Günlük 170 dolar kazançlı oyun kaç lira eder?

60 bin doları insanlar görmediği birşeye mi verecek vay be.Görmediğin bi oyuna sen 220 bin verir miydin?

whatsappa 2 milyar veren facebook
adını bile duymadığımız tarayiciya 54 Milyon dolar ödeyen Snapcast
Vs vs
bilişim sektöründe 200 bin çokda yüksek değil oyunu bilmiyoruz nasıl birşey fikrimiz yok belkide milyon edecek bir oyundur yani:)

buildbox ilemi yaptınız ? flappy bird onunla yapılmıştıda

Hocam 3kuruş kredi çeksek 10 kuruş ödüyoruz bu ülkede. Aradaki 7 kuruşluk zarar benim 1-2yılımdır. Kredi demek zaman satmak demek çok büyük işler yapan insan değilseniz.

5 bin tl çeksen atıyorum faiz ödemesi (helal+haram ona bişe demiyorum) 500 tl 1 yıllık kanal kazancınin 2 günlüğüne denk gelir. ? neysa hayırlı satışlar dilerim. Vardır bir bildiğiniz..

iki gün sonra android oyun satışı konusu açılmazsa iyi, önceu mut verip sonra satış yapanlar çıkacak kesin :D

whatsappa 2 milyar veren facebook
adını bile duymadığımız tarayiciya 54 Milyon dolar ödeyen Snapcast
Vs vs
bilişim sektöründe 200 bin çokda yüksek değil oyunu bilmiyoruz nasıl birşey fikrimiz yok belkide milyon edecek bir oyundur yani:)

Belki milyon edecek belki de 10 bin bile etmeyecek bişey..Kumar oynamak isteyen gider Kıbrıs'ta falan oynar..

Belki milyon edecek belki de 10 bin bile etmeyecek bişey..Kumar oynamak isteyen gider Kıbrıs'ta falan oynar..
Bu kumae degildir yatirimdir. Yazilimdan hic anlama6an biride ona o parayi vermez ama anlayan biri gormedende alacak degil goruncede ne kadar gelistirebilecegni ne kadar kazanabilecegi ongorebilir yani;)

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekleme: satış yapmadım, şuan günlük ortalama 270 dolar kazandırıyor. Tek oyun, bu oyun üstünden farklı bir iki oyun daha atarsam sanırım dünyalığımı kazanacağım 5-6 ay içinde. Özgün spam yapmanızı öneririm. Yani esinlenin ve farklı bir iş yapın.

9744incia4748116.png

Oyunun 1M kullanıcıya ulaştığını az önce öğrendim. 2013de bu trafik olsaydı zengindim de şimdi o kadar kazandırmıyor bu meret.

Hocam bilgiğim kadarıyla türkiyede ASO denilen şeyin sağlam öğretildiği bir platform yok. Yani bir mobil işine girececek olan bir kişinin uygulama için en önemli nokta olan ASO nun üstesinden gelmesi çok zor. UDEMY gibi yabancı sitelerde ASO eğitim setleri çok var ve bayağı öğretiyorlar gibi. Fakat türkçe destekli bu eğitimi bulmak imkansız. Sizce bu ASO konusunda ne yapmamız gerekiyor ?

Hocam bilgiğim kadarıyla türkiyede ASO denilen şeyin sağlam öğretildiği bir platform yok. Yani bir mobil işine girececek olan bir kişinin uygulama için en önemli nokta olan ASO nun üstesinden gelmesi çok zor. UDEMY gibi yabancı sitelerde ASO eğitim setleri çok var ve bayağı öğretiyorlar gibi. Fakat türkçe destekli bu eğitimi bulmak imkansız. Sizce bu ASO konusunda ne yapmamız gerekiyor ?

İngilizce bilmeden bu işe bulaşmak hata o yüzden verebileceğim bir öneri pek yok. Çünkü bu dünyada türkiyede dönmüyor, amerikada dönüyor ve yabancı forumları takip etmek, yabancı app analiz sitelerini takip etmek zorunluluğu var.

Hocam eğer sorun olmayacaksa oyunu pm olarak atabılırmısınız merak ettım'de :) bende bu aralar mobil oyun ısıne sardım kendı oyunumu yapmaya calısıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri