- Web sitesi
- ceptebedava.blogspot.com
kardeşim bazı yazıları pembe yazmışsın rahatsız oldum okuyamadım gözüme bi garip geldi 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim bazı yazıları pembe yazmışsın rahatsız oldum okuyamadım gözüme bi garip geldi![]()
Şimdi ben bu yazıyı neden okudum, niye okudum?
Bol şans..
Yarısına kadar zar zor okudum valla hocam![]()
bende ilgileniyorum bu ara yazılım işleriyle umarım emek veren , uğraşan herkes hakettiği değeri bulur![]()
Googleda mı çalıştınız hocam?Bir ve ikinci demişsiniz ikinci kim yandex mi?
Bahtın açık olsun kardeşim. senin için biriyle konuşmak istedim ama ısrarla cevap vermiyor sanırım alacağını aldı bizden. hayırlısı olsun adına sevgilerimle
Mesajınızı okudum ve size başarılar dilemek istiyorum. Kayıt iyi bir şey. Deneyimlerinizi listelemeniz onlardan daha fazla faydalanmanızı sağlar.
Bahtınız açık olsun ..
bol kazançlar dilerim 2013 yılından bu yana bıraktım ama şimdi yine başlayacağım inşallah devamı gelir
teşekkürler. Listeliyorum
![]()
sizde ki çalışma şevki bende olsa çeşke![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.