Günlük ~30 TL Kazançlı # 40 Gündür Sabit Kazanç # Risksiz Kategori # Sadece Ciddi Alıcılar !

• Kullanıcı ZACAMEDIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Kanal Adresi : Sadece Alıcıya Verilir.
Kategori :Kategori arkadaşlar çok temiz , bu kategoride spam çalışan hiç bir kişiyi bulamazsın. +50 yaş üstüne hitap eden doğa temalı bir kategori zaten kanalı alan bu kategoriyi öğrenceği için kendine yedek kanallarda açar 1 ayda uğraşırsa bu değerlere taşır . Ben videolarımı özenle seçtim tek tek kanal kanal dolaştım para kazanması kapalı en son yüklemeyi 1-2 yıl önce yapan kanallardan seçtim . Aldıgım kanallarda zaten logo ve intro yok öyle olsa hiç almam. 1-2 tane video hariç tüm videoların başlıgını,açıklamasını tamamen kendim yeniden girdim özgünce.
Kanalın abone sayısı : +550 ( Hepsi organik youtube kullanıcıları )
Toplam video görüntülenme sayısı : Resimlerde Belirtilmiştir.
Hesap Kayıt Tarihi : Resimlerde Belirtilmiştir.
Kanalın dili : İngilizce
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hiçbir ihtar bulunmamaktadır.
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : 800-1000 arası.
Kanal Hakkında Ek Bilgi: Hiç video yüklemiyorum 1,5 ay önce yükledim şimdi sadece kazanca bakıyorum.
Kanal için istenilen ücret : 1.9 Bin.

Merhabalar ,
Aynı gmailde 2 kanal vardır birisi adsenseye bağlı yukarda belirttiğim diğerde Zoomin'e bağlıdır.Onunda aylık getirisi 100 -200 arasındadır.
Önemli Not : Kanalıma 1 Ay önce 15 video attım , 2 hafta öncede 9 video daha attım başkada birşey yapmadım kazanç otomatik geliyor yani yaptıgım birşey yok sadece oturuyorum , kategori güncel olmadıgı için ellemeyin birşey olmadıkca yıllarca para kazanırsınız kategori belkide en risksiz kategorilerden bir tanesi , rakip çok az oldugu için az izlenmeye çok para getiriyor . İsterseniz video atabilirsiniz kazancınız kat kat artabilir size kalmış.
Tüm adsense ve youtube değerleride aşağıdaki gibidir , ödeme alınmadıkda kanal kesinlikle verilmez. Alındıkdan sonra hiçbir sorumluluk kabul etmemekdeyim.

Buyrun adsense değerlerinden bir bölüm.
8n272d.jpg

Geçen ay ve bu ayın toplam kazancı. (35 Günlük. )
JLkyAq.jpg

Bu mart ayın kazancımın dekontu . Aşağı yukarı 10 günlük , 30 lira kesilme oldu.
0VNoDW.jpg

Adsense değerlerinden bir bölüm.
6RqL97.jpg

En son attığım videoların izlenimleri buda .
59m1gj.jpg

Analytics değerleri .
oQ8R6m.jpg

NVgRZO.jpg

Kanal durumu .
BXmD9L.jpg

Buda yanında vereceğim Zoomin kanalım. (Daha yeni partnere bağladım.)
YPW7yA.png

Okunması Gerekenler !
Kategori arkadaşlar çok temiz , bu kategoride spam çalışan hiç bir kişiyi bulamazsın. +50 yaş üstüne hitap eden doğa temalı bir kategori zaten kanalı alan bu kategoriyi öğrenceyi için kendine yedek kanallarda açar 1 ayda uğraşırsa bu değerlere taşır . Ben videolarımı özenle seçtim tek tek kanal kanal dolaştım para kazanması kapalı en son yüklemeyi 1-2 yıl önce yapan kanallardan seçtim . Aldıgım kanallarda zaten logo ve intro yok öyle olsa hiç almam. 1-2 tane video hariç tüm videoların başlıgını,açıklamasını tamamen kendim yeniden girdim özgünce. Satma sebebim nedir diye soracak olursanız :
Arkadaşlar artık youtubeden kendimi çekmek kendi ilgi alanım olan '' Oyun Dünyasına '' girmek istiyorum . Bu işi profosyonelce yapmak içinde kendime homeofis kuracagım tabi bunun içinde ciddi bir miktar gerekiyor artık elimdeki herşeyi satıp tamamen buna odaklandım. Kanal ismini ya da kategoriyi öğrenmek için mesaj atanlar kesinlikle atmasın cevap dahi vermeyeceği beni yanlış anlamayın.

Dostum kanal için hayırlı satışlar dilerim.Katogori gerçekten dedigin gibi ise 100tl vereyim sen onu söyle teklifim herdaim geçerli.Saygılar...:cool:

Kategoriyi bulmanız ne kadar zamanınızı aldı hocam?Sizmi keşfettiniz?

Arkadaşlar tekrar yazıyorum lütfen beni yanlış anlamayın ama sadece kategorimi öğrenmek için mesaj atanlar lütfen atmasın.

Güzel kanalmış bol kazançlar. Dilersen boş zamanımda kanalını inceler kazancını artırmanı sağlarım:D

Kaliteli satış. 10-15 gün sonra bu işleri temelli bırakıp gitmeseydim havada pazarlıksız alırdım. Hayırlı satışlar dilerim ve yegane bir tavsiyede bulunmak isterim. Kategori her ne olursa olsun sakın ama sakın baban dahi bilmesin. Ayrıca herkese de satmamanı tavsiye ederim. Hayırlı satışlar dilerim.

Kaliteli satış. 10-15 gün sonra bu işleri temelli bırakıp gitmeseydim havada pazarlıksız alırdım. Hayırlı satışlar dilerim ve yegane bir tavsiyede bulunmak isterim. Kategori her ne olursa olsun sakın ama sakın baban dahi bilmesin. Ayrıca herkese de satmamanı tavsiye ederim. Hayırlı satışlar dilerim.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için , kategori için onca mesaj geldi ücrette teklif ettiler ama dediğiniz gibi kategoriyi kimse bilmeyecek :rolleyes:

Kanal güzel duruyor ama ben en çok kanalı satma sebebinizi beğendim.Umarım tutkuyla yapacağınız işte ve bu cesur girişiminizde başarılı olursunuz.

Uğraşıyorum inan ama olmuyor nedense:D Rızık ALLAH tan tabi ama youtube yordu beni:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri