Günde Min. 5 TL kazandıran 20 günlük resmi sanatçı sitesi !

sontorun

Yasaklanmış
Site adresi : pm ile
Kategori : Müzik (resmi sanatçı web sayfası)
site için istenilen fiyat : 10.000 (onbin) tl (ciddi alıcıya fiyatta düşüş yapılır)
Sitenin Aylık getirisi : Adsense min : 100 tl Sponsor reklam alımları : 100 - 200 tl arası
Sitenin açılış tarihi : 10.05.2015
İçerik : Özgün (Sanatçı haberleri + Şarkı sözleri + Duyurular)
Site yaşı : 24 Gün
Günlük hit sayısı : Min : 1000 Max : 4000
TOPLAM HİT : 120.000
Alexa TR sıralaması : 18,750
Domain Yaşı 24 Gün (İhs)
Sınırsız yıllık hosting verilecektir.
Banlı oldugu sponsor varmı : Yok
Banlı oldugu arama motoru varmı : Yok
Kullandığımız tema : Xturk lisanslı tema (200 TL)

Size + olarak verilecekler;
Sitenin forumu 500 kullanıcı + Masaüstü site programı

Sitemiz Resmi bir sanatçı web sayfasıdır. Haftada 5 adet makale(haber) sanatçı tarafından size gönderilecektir. + şarkılar çıkmadan sözleri size verilir ve youtubede şarkıların açıklamasına site linki eklenir.
Sanatçı ayda 2 şarkı ve yılda 1 albüm yapmaktadır bunların hepsinin bilgileri ilk size verilir. Sanatçı siteyi her hafta sosyal hesaplarından ve fan sayfalarından paylaşacaktır. Site daha yeni olmasına rağmen 3 adet reklam veren olmuştur.
Yani anlıyacagınız siz bu siteyi aldıktan sonra hiç birşeye dokunmadan sadece aldıgınız makkale ve haberleri siteye kopyalayıp yapıştırarak para kazancaksınız sanatçıda bunları sosyal hesaplarından paylaşacak !

+ Olarak önemli olan paylaşımları bizim facebook sayfamız hariç 650.000 lik facebook sayfasıda paylaşacaktır.

20 günlük site 10 bin tl sontorun uçtun sontorun :D

Yeni açılan bir site günde 5 tl kazandırıyor minimum + paylaşım + tüm içerikler ömür boyu sanatçıdan yazılı bi halde gelecek yani oturdugun yerden parasını yiyeceksin hocam :)

Yeni açılan bir site günde 5 tl kazandırıyor minimum + paylaşım + tüm içerikler ömür boyu sanatçıdan yazılı bi halde gelecek yani oturdugun yerden parasını yiyeceksin hocam :)

Adsense min 100 tl yazmışsın veriler var mı? Günlük hit sayısı 1k ile 4k arası demişsin kaçı google'dan kaçı sosyal medyadan geliyor. Bunların hepsini yazarsan daha iyi olur. :)

neden satıyorsun ki o zaman? her gün farklı bir proje üretiyordun bu projeler kazanmak için değilmiydi ee işte elinde iyi bir proje var neden değerlendirmiyorsun?

Siteyi sattığınızdan sanatçının haberi var mı ? Bunu da belirtirseniz daha uygun olur.İleri de kişi telif olaylarından sonra geri alabilir.Fiyat olarak bana da fazla geldi.Hayırlı satışlar.

dostum ne yapmışssın yahu 15-20 civarı site alım satımı yaptım günde 30-40 TL getiren edevlet sitesini 8.000 TL ye verdim (1 yıllık ) ve 6 aydır günde 30-40 TL geitiryodu...ve inan senın siteyin piyasası bu fiyat değil :) bilgine kardeşim

dostum ne yapmışssın yahu 15-20 civarı site alım satımı yaptım günde 30-40 TL getiren edevlet sitesini 8.000 TL ye verdim (1 yıllık ) ve 6 aydır günde 30-40 TL geitiryodu...ve inan senın siteyin piyasası bu fiyat değil :) bilgine kardeşim

Hocam bilmem almak isteyen alır. Bu site bir rapçiye ait kendisi bu sene o ses türkiye ye de katılacak milyonluk şarkıları da var zaten siz siteyi aldıgınızda içerik kısmına bakmıyacaksınız bile biz size her hafta min 5 içerik vericegiz :)
şarkılar çıkmadan 10 dakika önce sözlerini vs. atacagız videoların altına da konunun linki

---------- Spam Engelliyici 20:15 ---------- Önceki Mesaj 20:12 ----------

Siteyi sattığınızdan sanatçının haberi var mı ? Bunu da belirtirseniz daha uygun olur.İleri de kişi telif olaylarından sonra geri alabilir.Fiyat olarak bana da fazla geldi.Hayırlı satışlar.

Siteyi alacagınız zaman zaten sanatçı ile görüşeceksiniz yani o konuda sıkıntı yok sadece site olarak görmeyin normalde 100 kelime makale min 1.25 tl oluyor biz haftada min : 5 adet makale verecegiz buda haftada 6,25 Tl ypara şarkıların sözleri vs. de + olarak gelecek bunları düşünmekte lazım :)

---------- Spam Engelliyici 20:17 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

neden satıyorsun ki o zaman? her gün farklı bir proje üretiyordun bu projeler kazanmak için değilmiydi ee işte elinde iyi bir proje var neden değerlendirmiyorsun?

Site tamamen benim adıma degil sanatçı adına sanatçı o ses türkiye ye katılacak milyonluk şarkıları olmasına rağmen 5-6 tane klipli şarkısı var o ses türkiye ye çıkmadan bol bol klipli şarkı çekecek ondan dolayı satıyor o ses te bu kim diye araştıranlara daha güzel şarkılar sunmak için zaten oraya çıktıktan sonra kesin kaparlar bunu diziler :)

---------- Spam Engelliyici 20:17 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------

Adsense min 100 tl yazmışsın veriler var mı? Günlük hit sayısı 1k ile 4k arası demişsin kaçı google'dan kaçı sosyal medyadan geliyor. Bunların hepsini yazarsan daha iyi olur. :)

var adsensenin 13. gününde olması lazım 100 tl birikti :)

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] site bu mu? :)

*******is.net

Aynen abi :)

---------- Spam Engelliyici 20:28 ---------- Önceki Mesaj 20:23 ----------

+ Olarak arkadaşlar adsense harici daha 20. günümüzde 3 adet sponsor reklam aldık aylık 50 tl ye : 150 tl den ordan getirdi !

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] elleran elvis ve 24 ir ile ne bağlantın var çabuk söyle :)

Hocam direk 10 k demiyoruz ciddi alıcıysanız teklif koyarsınız sanatçıyıda alırız konuşmaya hallederiz

Hocam olsun ilk olarak sitenin belirli bir yere gelmesi lazım ki sonrasında satmalısınız.Siteyi gözlenledim adsense reklamı göremedim.Açıkcası sitede seo sorunları bile var yani bu site başkasının üstüne kurulu o kişinin sevenleri geliyor sadece onların trafik kaynakları neresi bilmiyorum ama çoğu sosyal medyadan geliyorsa bu fiyat çok çok fazla 10.000 TL istemeseniz bile fazla aşağıda fiyat istemeyeceğiniz kesin.Bu siteyi işi bilen birine gösterseniz size bu kadar fiyatı vermeyeceğini görürsünüz.Ben burda doğruları söyledim yanlış anlama kendi bakış açım ve görüşlerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri