Günde Kaç saat çalışıyorsunuz?

Bu işlere girdik gireli gecemiz gündüzümüz kalmadı.Saat anlamını yitirdi.İlk zamanlar 2 gün uyumadığımı sürekli denemeler yaptığımı hatırlıyorum.

12 saat çalışmak yerine 4 saat verimli çalışmak en iyi yol. Bir bakıyorsun ekşi, ytpara, fb derken gün boş geçmiş.

5 saat gmail açıp satıyordum + kendime kanalda yapıyordum bi hedefim vardı telefon almaktı :D onu aldık 2 haftadır piyasada yokum bu gece gene başladım.. şimdiki hedefim bu yaz güzel bi tatil yapmak :)

uyanınca çalışmaya başlıyorum. uykum gelince çalışmayı bırakıyorum . arada sadece spora gidiyorum :D :D

Çalışmadığım her dakika ygs hazırlık günlerinde ki gibi bir pişmanlık yaratıyor bende. Bugün de hiçbir şey yapmadım

çok tembelim bu konuda çokkk kazansamda yeterli çalışmıyom kazanmasamda acayip bişey ya sabah kalkyıorum hadi kanal açıp yükleyim diyorum saat oluyo 14 durazcık tv bakıyım oyun oynayım diyorum akşam olıyo yemek fln derken gece oluyo yatağa giriyorum stres pişmanlık üzüntü basıyo lan ben niye çalışmadım bugün diyorum yarın erkenden çalışcam diyorum malesef yarında aynısı oluyor :( şuay ve mayısın ilk 10 günü benim uykusuz çalışmam gerekiyo ama yapmıuyorum gaz lazım gaz :/

eskisi gibi çalışmıyorum bende...çalış çalış nereye kadar..kefenin cebi yok..

aylık 3500 sabit gider batak olunca sabaha 6ya kadar bazen 8 de işe gidiyorum
bir hayalim var borçlar bitsin 1 ay hiç bişey yapmıcam tr turlucam

uzak doğu felsefesini okurum ve izlerim. adamların düşünce, felsefe ve teknoloji tarihin de efsane olmalarının tek sebebi var oda disiplin ve irade. doğru planlama ve disiplinli bir çalışmayla milyon kaldırılır da şu youtubu dan ama işte akdeniz insanıyız biraz parayı gördüğümüz de salıyoruz kendimizi. böyle olmayacak ben gidip biraz daha capon tarihi daha okuyayım.

yeni başlamanın verdiği heves ile neredeyse bütün günüm pc başında geçiyor. çok ciddiyim rüyama girdiği bile oluyor.

video yöneticisindeki izlenim sayılarının fontu bi tık artırılmış sizde farkettiniz mi?

konuları karıştırdım.
günde çok çalışıyorum. :) saat tutmadım hiç.

bende zoomdan dolayı sandım bakıyorum normal bir çirkin gözüktü gözüme kibar kibar yazıyordu önceden ne güzel. :)
neyse izlenimler gözümüze fazla gözükür belki. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri