Günlük 250+ kazanclı kanal satılık

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba elimde geçen hafta keşfettigim bir içerik var güncel olarak çalışıyorum, bu hafta tatile geldim daha önce verdigim bir söz yüzünden gelmek zorunda kaldım diyelim :)) İçeriği atacak zaman aralığında internet erişimim iyi olmuyor ve gecikme yapıyorum yada yükleme yapamıyorum bu yüzden satışa cıkarmak istedim alıcısı olabilir diye , belli bir saat aralıgında günde 1.5 saat çalışmanız yeterli olacaktır.İçeriği nereden indireceksiniz nasıl render alıcaksınız tam saat aralığını felan söyleyecegim icerigin güncelligi 1 ay sonra bitecek yani bitmesine 1 ay felan var fakat izlenmeye kazandırmaya devam edecektir,şuan bile eski yükledigim icerikler izleniyor cünki.Video atarken her detayı anlatıcagım..
Videoları saatinden geç yüklerseniz kazancınız düsebilir(250 tl ye felan oda ).Kanal adsense bağlı adsensede günlük en fazla 650 tl getirmis youtube kazanclarda düsük yazıyor anlamadım o durumu. Bu arada bu aralar bgbg ler düsük bgbg ler artınca kazanclar 2-3 katına cıkar diye düsünüyorum.

Bu arada arkadaşlar dün gece internet baglantısı yüzünden cok giremedim 1 adet videom dünya engeli yemişti ellemeden uyumuştum sabah o telif olmuş kanalda 1 adet videoda telif vardır bunuda söyleyim .Dünya engelli video bırakırsanız telif gelebilir , bu arada şunuda söyleyim kategoride 2-3 kanal var ama en iyisi benim kanal o kanallar 2-3 aylık olanlarıda var hala ayaktalar telif durumu(dünya engel veren videoyu sildiginiz taktirde ) kapanma durumu yok diyebilirim.Bu arada dünya engeli manuel gelmiyor ilk başta yükleme yaptıktan 1 saat sonra felan geliyor renderınız da sıkıntı varsa Networke sokmanız sizin açınızdan iyi olacaktır çünkü network çalışan bir kişi var icerikte onun kanallarına dünya engeli geldiginiz görmedim ,şuan adsensede kanal .
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

Pazarlıksız istedigim fiyat : 10.000 ( yanında fazladan 2 kategoride hayrına veririm )
Cuma gününe kadar satılmazsa konu kilit.
Link satıştan sonra verilecek .Beni bilen bilir boş içerik çalışmam :)

Madem sen atamıyorsun. Ben atabilirim. Kazançta yarı yarıya olur. Hayırlı Satışlar.

1 ay sürecek birşeyse 1 ay boyunca günlük min 400 kazanırsa satın alan verdiği parayı cıkarmıs olacak. Sizce mantıklımı verdiğiniz fiyat :) Bittikten sonrada kazanılabilir ama kazanç o kadar olmaz ve güncellerde telif gelene kadar kazanır çok uzun süre gitmez büyük ihtimal, ve belli bi fiyat biçerken "olacagını düşünüyorum, olacaktır" gibi kelimeler pek uygun değil bence.

1 ay sürecek birşeyse 1 ay boyunca günlük min 400 kazanırsa satın alan verdiği parayı cıkarmıs olacak. Sizce mantıklımı verdiğiniz fiyat :) Bittikten sonrada kazanılabilir ama kazanç o kadar olmaz ve güncellerde telif gelene kadar kazanır çok uzun süre gitmez büyük ihtimal, ve belli bi fiyat biçerken "olacagını düşünüyorum, olacaktır" gibi kelimeler pek uygun değil bence.
hocam hemen size burdan bir yöntemde açıklamış olayım bu icerigi izleyen kitle belli bu kadar aboneyi boşa harcamayıp abonelerin begendikleri sayfalardan hareketle yeni içeriklerle aynı kanala bu tarz videolar yüklenip kazanc katlanabilir , ve öyle bir kanal ki sizin youtube bitene kadar belki rekabeti az olan bir tarafta para kazanmanızı saglayabilir.Benzer içerikte kanallar açabilirsiniz.Telife gelince spamda telif herşeye gelir gelmicek demiyorum elbet bir gün gelir..Hiç bir zaman garanti veremem .

3 yıldır güncelciyim güncelde iyiyim başkalarıylada komisyonlu çalışıyorum partnerli kanal ayarlar %50 çalışırız kabul edersen

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] , Forum kuralları değişti mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri