Arkadaş teklifi çok oluyor zaten tıklayalım para kazansın diye de uzak duruyorum zaten ilk başlarda çevreme böyle bir olay var dediğimde herkes zannetti ki oturduğun yerden hallolur , kolay para kazanılır şöyle yaparız böyle yaparız , bende baktım olacak gibi değil sorana artık yok be vakit kaybı deyip geçiyorum , ben 8.ayıma girerken günde 2-3 video arada 10-15 lik yüklenmelerde yapıyorum kasmadan düzen içinde her ay yeni bir kanal ekleyerek , normalde işimde yoğun vakit ayıramadığım halde özellikle 5.ayımda ytparayla tanışmamdan sonra artan bir kazançla artık aylık 1.000 liraları görüyorum , sabırlı sistemli ve dürüst bir yol izlendiğinde zaman ve youtube sana hakettiğini veriyor zaten ... ve bu gelir sen ne kadar çalışırsan o kadar artıyor , hileye hurdaya ne gerek varki ... insanlarımızı gerçekten anlamıyorum daha öncede yazmışımdır belki asgari maaşla çalışan yüzde 80 insanımız ev geçindirebiliyorken hayat savaşı veriyorken , bu arsızlık ne diye , reklam veren insanların parasını çalmak size ne kazandırıyor merak ediyorum ... bunu bir iş bir ticaret olarak görün ona göre hareket edin bu bir oyun değil , ve burada sadece bizler değil şirketler ve çalışanlarıda ekmek yiyor unutmayın ... döngüyü kirletmenin alemi yok ...