, biyoloji 13 soruda 1,669 ortalama.". tebrikler ümidiniz gençlikti onunda azına s*ctınız. şu ortalamalara bakarmısın. şimdi gelelim üniversitelilere. çok üniversiteli arkadaşım oldu. hepsi ders işlenmiyor,kaçıyoruz,profosör bişey bilmiyor diyerek eğleniyorlar sonra üniversiteden mezun olup marketlerde kasiyerlik yapıyorlar.bence eğitimde değişiklik olması gerekiyor. o üniversitedeki profosörler hiçmi bişey bilmiyorlar? hiçmi üretim için bi fikir vs vermiyorlar, yada bu üniversiteliler hiçmi bişey öğrenmediler? hazır almayı çok seviyoruz. gubuzlukta üstümüze yok. 2016 yılında 12.5 milyon iphone satışı olmuş. otobüse biniyorsun cebinde iphone. insan otobüste iphonu çıkarırken utanır biraz. işte işin özeti bana göre şu: gençliğin umudunu kırıp sadece devlette memur olması için çabaladılar. ve bunuda başardılar helal olsun. ben kendim yazılım öğrendim. internetten bakarak php mysql öğrendim. kendime ait botlarım var bunu üniversiteye gidip değil kendim öğrendim. belkide ben 5-10tane aptal matematik sorusu yüzünden yazılım mühendisliğine gidemeyeceğim. ve bu çok saçma. kendim öğrendim ve bu yazılımın içinde matematikte 4 işlemden başka bişey yok! insanların ezberine değil, yeteneğine bakılarak bişeyler olursa umutlarını kırmasınlar. organk hoşafa yatırım yapacağınıza icat edecek, mucit olacak gençliğe yatırım yapın. daha çocukları küçük yaşta devlete memur olsun diye kafasına kazıyorsunuz. benim düşüncelerimde böyle hadi eyvallah

Konuşması başlarken 5.90 olan dolar 6.15 oldu. Yine yaptı kaarını.

+

6.20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Onların Dolar'ı varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var.

ya arkadaş cidden şaka gibi açıklamaya bakarmısın yani arkadaş bari birşey deki bizde diyelim birşey yapacak şu olacak :( tek dediği dolarlarınızı bozdurun neden bozdursunki vatandaş dolarını :D bu ülkeden hiçbirşey olmaz ümidi kesin.

Borsalar, bankalar al sata izin vermiyor. Kilitlediler yine. Bıraksalar 8 i geçer bu gidişle.

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:10 ----------

Bakan konuşuyor, burada ya düşer ya 7 ye çıkar.

Bakan konuşurken batıyor, laf geveliyor. Artık hiç bir şey durduramaz. 10 kere hakikaten dedi 2 dk da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri