Günlük Bedava Bitcoin (Katlamalı)

Bununla zaman kaybetmek yerine forumun başlıca gelir kaynağı üzerinde minik uğraşlarla kat kat kazanırsınız, burada sadece KAZANDIRIYORSUNUZ :D

Bende refden üye oldum.Resimdeki gibi sayfa çıktı nedir bu ?

---------- Spam Engelliyici 18:57 ---------- Önceki Mesaj 18:53 ----------

Bir de kayıt olduktan sonra mail gelmedi.Gelmiyor mu acaba kayıttan sonra mail?
Mail 2 gun sonra geliyor hocam. Aktivasyonu zorunlu tutuyor yoksa btc vermiyor. Attiginiz gorsel ise videodaki oyun.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION] refinle üye oldum btc geldi galba bişeyler oynuyorum btcm eksiliyor artıyor anlamadım

[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION] refinle üye oldum btc geldi galba bişeyler oynuyorum btcm eksiliyor artıyor anlamadım
Bir sure biriktirip ondan sonra sans oyunu oynamani oneririm hocam...

0.00000018 ..YAKLAŞIK 0,01 YT PARA EDER. yani baya zahmetli iş gibi geldi. rulet gibi döndürüyorsun. eğer kazanırsan biraz katlıyor. ama genelde kaybetme olasılığı yüksek. katlama içinde. saat başı kazanç 0,01 tl olsa baya zaman emek istiyor. Hesaplamalarım yanlış deilse tabiki. 10 dk olsu üye olup sistemi denedim. benim çözdüğüm budur 10 dk da...

Püf Nokta 1:

Arkadaşlar merhaba. Saat başı aldığımız bedava bitcoin tutarını artırmak için bir yöntem var sizinle paylaşmak istedim. bu yöntem sayesinde 24 saat boyunca daha fazla bitcoin kazanabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi her saat bedava btc'nin yanında bedava loto ve RP(Reward Point (ödül puanı)) kazanıyoruz. Bizim işimiz bu entry için RP ile ilgili olacak.

Ana sayfada üst kısımdan REWARD'ı tıklıyoruz. Daha sonra önümüze Sahip olduğumuz RP puanı çıkıyor. Sayfayı aşağı kaydırınca FREE BTC BONUS'u görüyoruz. Ona tıklayınca aşağıdaki ekran açılıyor.

maxresdefault.jpg

görsel alıntıdır.

Buradan %50 BONUS'un yanındaki "redeem"'e basıyoruz. (Eğer RP puanımız 160 üstündeyse alabiliriz daha düşükse her saat btc kazanarak puanı 160'a hızlıca çıkarabilirsiniz) Tavsiyem %50 ve üstü bonus almanızdır diğerleri çok fazla artış sağlamaz.

Böylelikle 24 saat boyunca kazandığımız bedava bitcoin %50 artıyor. yani atıyorum kodu girdiniz ve 20 dolarlık btc kazandınız bu kod sayesinde kazandığınız ödül %50'lik artışla 30 dolara çıkıyor.

Ara ara bu şekilde önemli noktaları yazacağım arkadaşlar umarım işinize yarar.

Üyeliği olmayıp üye olmak isteyenler; https://freebitco.in/?r=10157431

---------- Spam Engelliyici 17:57 ---------- Önceki Mesaj 17:48 ----------

Arkadaşlar bu arada bu haftanın lotosu 35 dakika sonra çekilecek. Herkese bol şans umarım içimizden birine çıkar büyük ikramiye.

Son düzenleme:
Gelir hocam bir iki gune. Gelmeme ihtimali olmuyor...

---------- Spam Engelliyici 20:23 ---------- Önceki Mesaj 20:22 ----------

Lottery kisminda aciklanacak hocam daha gecmedi veriler.

Merak ettim açıklanınca ne çıktıysa bizimlede paylaşın lütfen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri