Günde kaç video yüklemeliyim ?

İnternet Yardımcısı

Kayıtlı Üye
Forumdan özür diyorum, moderatörler dövecek gibi konuşuyor. Kabul, işi bilmiyorum ve soru soruyorum ama ayıp. Uygun bir dille uyarın, daha yeni başladım bu işlere gerçekten ayıp. 5 kuruş için yaptığınıza bakın. Muslera06 ve bu konuya saygıyla yorum atan herkese teşekkür ederim.

Arkadaşlarına tıklatırsan ay sonunda adsensede banlandım diye buraya gelirsin :)

adam anlaşılan bilmiyor arkadaşlar söyleyelim öğrensin. :)

google bizden daha akıllı dostum 1 tık bile olsa arkadaşlarına tıklatma. hatta bu olayları anlatma ki sana iyilik olsun diye "tıklayalım reklama para kazansın çocuk" demesinler. senin zararına.

günde 30 video yüklersen 1 doları geçersin.

En yakın arkadaşına bile kanalını gösterme, iylik değil zararları dokunur emin ol bundan.

Re: Cevap: Günde kaç video yüklemeliyim ?

hocam buradan bir şey sormak istiyorum sence reklam verenler sen para kazan diyemi veriyorlar yoksa kendileri kazansın diyemi

İnşallah alamadan paranızı banlanırsınız. Çok değilmiş, 3 tıkmış.

inş dediğiniz gibi olur biraz sert oldu bu ama türkiyede niye tbm oranı düşük gibi sorular sorulduğunda bu arkadaşın konusu gösterilmiş yada bu arkadaş gibilerin konuları

resmen yazık bir işede hile karıştırmadan yapın zor değil

Arkadaş teklifi çok oluyor zaten tıklayalım para kazansın diye de uzak duruyorum zaten ilk başlarda çevreme böyle bir olay var dediğimde herkes zannetti ki oturduğun yerden hallolur , kolay para kazanılır şöyle yaparız böyle yaparız , bende baktım olacak gibi değil sorana artık yok be vakit kaybı deyip geçiyorum , ben 8.ayıma girerken günde 2-3 video arada 10-15 lik yüklenmelerde yapıyorum kasmadan düzen içinde her ay yeni bir kanal ekleyerek , normalde işimde yoğun vakit ayıramadığım halde özellikle 5.ayımda ytparayla tanışmamdan sonra artan bir kazançla artık aylık 1.000 liraları görüyorum , sabırlı sistemli ve dürüst bir yol izlendiğinde zaman ve youtube sana hakettiğini veriyor zaten ... ve bu gelir sen ne kadar çalışırsan o kadar artıyor , hileye hurdaya ne gerek varki ... insanlarımızı gerçekten anlamıyorum daha öncede yazmışımdır belki asgari maaşla çalışan yüzde 80 insanımız ev geçindirebiliyorken hayat savaşı veriyorken , bu arsızlık ne diye , reklam veren insanların parasını çalmak size ne kazandırıyor merak ediyorum ... bunu bir iş bir ticaret olarak görün ona göre hareket edin bu bir oyun değil , ve burada sadece bizler değil şirketler ve çalışanlarıda ekmek yiyor unutmayın ... döngüyü kirletmenin alemi yok ...

benim anlamadıgım şu var şuan sitemde yaklaşık 12-13 video var video da reklamlara tıklanmadan para kazanılmıyo mu yoksa o reklamın çıkması yeterli mi ?

Forumdan özür diyorum, moderatörler dövecek gibi konuşuyor. Kabul, işi bilmiyorum ve soru soruyorum ama ayıp. Uygun bir dille uyarın, daha yeni başladım bu işlere gerçekten ayıp. 5 kuruş için yaptığınıza bakın. Muslera06 ve bu konuya saygıyla yorum atan herkese teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri