Günlük + 400 TL Yüksek Gelirli kanal + içerik + Adsense

• Kullanıcı Hey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
inanın burya abone sayısını yazınca dahi kanalı bulup haşat edenler olabileceğini gördüm onaysızkende.o yüzden bu bilgileri gizli tutma hakkım olduğunu düşünüyorum.Ciddi manada alıcısı zaten yüzyüze görüşünce tüm istatistiği görecektir

abone sayısından ne alaka hocam 561 abone diyelim binlerce kanal vardır nerden bulabilecek allah allah tam 1096 abonem var bulsunlar o zman kim buluyorsa biraz saçma olmuş

abone sayısından ne alaka hocam 561 abone diyelim binlerce kanal vardır nerden bulabilecek allah allah tam 1096 abonem var bulsunlar o zman kim buluyorsa biraz saçma olmuş

gördük ve biliyorum hocam.Neyse hocam fikrinize saygı duyuyorum sizde benim fikrime saygı duyun.Sonuçta Bilgilerimi saklı tutmak hakkım

Spam kanal isterse günlük 1K versin 10K bile verilmez.Geçiceksiniz bu işleri..

2-3 hafta önce burada 5 yıllık kanal günde 200-300 lira getiren kanal 1800'e satıldı hocam. Söylediğiniz fiyat çok yüksek olmuş. Kanalınızın ortalama getirisi 300 liraya yakınken 6000-8000 civarı bir rakam isteseniz milletin almayı düşünmesi açısından daha uygun olur diye düşünüyorum. Baltalamak için demiyorum geçen ay benzer bir alışveriş yaptım,dün ödeme gelecek mi gelmeyecek mi diye beklerken karnım çatladı[emoji16] Hayırlı satışlar dilerim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Spam kanal isterse günlük 1K versin 10K bile verilmez.Geçiceksiniz bu işleri..

Baltalamak değil amacım ama maşAllah 25.000 görunce ;
Bunu yazmaya geldim ama duygularıma tercüman olmussun :)

Aynı şekilde günlük 1k bile verse , 10k bile verilmez kanaatindeyim :)

Geçti artık o '' İçindeki para + 30 günlük yada 45 günlük gelirine'' satma kervanları :)

Bu kanalın ederi şuanda gözümde 5.000 ...
Belki buna karşı çıkıp 50.000 diyen olacaktır ama durmasınlar alsınlar ozaman :D fiyat gayet uygun :D

Madem şu kadar bu kadar para etmez diyorsunuz. Kendinize saklayın o güzel düşüncelerinizi. Sizlerin böyle bir kanalı olsa nasıl bir fiyata satardınız acaba ?

Adam o kadar uğraşsın içerik bulsun. Güzel güzel içerik bulsun. Ardından birileri çıkıp o para etmez bu etmez. Eder etmez sizi burada ilgilendiren bir durum yok. Konuyu baltalamaktan başka yapılan bir durum da yok. Günde 1k getirecek bir kanala 10k etmez diyorsunuz. Adam bu kanalı güzel bir partnere soksa bırak 10k'yı 40kya'da satar . 50k'yada. Spam kanala verilmez güven azaldı . Millet parasını alamıyor. Siz geçin bu işleri hala bu işlerden kazanan arkadaşlar var. Adamlar yılmayıp çalışıp bir şekilde yolunu bulup ortaya güzel kanallar çıkarıyor. Bahaneleri bırakıp üretmeye çalışanlar kazanıyor.

Hayırlı satışlar hocam bu arada. İnşallah dilediğiniz fiyatlarda alıcı bulursunuz.

Madem şu kadar bu kadar para etmez diyorsunuz. Kendinize saklayın o güzel düşüncelerinizi. Sizlerin böyle bir kanalı olsa nasıl bir fiyata satardınız acaba ?

Adam o kadar uğraşsın içerik bulsun. Güzel güzel içerik bulsun. Ardından birileri çıkıp o para etmez bu etmez. Eder etmez sizi burada ilgilendiren bir durum yok. Konuyu baltalamaktan başka yapılan bir durum da yok. Günde 1k getirecek bir kanala 10k etmez diyorsunuz. Adam bu kanalı güzel bir partnere soksa bırak 10k'yı 40kya'da satar . 50k'yada. Spam kanala verilmez güven azaldı . Millet parasını alamıyor. Siz geçin bu işleri hala bu işlerden kazanan arkadaşlar var. Adamlar yılmayıp çalışıp bir şekilde yolunu bulup ortaya güzel kanallar çıkarıyor. Bahaneleri bırakıp üretmeye çalışanlar kazanıyor.

Hayırlı satışlar hocam bu arada. İnşallah dilediğiniz fiyatlarda alıcı bulursunuz.

Hocam sen değil misin günlük kazancı 20dolar olan kanalı güç bela %50 kesinti ile partnere sokup 1 aydır satmaya çalışan? Etseydi o paralar sen şimdiye çoktan 30 kere satardın.

Hocam sunu merk ediyorum.satma nedeninizi.zaten beklesen aylik 10k alcaksin.bnce kanal 1ay dolmadan spamdan kapaniyor.kendiside yazmis zaten.yoksa niye satsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav Biride Çıkıp Sormuyor ki "Arkadaş Sen Bu Kanaldan Daha Önce Ödeme Aldın mı?" Diye. @Hey Arkadaşları Yanlış Anlama. Kanal Senin İster 25 Bin İster 50 Bin İstersin Kimsenin Buna İtirazı Yok. Yalnız Bu Googleye Güvenmediğimiz Bir Ortamda Üsteki Postlardan Birinde Dendiği Gibi Günde 400 Değil İsterse 1K Getirsin Yine de Verilmez O Paralar. Bu Arada Çalıştığın içeriği Tahmin Edebiliyorum. 9 Aydır Çalıştığını İddaa Etmişsin Şayet Tahmin Ettiğim İçerikse Emin Ol O İçeriği 2014 Yılından Beri Çalışırım. Evet Telif Gelmez ama Kanal 1 Ay Ayakta Zor Durur...

Hocam sunu merk ediyorum.satma nedeninizi.zaten beklesen aylik 10k alcaksin.bnce kanal 1ay dolmadan spamdan kapaniyor.kendiside yazmis zaten.yoksa niye satsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam satma nedeni, bence şöyle; Zaten spam kanal, ödeme alana kadar kanal ayakta kalır mı şüpheli, kanal ayakta kaldı diyelim Adsense banlanır mı banlanmaz mı o da şüpheli. Ben satayım, kafam rahat parayı cebime atayım, alan arkadaş ödemeyi alabilecek mi alamayacak mı o dert etsin, ona göre kapanmazsa da 2 aydan sonra karı da o arkadaşa kalsın.

Hocam Quiz kapanan kanalları ödemeye devam etse, sizin kanalda quizde olsa istediğiniz fiyat edebilir daha fazla bile edebilir. Şu an millet Adsense hesabına giriş yaparım da banlanır mıyım diye korktuğundan giremiyor bile, o yüzden bu fiyata riske atacak biri zor çıkar bence.

Sadece şu soruna yanıt vericem , senin deyiminle baltalayanlardan biri benim belki ama ; şu soruna cevabım :

''Madem şu kadar bu kadar para etmez diyorsunuz. Kendinize saklayın o güzel düşüncelerinizi. Sizlerin böyle bir kanalı olsa nasıl bir fiyata satardınız acaba ?''

SATMAZDIM ...

olurdu ...

Altin yumurtlayan tavugu kim satmak ister? Hickimse. Kardesim k.bakmada Bu kanalin yarin ne olacagi belli degil hadi kanal saglam kaldi diyelim adsansenin durumu belli degil.seninde satmaktaki amacin zaten bu, alan kisi neden boylebir riske girsinki bu tehlikeler olmasa zaten degil 25k 100k bile eder ama dedigim gibi kimse bu riske girmez.alacak kişide enayi değil sonuçta en az senin kadar alacak kişide düşünür

edit:unutmuşum ayrıca zaten bu risk olmasa adım gibi eminim 100kya bile satmazdın :D

mobildeyim.

Son düzenleme:
İçerik kazancından çok beni etkileyen aldığı izlenime verdiği para.İçerik çok kaliteli bir içerik arkadaşta zaten uzun zamandır çalışıyor.Fiyat konusuna gelirsek eğer bundan 1.5 sene öncesi olsaydı aslında 25.000 değilde 15.000 lira ücret verilebilirdi.Şuandaki şartlar bu parayı vermek kesinlikle risktir.

Arkadaş kanalı satması için fiyatta 7.000 ile 13.000 arası bir fiyat verip garanti vermesi lazım.Alacak arkadaşta bu kanalı adsensede çalışırken tek adsense tek kanal çalışması lazım kanal takip kontrol edilmeli.Yada kanal yerli network multicolor,zeplin gibi kaliteli network sokulabilir.

Dediğim gibi kanal fiyatı çok yüksek heleki bu şartlar çok büyük risk.Ama kanal kaliteli bir içerik alan arkadaş kazançtan çok kaliteli bir içerik sahibi olucak.Eğer 1.5 sene önce olsaydı 7.000-13.000 arası bir fiyat verip satın alabilirdim ama şimdiki şartlarda almam.

Tekrar hayırlı satıışlar hocam.

keşke benim böyle kanalım olsaydı asla ve asla satmazdım zaten aylık 10k getirisi var ne gerek var satmaya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri