Günlük 170 dolar kazançlı oyun kaç lira eder?

kardeşim Allah hayırlı uğurlu etsin. Allah daim etsin. daha da iyi etsin inş. Maaşallah diyelim nazar değmesin :)
O kadar getirisi varsa satmaya gerek yok ki. Ne yapacaksan oradan gelen 5k dolar yetmiyor mu? Böyle güzel bir maharetin var aynından bir daha yap. Gelen para çok rahat yeter. illada başka proje yapıcam diyorsanda 1,5 aylık zaten ve 1,5 ay daha bekle al 10-15k dolarını yap işini. bu da getirmeye devam etsin.Güvencen olur.Gelirin olur.
Para sende kıroda sensin :D Biz çenemizi yoralım :)
Sonuçta bizimkiler fikir sadece. En iyisine sen karar vereceksin. Şimdiden hayırlı olsun.

kardeşim Allah hayırlı uğurlu etsin. Allah daim etsin. daha da iyi etsin inş. Maaşallah diyelim nazar değmesin :)
O kadar getirisi varsa satmaya gerek yok ki. Ne yapacaksan oradan gelen 5k dolar yetmiyor mu? Böyle güzel bir maharetin var aynından bir daha yap. Gelen para çok rahat yeter. illada başka proje yapıcam diyorsanda 1,5 aylık zaten ve 1,5 ay daha bekle al 10-15k dolarını yap işini. bu da getirmeye devam etsin.Güvencen olur.Gelirin olur.
Para sende kıroda sensin :D Biz çenemizi yoralım :)
Sonuçta bizimkiler fikir sadece. En iyisine sen karar vereceksin. Şimdiden hayırlı olsun.

Daha büyük bir iş kovalıyordum ama vazgeçtim. Ülkede neden büyük işler olmuyor ortada. Ortalarda gezen startup yatırımcıları kelimenin tek anlamıyla "mezarcı ve kro". Banka ise 100bin dolar krediyi vermiyor siz istediğiniz kadar anlatın durun. Yaklaşık 5-6 çalışan alıp bir MMO projesi başlatacaktım ama "fiziğede, professörlüğede lanet olsun" dedim ve kenara attım. Spam app yazmaya devam. Buna birde web'i ekliyorum bu yaz.
Üzgünüm Google, bekle beni ^^

Son düzenleme:
Daha büyük bir iş kovalıyordum ama vazgeçtim. Ülkede neden büyük işler olmuyor ortada. Ortalarda gezen startup yatırımcıları kelimenin tek anlamıyla "mezarcı ve kro". Banka ise 100bin dolar krediyi vermiyor siz istediğiniz kadar anlatın durun. Yaklaşık 5-6 çalışan alıp bir MMO projesi başlatacaktım ama "fiziğede, professörlüğede lanet olsun" dedim ve kenara attım. Spam app yazmaya devam. Buna birde web'i ekliyorum bu yaz.
Üzgünüm Google, bekle beni ^^

Kardeşim proje iyi. En azından 5-6 kişiyede iş imkanı oda süper.
Ama sen yinede elindeki app ile para kazanabiliyorsan yap sağlam sermayeni. Bunun yanına ekleyebileceğin 3-5 app ile paranı katlayıp arttır sermayeni. Ve hayallerini düşüncelerini hayata geçir. Vazgeçme. Ne demişler Ele minnet edeceğine ......... daha iyi. Allah yolunu açık etsin. İnş muvaffak olursun.

Ortaklık düşünürsen yatırımcı bulabilirsin. O parayı koyar sen işi yaparsın.

Hocam oyunu satma kesinlikle bunu aklından geçirme bence yeni oyunlar yapmaya bak şirket yolunda adım atmaya bak yoksa oyun ne kadar indirilse indirilsin devamlı para kazanmassın dediğim yeni oyunlar ve şirket yolunda adım büyük düşün zaten bu kadar kişi tavsiye vermiş eline fırsat geçmiş değerlendir kesinlikle bir de Applovin gibi daha az kullanım olan platformların oyunların çıkışında tetikleyici olma durumu var mı onuda merak ediyorum diğer sorum ise oyununuz şimdiye kadar yapılmış oyunların klon tarzı oyun mu yoksa kendine özgün oyun mu?

İnş işleri büyütüp iyi yerlere gelirsiniz hocam çünkü bu sektör de çok büyük bir sektör youtube kadar

Hocam oyunu satma kesinlikle bunu aklından geçirme bence yeni oyunlar yapmaya bak şirket yolunda adım atmaya bak yoksa oyun ne kadar indirilse indirilsin devamlı para kazanmassın dediğim yeni oyunlar ve şirket yolunda adım büyük düşün zaten bu kadar kişi tavsiye vermiş eline fırsat geçmiş değerlendir kesinlikle bir de Applovin gibi daha az kullanım olan platformların oyunların çıkışında tetikleyici olma durumu var mı onuda merak ediyorum diğer sorum ise oyununuz şimdiye kadar yapılmış oyunların klon tarzı oyun mu yoksa kendine özgün oyun mu?

İnş işleri büyütüp iyi yerlere gelirsiniz hocam çünkü bu sektör de çok büyük bir sektör youtube kadar

Var olan bir oyuna ufa tefek yenilikler getirdim. Chartboost, heyzapp, unityads,Applovin,Admob hepsini denedim. Şuan en iyi kazandıran reklam firmaları applovin ve admob. Sırf bu reklam işleri bile ayrı bir uzmanlık alanı. Bölgeye göre reklam çıkartma vs durumları var ama o işlere girmedim.

hocam bu oyuna hic reklam yaptınız mı ? adwords vs....

Hayır, full ASO organik.

reklam olmadan böyle kazanc elde etmeniz cok güzel birseydir... tonlan para reklama veren var ama yine bir sonuç elde Eden olmuyor..

Bu konuda sizi tebrik ediyorum...

İnş. Daha cok kazanırsınız......

cevabınız için teşekkürler.

bence devam ettirmek ve daha çok kitleye sahip olmak mantıklı.

Hocam kazancı hisselere bölüp satabilirsin. Tabi eğer talep olursa. Örn. 1000 tl den 70 hisse yaparsın. Her bir hisseye her ay kazancın %1 ini verirsin. Buda ortalama 200 tl yapar. 50 hissesini satsan aylık 10k hissedarlara satarsın. Falan filan... :) Tabi güven sağlamak kazançta süreklilik zor işler. Sen en iyisimi satma. Koca bir ömürde 5-6 ay geciken proje çokta sıkıntı yaşatmaz.

merhaba başarınızı tebrik ediyorum..

ASO için yabancı ders kaynağı ve forum öneriniz var mıdır?

Saolun hocam.
Valla ben bu işe başladığımda 3 yıl önce yani, aso maso hatta seo bile bilmezdim. Sadece profesyonel diyebileceğim bir seviyede geliştiriciydim. bionluk.com olsun başka platformlar olsun 10-15 tane sipariş ulusu iş yaptım para kazanmak için ve bu süreçte kendimde spam oyun, uygulama yaptım. Toplamda 10dan fazla developer hesabı banlattım (suspended) ve her banda oturup mailleştim. Youtube gibi değil developer console ekibi. Eğer ingilizceniz iyiyse ve iyi niyetli konuşursanız taktikleri onlardan kapabiliyorsunuz. Bu süreçte politikalarının uzmanı oldum tabii :) Gel zaman git zaman 5-6 ay önce ufak ufak ban yemeden oyun yayınlamayı başardım ve aralık ayında nirvanamı koydum. Sonra bu aso dedikleri olayı ocak ayında araştırdım, youtube ve diğer eğitim video sitelerinde. Gördüğüm şu; benim yaptıklarımı, öğrendiklerimi anlatmışlar ve eksik bilgi çok. Google play aramaları ve listelemeleri, google veya youtube gibi değil. Çok daha prof bir zekası var. Musait olduğum bir zamanda bu aso hakkında bir yazı yazacağım ama o musaitlik ne zaman olur bilmiyorum :) Bu işe gireceklere en az 5 farklı kredi kartından 5 hesap alsın ama gerçek hesabını buna katmasın çünkü oyun içi alışverişte ödemenizi almanız için kredi kartınızı girmeniz gerekecek ve spam olmuş bir kartı oraya girmeniz tehlikeli.

Saolun hocam.
Valla ben bu işe başladığımda 3 yıl önce yani, aso maso hatta seo bile bilmezdim. Sadece profesyonel diyebileceğim bir seviyede geliştiriciydim. bionluk.com olsun başka platformlar olsun 10-15 tane sipariş ulusu iş yaptım para kazanmak için ve bu süreçte kendimde spam oyun, uygulama yaptım. Toplamda 10dan fazla developer hesabı banlattım (suspended) ve her banda oturup mailleştim. Youtube gibi değil developer console ekibi. Eğer ingilizceniz iyiyse ve iyi niyetli konuşursanız taktikleri onlardan kapabiliyorsunuz. Bu süreçte politikalarının uzmanı oldum tabii :) Gel zaman git zaman 5-6 ay önce ufak ufak ban yemeden oyun yayınlamayı başardım ve aralık ayında nirvanamı koydum. Sonra bu aso dedikleri olayı ocak ayında araştırdım, youtube ve diğer eğitim video sitelerinde. Gördüğüm şu; benim yaptıklarımı, öğrendiklerimi anlatmışlar ve eksik bilgi çok. Google play aramaları ve listelemeleri, google veya youtube gibi değil. Çok daha prof bir zekası var. Musait olduğum bir zamanda bu aso hakkında bir yazı yazacağım ama o musaitlik ne zaman olur bilmiyorum :) Bu işe gireceklere en az 5 farklı kredi kartından 5 hesap alsın ama gerçek hesabını buna katmasın çünkü oyun içi alışverişte ödemenizi almanız için kredi kartınızı girmeniz gerekecek ve spam olmuş bir kartı oraya girmeniz tehlikeli.

açıklayıcı metin için teşekkür ederim hocam..

ingilizce orta seviye de rahatlıkla iletişim kurabiliyorum.. tecrübenize dayanarak önerebileceğiniz eğitim videoları veya forum adresini öğrenmek isterim. örneğin after effects vb için Lynda eğitim setleri harikadır. bu örnek gibi bu iş için bir kaynak öneriniz var mı?

açıklayıcı metin için teşekkür ederim hocam..

ingilizce orta seviye de rahatlıkla iletişim kurabiliyorum.. tecrübenize dayanarak önerebileceğiniz eğitim videoları veya forum adresini öğrenmek isterim. örneğin after effects vb için Lynda eğitim setleri harikadır. bu örnek gibi bu iş için bir kaynak öneriniz var mı?

Şak diye şu bu dersem havada kalır. Bir yazı kaleme aldığımda bunlara da değineceğim. Etiketlerim yazdığımda burada bununla ilgilenen kim varsa.

Merhaba,

Kazanabildiğin kadar kazan , Bu şans eline 1 defa gelir, Değerlendir derim.

Ama kanalının kapatılma olayından korkuyorsan orası ayrı tabi :)

Aklına girerler filan, kesinlikle satma. Söylediğin kadar kazanıyorsan zaten kısa sürede birikir para. Üstelik geliştirici kendinsin. Bu devirde mağaza seo bilen köşeyi döner. Ayrıca şunu da söyleyeyim CPC çok yüksek olabiliyor. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri