Günlük 600 TL kazandıran tek kanalı sıfır adsenseye taşısam sorun olur mu ?

• Kullanıcı teymi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

teymi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu kanalın bağlı olduğu adsensede 25 civarı kanal olduğu için toplu para kazanma devre dışı bırakılma ihtimaline karşın hiç kanal bağlanmamış başka bir adsense hesabına taşımak istiyorum ancak yeni bir adsense hesabı günlük direk olarak 600 TL kazanmaya başlayınca sıkıntı olur mu acaba ?

Bu şekilde garantilemek ya da başka sebeplerden dolayı bu miktarlarda kazandıran kanalını aktardığı için sorun yaşayan oldu mu ?

ads%C4%B1z.PNG

bağla kardşeim en fazla incelme olur ondada herşey doğalsa korkmana gerek yok

en doğrusunu yaparsın

eski bir AdSense yayıncısı olarak bağlamanı tavsiye etmiyorum ... Adsensedeki ani Kazançların bir anda rapor dengesizliğine yol açacak incelemeye gireceksin . Sonunu düşünmek istemiyorum Saygılarımla

Ben olsam bu kanal yerine diğer 25 kanalı diğer adsenseye bağlardım. Bu kanalı hiç bir türlü riske sokmazdım.

Hocam eğer ki bir usulsüzlük yoksa ki buraya konu açtığına göre yok diye tahmin ediyorum. Yeni adsense değil lakin sıfır temiz pinli bir adsense satın alarak ona bağlayabilirsin. Ama satın alacağın adsense kesinlikle temiz olmalıdır para kazanmaya kapanmamış vs olmalıdır.

Bu durumda bir şey olacağını sanmıyorum.

onun yerine getirisi az olan kanallarını başka bir adsenseye bağla derim bende.

Hocam eğer ki bir usulsüzlük yoksa ki buraya konu açtığına göre yok diye tahmin ediyorum. Yeni adsense değil lakin sıfır temiz pinli bir adsense satın alarak ona bağlayabilirsin. Ama satın alacağın adsense kesinlikle temiz olmalıdır para kazanmaya kapanmamış vs olmalıdır.

Bu durumda bir şey olacağını sanmıyorum.

Hocam usulsüzlüğün şahı var :). Klasik spam kanallardan. 200 civarı video var. 1 tane ihtarı var. Diğer 25 kanalı taşımayı düşündüm ancak arada spamdan kapatıldığı için sildiğimi sandığım bir kanaldan dolayı sürpriz olmasın diye temiz bir adsense düşünmüştüm.

Sanırım bahsettiğiniz gibi incelemeye girme riskini almak yerine düşük ihtimalle silmeyi unuttuğum bir kanalın sürpriz yapmasını göze alarak 25 kanalı taşıyayım.

Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.

Hocam usulsüzlüğün şahı var :). Klasik spam kanallardan. 200 civarı video var. 1 tane ihtarı var. Diğer 25 kanalı taşımayı düşündüm ancak arada spamdan kapatıldığı için sildiğimi sandığım bir kanaldan dolayı sürpriz olmasın diye temiz bir adsense düşünmüştüm.

Sanırım bahsettiğiniz gibi incelemeye girme riskini almak yerine düşük ihtimalle silmeyi unuttuğum bir kanalın sürpriz yapmasını göze alarak 25 kanalı taşıyayım.

üstadım bende klasik spamcıyım ama ben alt kanal açara çalışıyorum sence alt kanal mı mantıklı farklı g maillerle ana kanal mı mantıklı

Adsense Lazımsa İmzamdaki Linke Tıklayabilirsin Hocam.

Bağlamanı Tavsiye Ederim.

İleride böyle konu açma bu konu içeriğini şöyle yapabilirsin.
Arkadaşlar benim için çok önemli bir kanal var. Bu kanalla aynı adsense'ye bağlı 25 kanal var ben bu 25 kanal yüzünden güzel kanalımın kapanmasını istemiyorum. Ne yapayım cart curt. Yok günde 600 tl kazandığım kanal böyle böyle dersen nazar değer :) Sonra vay efendim ben duymadım ben etmedim olmasın.

Bu şekilde 2 tane kanalım topluluktan kapandı son 1 hafta içerisinde. Artık para kazanma yerine topluluktan gidiyor kanallar .

Ödeme alana kadar diğer kanallarını gizleyebilirsin bence en mantıklısı bu

İncelemeye alınırsanız google bu parayı ödememek için elinden geleni ardına koymayacaktır.Siz en iyisi diger 25 kanalı kaydırın.

2 gün önce benzer konuyu ben açmıştım ve getirisi az olan 15 kanalı 2.adsenseye taşıdım.çok kazandıranı tek bıraktım.bazıları ay ortası geçirme falan dedi ama ben geçirdikten 2 gün sonra saçma bir sebepten dolayı para kazanmalarım kapatıldı...çok kazanç getireni tek bıraktığım için kurtardık :D

spam yapmayan yok zaten...

tbm artsın diye kelimeler mi var ? o adsense için sıkıntı

benim de 300'lük bi kanal yüzünden bugün para kazanma devre dışı bırakıldı.Tek telif yedi ertesi gün direk para kazanma kapandı.

üstadım bende klasik spamcıyım ama ben alt kanal açara çalışıyorum sence alt kanal mı mantıklı farklı g maillerle ana kanal mı mantıklı

Hocam bende alt kanalla çalışıyorum ama gmaile ana kanal olarak açmak para kazanmalar devre dışı olunca google + yönteminden dolayı avantajlı olabilir.

Adsense Lazımsa İmzamdaki Linke Tıklayabilirsin Hocam.

Bağlamanı Tavsiye Ederim.

Teşekkür ederim hocam, yedek adsensem var.

spam yapmayan yok zaten...

tbm artsın diye kelimeler mi var ? o adsense için sıkıntı

Var hocam, hatırlattığınız için teşekkür ederim, etiketleri düzenlerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri