Güncel Döviz Kurları

dolar 6.04 tl olmus
egonmi supper

---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 20:07 ----------

Senin sesini duymuslar panpaa :d

https://www.youtube.com/watch?v=VhR2o_aro3w
https://www.youtube.com/watch?v=CA7IFtVuRCc

vay be bu gunleride gorecektik araplar bize destek cikiyor

Hayrına yardım etmediğini hepimiz biliyoruz. Dolar düştü diye sevinenlere gülüyorum... Sadece zenginlere alım fırsatı verildi, adamlar en dipten dolduracak yine dolarları hesaplarına. Dışarıdan aldığımız ürünün fazlasını dışarıya satmadıkça, üretim yapmadıkça anca böyle kan emicilerle günü kurtarabiliriz. 5.80 lere kadar gerileyeceğini düşünüyorum, ondan sonra yön yukarıyı gösterebilir.

Katardan gelen hamle balık tutmayı öğretmiyor maalesef.
Dolar doğru hamleler gelmediği sürece balon gibi iner ama yine çıkar.

dolar 6.04 tl olmus
egonmi supper

---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 20:07 ----------

Senin sesini duymuslar panpaa :d

https://www.youtube.com/watch?v=VhR2o_aro3w
https://www.youtube.com/watch?v=CA7IFtVuRCc

vay be bu gunleride gorecektik araplar bize destek cikiyor

hocam osmanlı zamanında ( katar ) araplar her daim türkiyenin yanında oldular ;) Pakistan nasıl zamanında türkiye cumhuriyetine kurulduğunda para yardımı ile iş bankasının kurulduğu gibi ;)

Hocam bu evanjelism ne oluyor acaba hep duyuyorum ama kavrayamadım

hocam kayıt dışı Ertan Özyiğit programı takip etmeni tavsiye ederim...

---------- Spam Engelliyici 22:07 ---------- Önceki Mesaj 22:06 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=gGSbUMzh3C8

Katar Turkiyeye 15 Milyar Dolar Yatırım Yapacak

Haber kanalları son dakika olarak geçti

15 milyar dolar bugünü kurtarır. Yıl başına kadar 200 milyar dolar vadesi gelmiş borç var. Asıl sıkıntı eylül ayında olacak diyorlardı ekonomistler.

Ordan burdan borç bulmak çözüm değil, kredi borcunu krediyle kapatmak gibi.

Dolar 5,89 olmus egonmi supper :(

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:29 ----------

hocam osmanlı zamanında ( katar ) araplar her daim türkiyenin yanında oldular ;) Pakistan nasıl zamanında türkiye cumhuriyetine kurulduğunda para yardımı ile iş bankasının kurulduğu gibi ;)

hocam kayıt dışı Ertan Özyiğit programı takip etmeni tavsiye ederim...

---------- Spam Engelliyici 22:07 ---------- Önceki Mesaj 22:06 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=gGSbUMzh3C8

Osmanliyi takan kim bu forumda cogu burda arap ve osmanli dusmani.
adamlar yardim yapsa göz boyama yada yalakalik yapmasalar hain turk dusmani.

Dolar 5,89 olmus egonmi supper :(

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:29 ----------

Osmanliyi takan kim bu forumda cogu burda arap ve osmanli dusmani.
adamlar yardim yapsa göz boyama yada yalakalik yapmasalar hain turk dusmani.

Bu gayretle bu konuyuda kapattırırsın sen hocam. Ha gayret. Dıger konuyuda kapattırmıstın sonucta.

Olan hep garibana oluyor ,dolar dussun diye faizler yukseldi,kredisini odeyemeyen yandi,

Son düzenleme:
Akaryakıt fiyatlarına Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) düzenlemesi geldi. Düzenleme sonucu, akrayakıt pompa fiyatları ne fazla yüzde 9 zamlanacak.

Belirlenen yeni ÖTV oranları Resmi Gazete’de yayımlandı ve akaryakıt pompa fiyatları yeniden belirlendi.

Buna göre; motorinin litre fiyatı 45, benzinin 50, LPG'nin de 30 kuruş arttı.

Dün yakıt aldım bileydim depoyu füllerdim adama da sordum belli olmaz dedi tüh ya

Ateş üfleyerek sönmez.
Anlık düşüşler tabiki olacak, dolar artmaya devam eder.
Zaten bir anda 7tl olmasını kimse beklemiyordu ama uzun vadede 7tl ve üstü hedef zaten.
Beklenen bir anda oldu o ayrı mesele.
Şuan Bayram havası ve Turistten gelen dövizle ülkeyi idare ediyorlar.
Katarda 15milyar dolar yollayacakmış.
Şunuda göz ardı etmeyin, Merkez piyasaya 3milyar dolar sürdüğü zaman bile 3 kuruş düşüp 5 kuruş çıkan bir kurdan söz ediyoruz.

ÖTV'YE 1 DEFALIĞINA ZAM YAPILDI
Yeni fiyatlara göre İstanbul'da benzinin litresi 6.75 TL, motorinin litresi 6.15 TL, LPG'nin litresi ise 3.75 TL civarından satılacak.

-

Dolar ve Brent petrol fiyatlarının yukarı seyrinden sonra Devlet artık dayanamamış ve Benzin fiyatını ÖTV'den karşılamıyı kesmiş.
Ben benzine Bayram sonrası zam bekliyordum ama Bayramda insanlar gezecek nede olsa ordan biraz Vergi alalım demişler.
:D

Bugün dolar sert düşmüş.

Dolar : 5.8
Euro : 6.59
Sterlin : 7.36

Egonomi muhteşem.

Edit : Dolarda el alışkanlığı 6'ya basmışım.

Son düzenleme:
Bu dolar da artsa suç düşse suç her şekilde kılıf bulunuyor :)

Son düzenleme:
Bu dolar da artsa suç düşse hiç her şekilde kılıf bulunuyor :)

Hocam kılıf değil de hani sevinmek yerine ders almamız gerek sorunlarımız hep böyle sonraya atarsak bir zaman gelir böyle kurtuluş zamanı da bulamayız. Şansımız düşük ama yapıcı şeyler yapılmaya başlanırsa uzun vadede çıkışa geçebiliriz ama şu anki ekonomik durumumuzla maalesef uzun vadede önümüz açık değil.

Ateş üfleyerek sönmez.
Anlık düşüşler tabiki olacak, dolar artmaya devam eder.
Zaten bir anda 7tl olmasını kimse beklemiyordu ama uzun vadede 7tl ve üstü hedef zaten.
Beklenen bir anda oldu o ayrı mesele.
Şuan Bayram havası ve Turistten gelen dövizle ülkeyi idare ediyorlar.
Katarda 15milyar dolar yollayacakmış.
Şunuda göz ardı etmeyin, Merkez piyasaya 3milyar dolar sürdüğü zaman bile 3 kuruş düşüp 5 kuruş çıkan bir kurdan söz ediyoruz.

ÖTV'YE 1 DEFALIĞINA ZAM YAPILDI
Yeni fiyatlara göre İstanbul'da benzinin litresi 6.75 TL, motorinin litresi 6.15 TL, LPG'nin litresi ise 3.75 TL civarından satılacak.

-

Dolar ve Brent petrol fiyatlarının yukarı seyrinden sonra Devlet artık dayanamamış ve Benzin fiyatını ÖTV'den karşılamıyı kesmiş.
Ben benzine Bayram sonrası zam bekliyordum ama Bayramda insanlar gezecek nede olsa ordan biraz Vergi alalım demişler.

Bugün dolar sert düşmüş.

Dolar : 6.8
Euro : 6.59
Sterlin : 7.36

Egonomi muhteşem.

Yanlis yazmissin dolar 6.8 degil 5.8

Egonomi supper.

Ekonomik savaş verdiğimiz şu günlerde bazıları dolar çıkmışmış düşmüşmüşün peşinde. Hey Allah ım ya.

1 dolar 1 olsun eleştiren yine ülke berbat diyen çıkmazsa bende birşey bilmiyorum :)
Şuan için durum yavaş yavaş toparlanmaya giderken ortalığı hala karıştırmaya çalışanlara ne desek boş.
Toz pembe değil hiçbirşey ama en azından biraz daha bölücü olmayarak destek sağlayabilirsiniz.

Düşmanlarımıza tek laf etmeyip kalkıp ekonomiyi eleştirenler tek sorumlu ekonomi tutanların yorumlarını gülerek okuyorum Bunlar dolar 1,8 iken de gezide meseleyi ağaç sanıp dışarı çıkan tipler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri