Günlük 170 dolar kazançlı oyun kaç lira eder?

namekrronn

Yasaklanmış
Not: Allah rızası için, şunu yapsam para kazanır mıyım, bunu yaptım ama kazanamadım bana yol göster gibi sorularla gelmeyin.

Selam millet,
Bir mobil oyun yaptım ve 1.5aydır yayında. Şuan geliri günlük ortalama 170 dolar. Applovin kullanıyorum. Günlük 13K oyuncusu var.
Bunu satmayı düşünüyorum çünkü nakit lazım başka işler için. 60k dolar fiyat normalmidir bu gelire göre? Ayrıca satışta bir satış sözleşmesi hazırlatıp imzalatmalımıyım?
Oyun 2D flappy bird tadında bir android oyunu.

Satış ilanı vermek istiyorum ancak "aaa bunun kopyasını yaptırırım" mantığından nasıl korunuruz? Hoş başka kopyaları var ancak rekabet olmasına rağmen bu miktarı kazanıyorum.

Not: oyunu pm atmıyorum :)

13 Nisan güncellemesi, oyun 1m kullanıcıya ulaşmış ama günlük oynayan sayı aynı. Yaz gelse de amerikalı veledler oynasa.

9744incia4748116.png

Son düzenleme:
60k dolar çok yüksek hocam. Bence 1.5 aylık olmasından dolayı ederi 10 bin dolar.

en az 1 yıllık kazancına satmanız gerekir. 62k$ yapar pazarlıkla mazarlıkla 180k TL iyidir:D

---------- Spam Engelliyici 13:06 ---------- Önceki Mesaj 13:06 ----------

60k dolar çok yüksek hocam. Bence 1.5 aylık olmasından dolayı ederi 10 bin dolar.

1 saat sonra kapanan youtube kanalına vermiyorlar hocam o parayi 170$ günlük gelir.

Applovin midir nedir ödeme aldınız mı bu firmadan ?
Oyunu kendiniz mi yaptınız baskasına mı yaptirdiniz ?
Günlük kazancı suanda güzel 60k dolar eder ama yeni oldugu icin performansını düşebilir veya yükselebilir henüz cok yeni . oyüzden bence satma. potansiyeli varsa seni zengin edebilir .

para edermi ruhun kaç kuruştur

Tamda Norm Erman Ender dinlerken konuyu gördüm de,

Hocam şimdi aldık diyelim her gün 170 dolar kesin gelecek mi? ya 1 ay sonra uygulama google playden kaldırılır, telif yer, Applovinden banlanır Yada bi sebepten dolayı düşüş yaşarsa?

Yani günlük 170 dolar aylık 5000 dolar yapar, 1 yılda 60bin doları çıkarır aynı seviyede kalırsa, ben sana hemen şimdi 60bin dolar verip uygulamayı alayım ama 1 yıl sonra en az 60bin dolar kazanabilmemi nasıl garanti edeceksiniz? yok garanti vermeyecekseniz zaten bu kadar riske alıcı nasıl girsin?

Son düzenleme:
nakit lazım diye bu kadar yüksek gelirli oyun satılır mı yahu.

buda bir ticaret sonuçta o zaman kimse ticaret yapmasın garantisi yok diye

para edermi ruhun kaç kuruştur

Tamda Norm Erman Ender dinlerken konuyu gördüm de,

Hocam şimdi aldık diyelim her gün 170 dolar kesin gelecek mi? ya 1 ay sonra uygulama google playden kaldırılır, telif yer, Applovinden banlanır Yada bi sebepten dolayı düşüş yaşarsa?

Yani günlük 170 dolar aylık 5000 dolar yapar, 1 yılda 60bin doları çıkarır aynı seviyede kalırsa, ben sana hemen şimdi 60bin dolar verip uygulamayı alayım ama 1 yıl sonra en az 60bin dolar kazanabilmemi nasıl garanti edeceksiniz? yok garanti vermeyecekseniz zaten bu kadar riske alıcı nasıl girsin?

Applovin midir nedir ödeme aldınız mı bu firmadan ?
Oyunu kendiniz mi yaptınız baskasına mı yaptirdiniz ?
Günlük kazancı suanda güzel 60k dolar eder ama yeni oldugu icin performansını düşebilir veya yükselebilir henüz cok yeni . oyüzden bence satma. potansiyeli varsa seni zengin edebilir .

Oyunu ben geliştirdim, kaynak dosyası, grafik çizimleri herşey bana ait. Applovin firmasından ödeme almanız için amerika yasaları gereği W8-BEN form doldurmanız ve firmaya yollayıp onaylatmanız gerekiyor. Yok bunla uğraşmam derseniz ADMOB ile Adsense üstünden kazanın. geçtiğimiz hafta sonu ct 266, pazar 285 dolar getirdi. Gitgide artacaktır ve oyuna yeni ödüllü reklam ile skorbord ekledim, ödüllü reklamda 2 gün oldu günlük 10dolar civarı geliyor. Google Playden silinmesi şu durumda imkansız çünkü google play oyunu defalarca anasayfada feature yaptı. Appannie üstünden istatistikleri gösterebilirim alacak kişiye. Çoğunluk satma bekle diyor muhtemelen satmayacağım.

Kredi çek ama satma :D Uygulama içi satınalma falan mı var hocam oyunda? yoksa sadece reklam geliri mi o?
bu arada maşallah diyelim..

Pmden gelen soru üzerine: Hiç reklam vermedim oyun için, tamamen play store araması ile gelen oyuncu.

---------- Spam Engelliyici 14:30 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------

Kredi çek ama satma :D Uygulama içi satınalma falan mı var hocam oyunda? yoksa sadece reklam geliri mi o?
bu arada maşallah diyelim..
Sadece reklam hocam.

---------- Spam Engelliyici 14:31 ---------- Önceki Mesaj 14:30 ----------

buda bir ticaret sonuçta o zaman kimse ticaret yapmasın garantisi yok diye

Aynen, Allah razı olsun saolun hocam. İnsanlar eticaret sitelerini 300k, 200k fiyatlara satıyor. Ya kriz çıkarda iş gelmezse vs. Sonuçta kat kat fazlasınıda kazanabilir alan kişi. Hiçde kazanamayabilir.

60 bin doları insanlar görmediği birşeye mi verecek vay be.Görmediğin bi oyuna sen 220 bin verir miydin?

İyi gelirli uygulama satılmaz hocam, çünkü bugün 13k dan bunu kazanıyorsan yarın 50-100k aktif oyuncun olunca zaten o parayı 1 ayda çıkartırsın :)

60 bin doları insanlar görmediği birşeye mi verecek vay be.Görmediğin bi oyuna sen 220 bin verir miydin?

Alıcıyım diyen kişiye tabiiki göstereceğim ama önce teamviwer ile banka hesabını göstermesi gerekiyor. Bunu yazmadım çünkü usulü biliyorsunuzdur diye. Hem bu satış ilanı değil, sadece fikir alma ilanı :)

Oyunu ben geliştirdim, kaynak dosyası, grafik çizimleri herşey bana ait. Applovin firmasından ödeme almanız için amerika yasaları gereği W8-BEN form doldurmanız ve firmaya yollayıp onaylatmanız gerekiyor. Yok bunla uğraşmam derseniz ADMOB ile Adsense üstünden kazanın. geçtiğimiz hafta sonu ct 266, pazar 285 dolar getirdi. Gitgide artacaktır ve oyuna yeni ödüllü reklam ile skorbord ekledim, ödüllü reklamda 2 gün oldu günlük 10dolar civarı geliyor. Google Playden silinmesi şu durumda imkansız çünkü google play oyunu defalarca anasayfada feature yaptı. Appannie üstünden istatistikleri gösterebilirim alacak kişiye. Çoğunluk satma bekle diyor muhtemelen satmayacağım.

siz bu form olayını nasil yapicaksiniz ? bu firma admobtan daha mi cok kazandiriyor ?

Alıcıyım diyen kişiye tabiiki göstereceğim ama önce teamviwer ile banka hesabını göstermesi gerekiyor. Bunu yazmadım çünkü usulü biliyorsunuzdur diye. Hem bu satış ilanı değil, sadece fikir alma ilanı :)

Oyunda multiplayer veya online oynanabiliyor mu hocam

siz bu form olayını nasil yapicaksiniz ? bu firma admobtan daha mi cok kazandiriyor ?

Hocam ben yaptım. Gayet basit bir iş. Zaten Adsense dışındaki tüm reklam firmaları bunu yapıyor. Applovin firmasını kullanma sebebim tamamen dolar kazancı olması isteğim :) Ama monetization yaparak büyük oyunlar para kazanıyor. Yani 3-4 firmanın reklamında en çok kim o an yüksek reklamı veriyorsa onu gösteriyor. HeyZapp monetization desteği sunuyor mesela ama uğraşmıyorum yoğunluktan.

---------- Spam Engelliyici 14:43 ---------- Önceki Mesaj 14:42 ----------

Oyunda multiplayer veya online oynanabiliyor mu hocam
Multi, online vs değil. Öle gündelik can sıkıntısı giderme oyunu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri