Güncel Döviz Kurları

Üretimden falan bahsetmiş bazı arkadaşlar dolar öyle düşmez böyle düşer muhteşem zekalarıyla bunlar düşürecekler inş :)

https://www.youtube.com/watch?v=qexFKJYRq0U

https://www.youtube.com/watch?v=_EfYszvRFJQ

https://www.youtube.com/watch?v=AQrZedyuZew

Kıymetli arkadaşım. abd TÜRKİYEmize rest çekerken vatandaşımızın doları yakması doları düşürmeyeceği doğrudur lakin ince ayrıntıyı sanırım anlamıyorsun dolar olmasada kuru ekmek yaşarız diyerekten restine rest çekiyor.

bizlerin şu hatası çok fazla mevcut. ne bi icraat yapıyoruz nede başka bişey keşke mucit olsam diyorum devlet demek halktır halkta devlettir bu yüzden biz yapmayacağız kim yapacak keşke yüzlerce mesele içeresinden birinin ucundan da bizler tutsakta vatanamıza yurtdışı para girdirsek ama işte lafta olmuyor herşey. bu yüzden herşeyden önce dik durmalıyız bolca çalışmalıyız bu gün diz çöken yarın farklı işte yapar o yüzden dik duracağız çözüm bulacağız umarım ki doların düşmesi yönünde etkili bi çözüm bulunur.

dolar 5.54

Son düzenleme:
Kıymetli arkadaşım. abd TÜRKİYEmize rest çekerken vatandaşımızın doları yakması doları düşürmeyeceği doğrudur lakin ince ayrıntıyı sanırım anlamıyorsun dolar olmasada kuru ekmek yaşarız diyerekten restine rest çekiyor.

bizlerin şu hatası çok fazla mevcut. ne bi icraat yapıyoruz nede başka bişey keşke mucit olsam diyorum devlet demek halktır halkta devlettir bu yüzden biz yapmayacağız kim yapacak keşke yüzlerce mesele içeresinden birinin ucundan da bizler tutsakta vatanamıza yurtdışı para girdirsek ama işte lafta olmuyor herşey. bu yüzden herşeyden önce dik durmalıyız bolca çalışmalıyız bu gün diz çöken yarın farklı işte yapar o yüzden dik duracağız çözüm bulacağız umarım ki doların düşmesi yönünde etkili bi çözüm bulunur.

dolar 5.54

Kardeşim, aptal aptal politikalar yüzünden bu hale gelen ekonominin sorumlusu biz miyiz? Memlete işgal halinde mi savaşta falan mıyız? Hayır.. E peki biz niye sorumluluk alıyoruz madem savaşta değiliz.. Bizim suçumuz mu? Kardeş bizi yöneten insanların hatası yüzünden biz çile çekmek zorunda değiliz.. Bu olaya da vatan millet meselesi olarak bakmayalım lütfen. Eğer diyosan ki abd bize saldıracak o zaman millet gerekirse aç kalır. Ama bu durumda kimse aç kalmak zorunda değil. Ama hesap sormak zorunda..

Not : Bu arada ben de yurtdışında yaşıyorum.

Kardeşim, aptal aptal politikalar yüzünden bu hale gelen ekonominin sorumlusu biz miyiz? Memlete işgal halinde mi savaşta falan mıyız? Hayır.. E peki biz niye sorumluluk alıyoruz madem savaşta değiliz.. Bizim suçumuz mu? Kardeş bizi yöneten insanların hatası yüzünden biz çile çekmek zorunda değiliz.. Bu olaya da vatan millet meselesi olarak bakmayalım lütfen. Eğer diyosan ki abd bize saldıracak o zaman millet gerekirse aç kalır. Ama bu durumda kimse aç kalmak zorunda değil. Ama hesap sormak zorunda..

Not : Bu arada ben de yurtdışında yaşıyorum.

1 haftada 4.5 tl den 5.5 tlye fırlayan bir para biriminden bahsediyoruz. Yurt dışındasınız anlıyorum lakin herkim ne derse desin şuan para baronu abd ile Türkiye Şuan Savaşta...

dediğim gibide inşallah tez zamanda doların ateşini dindirecek çözümler bulunur.

Dolar 5,6220

---------- Spam Engelliyici 07:13 ---------- Önceki Mesaj 06:58 ----------

Dolar 5,6464

---------- Spam Engelliyici 07:21 ---------- Önceki Mesaj 07:13 ----------

Dolar 5,6887

---------- Spam Engelliyici 07:22 ---------- Önceki Mesaj 07:21 ----------

Dolar 5,7354

Dün 5.40'dan almıştım.
250 TL kâr bıraktı 10 saatte...
Yüksek paralarla oynayanları siz düşünün.

Ciğerimizi söktü.

---------- Spam Engelliyici 08:49 ---------- Önceki Mesaj 08:46 ----------

Bir insan nasıl böyle Allah'ımız var diye konuşabilir. Bu kadarda olmaz. Dolarını bozdurmadı heralde, yükseleceğini bilmiyor mu bu konuşmayla.

Ciğerimizi söktü.

---------- Spam Engelliyici 08:49 ---------- Önceki Mesaj 08:46 ----------

Bir insan nasıl böyle Allah'ımız var diye konuşabilir. Bu kadarda olmaz. Dolarını bozdurmadı heralde, yükseleceğini bilmiyor mu bu konuşmayla.

Doların yükselmesinden rahatsız değillerki...Herkes gayet memnun...Yılsonu 10-12 rahat olur..

sıkıntı yok beyler patron 3 ay önce makro iktisat dersi görmüş bugun yeni ekonomı planı açıklayacak rahat olun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri