Güncel Döviz Kurları

Dolar yükseliyor çünkü;
*Suriye'den çıkmadık.
*Kürdistanın kurulmasına fırat kalkanı ile pyd koridorunu bölerek engel olduk.
*İran'a yaptırıma destek vermedik
*CİA ajanı Brunson'u geri vermedik
*S-400 anlaşması imzaladık
*Asya pazarına yöneldik
*Çin, Rusya gibi Asya ve Ortadoğu ülkeleri ile yaptığımız ticarette paramini
dolardan milli paraya çevirdik.
*Doğu Akdenizde doğal gaz aramaktan vazgeçmedik.
Bunlar benim bir türk genci olarak medyadan takip edebildiklerim. Kimbilir daha ne sebepler vardır...
DEVRAN DÖNECEK

bunlar hep avuntu üretim teknoloji gelişmişlik yok 150milyar$ bile döndürülmüyor yıllık bu küçük rakam nufus fazla ne olacak son belli. Almanya 5 ayda 600milyar$ kar elde etmiş hesabını sen yap burda 150milyar ile ugrasırken adamlar bilim teknoloji sayesinde çuvalla para dagıtıyor halkına.

inşallah 10 tl olur

Sende inşallah o 10 tl ye muhtaç olursun

---------- Spam Engelliyici 20:28 ---------- Önceki Mesaj 20:25 ----------

bunlar hep avuntu üretim teknoloji gelişmişlik yok 150milyar$ bile döndürülmüyor yıllık bu küçük rakam nufus fazla ne olacak son belli. Almanya 5 ayda 600milyar$ kar elde etmiş hesabını sen yap burda 150milyar ile ugrasırken adamlar bilim teknoloji sayesinde çuvalla para dagıtıyor halkına.

ABD nin Türkiyede doların artması için elimizden geleni yapacağı açıklamasıda avuntudur size göre şimdi

bunu yazıyorsunda hocam bunları gerçekten anlayabileceklerini mi sanıyorsun ? adamlar çayla kekle avunuyorlar

Dolar yükseliyor çünkü;
*Suriye'den çıkmadık.
*Kürdistanın kurulmasına fırat kalkanı ile pyd koridorunu bölerek engel olduk.
*İran'a yaptırıma destek vermedik
*CİA ajanı Brunson'u geri vermedik
*S-400 anlaşması imzaladık
*Asya pazarına yöneldik
*Çin, Rusya gibi Asya ve Ortadoğu ülkeleri ile yaptığımız ticarette paramini
dolardan milli paraya çevirdik.
*Doğu Akdenizde doğal gaz aramaktan vazgeçmedik.
Bunlar benim bir türk genci olarak medyadan takip edebildiklerim. Kimbilir daha ne sebepler vardır...
DEVRAN DÖNECEK

Söylediklerin doğru olabilir ama
Sadece dolar artmıyor, Suriye para birimi bile hergun TL karşısında değer kazanıyor

Suriye lirasının bugünkü TL karşısında yüzde 4.85 artmış

Kısacası TL tüm para birimleri karşısında hergun değer kaybediyor

Söylediklerin doğru olabilir ama
Sadece dolar artmıyor, Suriye para birimi bile hergun TL karşısında değer kazanıyor

Suriye lirasının bugünkü TL karşısında yüzde 4.85 artmış

Kısacası TL tüm para birimleri karşısında hergun değer kaybediyor

Suriye gibi bölünmüş ve terörün eksik olmadığı bir ülkenin para biriminin tl karşısında değer kazanmasından daha büyük bir kanıt yoktur bencede. Öyle bir ülkenin para birimi tl karşısında değer kazanıyorsa, bunun kağıt üzerinde olmasından başka bir açıklaması olamaz😊

Sende inşallah o 10 tl ye muhtaç olursun

---------- Spam Engelliyici 20:28 ---------- Önceki Mesaj 20:25 ----------

ABD nin Türkiyede doların artması için elimizden geleni yapacağı açıklamasıda avuntudur size göre şimdi

İyide sizde o zaman doları düşürmek için elinizden geleni yapın serbest piyasa hodri meydan buyur yanlıs anlama ben olanları söylüyorum en ufak seyde hemen abd dıs güçler illiminati adnan oktar feto baska bir sey duymadım gercekler bunlar değil.

Suriye gibi bölünmüş ve terörün eksik olmadığı bir ülkenin para biriminin tl karşısında değer kazanmasından daha büyük bir kanıt yoktur bencede. Öyle bir ülkenin para birimi tl karşısında değer kazanıyorsa, bunun kağıt üzerinde olmasından başka bir açıklaması olamaz

Suudi Arabistan para birimi 1.4 1.5 TL
Bir suudi riyali 1.4 TL

Suudi arabistan in para birimi bile TL den daha iyi

Amcam 40 yıldır arabistanda çalışıyor 2 yılda bir memlekete geliyor
Eskiden bir suudi riyali 300 400 kuruş TL idi ordan biliyorum

Not=Hiç bir partiyi desteklemiyorum, en son sevdiğim siyasetçi Necmettin Erbakandı

İyide sizde o zaman doları düşürmek için elinizden geleni yapın serbest piyasa hodri meydan buyur yanlıs anlama ben olanları söylüyorum en ufak seyde hemen abd dıs güçler illiminati adnan oktar feto baska bir sey duymadım gercekler bunlar değil.

normalde ekhonomimiz cooh iyi, bunlar hep ameriganın oyunu, hele bi gelsin 2023 , dolar 10 kuruş olacak

Onlar tam olarak gerçekler. Tabikide tek etken onlar değil daha güçlü olsak belki bu kadar oynayamazlardı. Fakat bu konulara avuntu deyipte tek nedeni üretime bağlamak için kör olmak gerekir. Buna en büyük kanıtlardan biride batmak üzere olan otoyolları bile satılmış yunanistanın ticaret yatırım puanının türkiyeden fazla olmasıdır. Bunlarıda görün takip edin.
Düşmanlık bize birşey katmaz, doğru yapılan eleştri geliştirir.

---------- Spam Engelliyici 20:42 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

Suudi Arabistan para birimi 1.4 1.5 TL
Bir suudi riyali 1.4 TL

Suudi arabistan in para birimi bile TL den daha iyi

Amcam 40 yıldır arabistanda çalışıyor 2 yılda bir memlekete geliyor
Eskiden bir suudi riyali 300 400 kuruş TL idi ordan biliyorum

Not=Hiç bir partiyi desteklemiyorum, en son sevdiğim siyasetçi Necmettin Erbakandı

Evet, çünkü dünya ticareti dolar üzerinden dönmekte. Bu yüzden dolardaki oynama bütün para birimlerinde hareketlilik yaratmakta.

Rahip mahip bahane...
Çin ile kredi anlaşması ve Rusya’dan S-400 esas mesele...

Edit . Anlayana davul zurna saz anlamayana ..

Son düzenleme:
Forumdakiler yine büyük resmi görmüş, Hep dıj güçlerin işi.
Bu doların artmasının tek nedeni hep Ameriganın oyununun olması.
:D

( hayırlı traşlar)

dun bu konuda guzel yapıcı konusmalar vardı ama bakıyorum bugun yine birbirine laf atmalar baslamıs. nefret, hakaret, kucuk gormek iyi huylar degildir.

sadece burda da degil tum internet platformlarında durum boyle maalesef. birileri cok akıllı birileri hep cahil durumu soz konusu.

bilgin ve kendini bilen insan, hic kimseye cahil muamelesi yapmaz. saygıyı elden bırakmaz. herzaman yapıcı olur.

dun ben ilk defa bu konuya yazdım ve dun guzel seyler konusuldugu icindi vede bildigim kadarıyla kısa bi bilgi vermek istemistim.

bu ulkede uretim olmadıgı asikar oldugu gibi bizleri avucunun icinde tutmaya calısan ulkelerin olduguda asikar. tartısmanız bile yersiz.

gelelim diger konuya; uretim icin yeni buluslar lazım, icat etmek lazım. unideki proflar da is yok sanırım, kimse pek birsey icat etmedigine gore.
cin ile dalga gecerdik cakma diye. adamların ceyregi bile olamadık.

tartısarak icat olmuyor arkadaslar

Aslına bakarsanız konunun adı Güncel Döviz Kurları, yani doviz kurunu yazın olsun bitsin. ne geregi var bu kadar bos soze?

guzel bir soz geldi aklıma soyle diyordu;
herseyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter.

Doları papaz yükseltebiliyorsa, imam indirebilir!...
Bekir Coşkun/09.08.2018/Sözcü
“Doları papaz yükseltti” diyorlar…
Tekin değil adam…
Amerika’nın 45 uçağının olduğu İncirlik Üssü’nün yerini CIA’ya bildirdiğine göre, bu haltı da yemiştir…
*
Gazi Orman Çiftliği (ilk adı), cumhuriyeti kuranların milli tarım politikasının ilk uygulandığı alandı…
1925 yılında, yani cumhuriyet henüz iki yaşındayken, Atatürk bir çiftlik yeri aramaya başlamıştı… Yerli, yabancı birçok uzman Ankara civarını dolaşmış, yer bulamamışlardı…
Gazi şimdiki AOÇ’nin yerini göstererek “Buraya baktınız mı?” dediğinde, Schmit adındaki misafir tarım uzmanı “Orası çorak, verimsiz ve bataklık, uygun değil” demiş, bunun üzerine Atatürk â€œİşte orası uygun, biz ıslah etmezsek, kim edecek?” yanıtını vermişti…
Atatürk “Zafer büyük olabilir, ama ekonomi başarılı olmazsa anlamı yoktur” diyor, bu çiftliğin ülkeye örnek olmasını istiyordu…
Hayvancılık, sebze, meyve, tahıl, süt ürünleri, biracılık, arıcılık, bağcılık…
Ankara’ya her geleni götürüp gezdiriyor “Türk tarımı böyle olacak” diyordu…
*
AOÇ’ye Disneyland yaptılar…
İçine plastik dinazorlar koydular 2 milyar liraya…
Salıncağa biniyorsun…
Zaten çiftliğin bir kısmına saray yapıp bir kısmını ABD elçiliğine verdiler…
Ankara’daki Disneyland’a plastik dinazor görmeye gelecek salak turist olmayacağı anlaşılınca, şimdi çürüme aşamasında…
*
Tarıma destek için kurulmuş Ziraat Bankası’nın parası ile yandaşlara gazete ve televizyonlar aldırdılar…
Lüks yatlara indirimli mazot verdiler de çiftçinin traktörüne vermediler… Meraları TOKİ’ye devrettiler… Pırlantada KDV sıfırdı, çiftçinin aletlerinde yüzde 18…
*
Tarım politikaları böyleydi çünkü…
Patates savaş içindeki Suriye’den geliyor; 4 bin ton… Sığıra ödenen para 4 milyar lira… Gübre ABD’den geliyor; 3.4 milyar dolar… 126 ülkeden 133 çeşit tarım ürünü ithal ediliyor… İthal sarımsaktan nohuda kadar, ödenen para 180 milyar dolardır…
*
Bu sadece tarımdaki yıkımdır…
Tüm milli varlıkları satıp ülkeyi batırdıktan sonra “Doları papaz yükseltti” diyorsan, kolay…
İmam indiriversin…

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri