S
serhat
Guest
merhabalar sayın değerli abilerim kardeşlerim
ben tam 3 ay oluyo youtubeye başlayalı, yaklaşık bir aydır ben birtakım videolar üzerinde çalışıyordum
yani 30 tane uzun videolardan kestim biçtim efect koydum tam 1 ayımı buna verdim gece gündüz bunun üzerinde çalıştım
şimdi bu videoları geçen gün nihayet yükleyebildim youtuba çok çok izleinimde almadılar 1k 2k izlenim falan aldılar
ancak şimdi bugün bu videolarımın başkası tarafından kopyalandığını gördüm
ben tam bir ayımı geceli gündüzlü bu işe verdim
evet arkadaşlar bende sapm yapıyorum yani dediklerinizi duyar gibiyim videolar benim değil, ama gerçkten inanılmaz zoruma gidiyor ben tam 1 ay boyunca bunları kesip biçmekle efekt vermekle uğraştım adam geldi tak diye bütün emeğimi çaldı
yani arkadaşlar hani üstünde çok çalışmasam tamam vallahi çok koymaz ama tam tamına 1 ay üstünde çalıştım
sizce bu videoları nasıl sildirebilirim
hangi telif türüyle sildireyim sizce
normal telif hakkı atarsam geri bildirim yollayabilir
40 50 tane kanalım var sizce bu kanallardan topluluk falan mı yollıyım
yani kısacası bu konuyu açmamın nedeni
bu videoları sildirmem için ne yapmalıyım
ben bugüne kadar hiç telif yollamadım bu konudada çok bilgim yok
teşekkürler saygılar
ben tam 3 ay oluyo youtubeye başlayalı, yaklaşık bir aydır ben birtakım videolar üzerinde çalışıyordum
yani 30 tane uzun videolardan kestim biçtim efect koydum tam 1 ayımı buna verdim gece gündüz bunun üzerinde çalıştım
şimdi bu videoları geçen gün nihayet yükleyebildim youtuba çok çok izleinimde almadılar 1k 2k izlenim falan aldılar
ancak şimdi bugün bu videolarımın başkası tarafından kopyalandığını gördüm
ben tam bir ayımı geceli gündüzlü bu işe verdim
evet arkadaşlar bende sapm yapıyorum yani dediklerinizi duyar gibiyim videolar benim değil, ama gerçkten inanılmaz zoruma gidiyor ben tam 1 ay boyunca bunları kesip biçmekle efekt vermekle uğraştım adam geldi tak diye bütün emeğimi çaldı
yani arkadaşlar hani üstünde çok çalışmasam tamam vallahi çok koymaz ama tam tamına 1 ay üstünde çalıştım
sizce bu videoları nasıl sildirebilirim
hangi telif türüyle sildireyim sizce
normal telif hakkı atarsam geri bildirim yollayabilir
40 50 tane kanalım var sizce bu kanallardan topluluk falan mı yollıyım
yani kısacası bu konuyu açmamın nedeni
bu videoları sildirmem için ne yapmalıyım
ben bugüne kadar hiç telif yollamadım bu konudada çok bilgim yok
teşekkürler saygılar