Arkadaşlar merhaba elimde geçen hafta keşfettigim bir içerik var güncel olarak çalışıyorum, bu hafta tatile geldim daha önce verdigim bir söz yüzünden gelmek zorunda kaldım diyelim
) İçeriği atacak zaman aralığında internet erişimim iyi olmuyor ve gecikme yapıyorum yada yükleme yapamıyorum bu yüzden satışa cıkarmak istedim alıcısı olabilir diye , belli bir saat aralıgında günde 1.5 saat çalışmanız yeterli olacaktır.İçeriği nereden indireceksiniz nasıl render alıcaksınız tam saat aralığını felan söyleyecegim icerigin güncelligi 1 ay sonra bitecek yani bitmesine 1 ay felan var fakat izlenmeye kazandırmaya devam edecektir,şuan bile eski yükledigim icerikler izleniyor cünki.Video atarken her detayı anlatıcagım..
Videoları saatinden geç yüklerseniz kazancınız düsebilir(250 tl ye felan oda ).Kanal adsense bağlı adsensede günlük en fazla 650 tl getirmis youtube kazanclarda düsük yazıyor anlamadım o durumu. Bu arada bu aralar bgbg ler düsük bgbg ler artınca kazanclar 2-3 katına cıkar diye düsünüyorum.
Bu arada arkadaşlar dün gece internet baglantısı yüzünden cok giremedim 1 adet videom dünya engeli yemişti ellemeden uyumuştum sabah o telif olmuş kanalda 1 adet videoda telif vardır bunuda söyleyim .Dünya engelli video bırakırsanız telif gelebilir , bu arada şunuda söyleyim kategoride 2-3 kanal var ama en iyisi benim kanal o kanallar 2-3 aylık olanlarıda var hala ayaktalar telif durumu(dünya engel veren videoyu sildiginiz taktirde ) kapanma durumu yok diyebilirim.Bu arada dünya engeli manuel gelmiyor ilk başta yükleme yaptıktan 1 saat sonra felan geliyor renderınız da sıkıntı varsa Networke sokmanız sizin açınızdan iyi olacaktır çünkü network çalışan bir kişi var icerikte onun kanallarına dünya engeli geldiginiz görmedim ,şuan adsensede kanal .
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Pazarlıksız istedigim fiyat : 10.000 ( yanında fazladan 2 kategoride hayrına veririm )
Cuma gününe kadar satılmazsa konu kilit.
Link satıştan sonra verilecek .Beni bilen bilir boş içerik çalışmam
Videoları saatinden geç yüklerseniz kazancınız düsebilir(250 tl ye felan oda ).Kanal adsense bağlı adsensede günlük en fazla 650 tl getirmis youtube kazanclarda düsük yazıyor anlamadım o durumu. Bu arada bu aralar bgbg ler düsük bgbg ler artınca kazanclar 2-3 katına cıkar diye düsünüyorum.
Bu arada arkadaşlar dün gece internet baglantısı yüzünden cok giremedim 1 adet videom dünya engeli yemişti ellemeden uyumuştum sabah o telif olmuş kanalda 1 adet videoda telif vardır bunuda söyleyim .Dünya engelli video bırakırsanız telif gelebilir , bu arada şunuda söyleyim kategoride 2-3 kanal var ama en iyisi benim kanal o kanallar 2-3 aylık olanlarıda var hala ayaktalar telif durumu(dünya engel veren videoyu sildiginiz taktirde ) kapanma durumu yok diyebilirim.Bu arada dünya engeli manuel gelmiyor ilk başta yükleme yaptıktan 1 saat sonra felan geliyor renderınız da sıkıntı varsa Networke sokmanız sizin açınızdan iyi olacaktır çünkü network çalışan bir kişi var icerikte onun kanallarına dünya engeli geldiginiz görmedim ,şuan adsensede kanal .
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Pazarlıksız istedigim fiyat : 10.000 ( yanında fazladan 2 kategoride hayrına veririm )
Cuma gününe kadar satılmazsa konu kilit.
Link satıştan sonra verilecek .Beni bilen bilir boş içerik çalışmam