Günlük Bedava Bitcoin (Katlamalı)

Valla hocam on numara oynarım her hafta eğer bana çıkarsa on numara ikramiyesine yakın para veriyor.O da loto buda loto bunun çıkma şansı on numaraya göre daha yüksek galiba üstelik bu bedava şans belki çıkar

aynen hocam kaybedecek bir şey yok... umarım aramızdan birine vurur büyük ikramiye...

13,920,000 RP ye IPHONE 7 PLUS (256 GB) veriyolarmış kaç yıl sürer toplaması :D

hem kod girerek hemde işlemciyi açarak kazanabiliyormuyuz

Hocam siteye üye olduğunuzda ana sayfada en alt kısımda bir kod çıkıyor o kodu girdiğiniz an bedava bitcoin vermeye başlıyor. Daha sonra bir sayaç çıkıyor 60 dakikalık. 60 dakika sona erdiğinde bir kod daha çıkıyor onu girince çekilişle tekrar bitcoin kazanıyorsunuz. 24 saat boyunca bu böyle devam ediyor.
İşlemci ile btc kazanmak ise farklı ona ise anasayfada Use your browser to passively mine and earn bitcoins! bu kısımdan ulaşılıyor.

Bol şans dilerim...

kodlu ve işlemci ile btc ikisini birarada kullanabilirmiyiz
pardon cevabınızı geç gördüm

Aynı internet bağlantısı üzerinden yeni bir üyelik açılsa problem olur mu?

200 dolar kıl payı kaçtı.......:((((((

NOQYNQ.png

yatırım yapılmıyor çünkü sistem bitcoini kendi veriyor kullanıcılara. pek çok ödeme kanıtı var hocam güvenilir olduğunu düşünüyorum... başlamadan ben de araştırmıştım..

---------- Spam Engelliyici 22:39 ---------- Önceki Mesaj 22:33 ----------

Ekstra: sitenin telefonlar için applicationu da vardır dileyen olursa linkini paylaşabilirim. Dilediğiniz taktirde saat başı bildirim gönderip btcleri toplamanıza yardımcı oluyor.

Ben yapmadım ama yatırım da yapılabiliyor ama zorunlu değil. Yani siteye bitcoin gönderilip oradan loto için bilet alınabiliyor ya da HI-LO oyunu oynanabiliyor. Sanırım sitenin kazancı da buradan kaynaklanıyor.

buraya bitcoin adresi kaydetmedim ama kayıtlı gözüküyor. nerden çıktı bu adres? herkeste kayıtlı mı bu ?

buraya bitcoin adresi kaydetmedim ama kayıtlı gözüküyor. nerden çıktı bu adres? herkeste kayıtlı mı bu ?

onu sistem kendi otomatik giriyor bende de kayıtlı. değiştirmek gerekiyor.
profile---> change withdrawal adress . buradan cüzdan adresi girmek gerekiyor. o şekilde ödeme alabilrisiniz.

otomatik kaydedilen numara sanırım sistemin bize verdiği bir cüzdan numarası.

onu sistem kendi otomatik giriyor bende de kayıtlı. değiştirmek gerekiyor.
profile---> change withdrawal adress . buradan cüzdan adresi girmek gerekiyor. o şekilde ödeme alabilrisiniz.

otomatik kaydedilen numara sanırım sistemin bize verdiği bir cüzdan numarası.

o kısımları keşfettim, teşekkürler. daha önce kendime coinapult'tan web cüzdanı almıştım, başka bir yer o cüzdanı kabul etmedi. neyse kazanalım da bir şekilde cüzdan açariz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri