Beyler noluyoruz harbiden ya.. Allah devletimize milletimize zeval vermesin.. Çok üzücü.. dün twit attım frank bey napıyosunuz 5.53 nedir diye şuan 6.76
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Buraya mesaj yazan arkadaşların yarısı 2 ay sonra işsiz demedi demeyin.
Kısaca abd elinden gelen tüm ekonomik yaptırımı kullanarak türkiyeyi boyun eğdirmeye çalışıyor bazı arkadaşlar hala görmüyor dalga geçiyor bazıları bıyık altından gülüp doların yükselmesine seviniyor sorsan inkar eder attıkları mesajlardan her şey anlaşılıyor . Önce abd dış işleri baskanın yardımcısı sonra trump'ın yardımıcısı Türkiyeyi tehdit etti sonra trump iti twitterdan mesaj attı fakat hala amegiraganın bu olayla alakası yokhiç olurmu zaten . aynı gün fitch'in açıklaması avrupa bankalarının açıklamaları 4 bir koldan Türkiyeye ekonomik savaş açılmış hala dalga geçen adamlar var. Bazı arkadaşlar laf yapıcak biliyordum batarsak batalım a...... boyun egmekten ise ne olursa olsun çünkü bir kez boyun egersek istekleri sadece papaz ile kalmaz ki sadece dertleri papaz degıl çin ile yapılan anlaşma s-400 füzeleri pyd ye pkk ya yapılan sınır ötesi harekat suriye de ki türk birlikleri hepsi bir bir masaya yatırıcaklar. Kusura bakmayın boyun eğmektense boynumun vurulmasına razıyım yeter ki yılmayalım yeter ki birlik olalım .
Kısaca abd elinden gelen tüm ekonomik yaptırımı kullanarak türkiyeyi boyun eğdirmeye çalışıyor bazı arkadaşlar hala görmüyor dalga geçiyor bazıları bıyık altından gülüp doların yükselmesine seviniyor sorsan inkar eder attıkları mesajlardan her şey anlaşılıyor . Önce abd dış işleri baskanın yardımcısı sonra trump'ın yardımıcısı Türkiyeyi tehdit etti sonra trump iti twitterdan mesaj attı fakat hala amegiraganın bu olayla alakası yokhiç olurmu zaten . aynı gün fitch'in açıklaması avrupa bankalarının açıklamaları 4 bir koldan Türkiyeye ekonomik savaş açılmış hala dalga geçen adamlar var. Bazı arkadaşlar laf yapıcak biliyordum batarsak batalım a...... boyun egmekten ise ne olursa olsun çünkü bir kez boyun egersek istekleri sadece papaz ile kalmaz ki sadece dertleri papaz degıl çin ile yapılan anlaşma s-400 füzeleri pyd ye pkk ya yapılan sınır ötesi harekat suriye de ki türk birlikleri hepsi bir bir masaya yatırıcaklar. Kusura bakmayın boyun eğmektense boynumun vurulmasına razıyım yeter ki yılmayalım yeter ki birlik olalım .
Bunun üzerine ne denebilir ki durumu çok iyi özetlemişsiniz. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Boyun eğen onursuz karaktersiz bir ülke olmaktansa bende razıyım gelecek zarara. Bir ajan bir hain olan papazı verirsek, bu sizin dediğiniz gibi bitmeyecek. Çünkü bizi yola getirmiş olacaklar ve artık tamamen onların esiri olmuş olucaz..
Vay arkadaş dolar nereye gidiyor böyle ekonomiden Ciddi anlamda anlayan biri varsa yorumlasın. Dolar böyle artmaya devam ederse sonumuz hiç ama hiç hayra alamet değil. Ne olacak böyle dolar ne kadar artacak , bizim yapmamız gerek bir şey var mı . İyice aklım karıştı
he şimdi ben yıllardır uygulanan saçma sapan ekonomi politikası ve bi rahip yüzünden okulu bırakıp memlekete dönüp bi boyun eğmedik falan mı diyim ?
Ya kardeşim sen ne anlatıyosun.. Ben Liechtenstein'da yaşıyorum master okuyorum daha geleli 2 sene olmadı , geldiğimde 3 liraydı frank şimdi 6.76 , ailem nası para gönderecek bana şimdi ? Eğer iş bulamazsam bırakmak zorunda kalıcam.. Ay sonunda tr ye dönücem.. Sen mi bakıcan bana ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.