Günlük Bedava Bitcoin (Katlamalı)

bilet kodu nereden gireceğiz hocam baya yabancıyız sitede ki olaya =)

hocam cümleyi yanlış kurmuşum anlaşılmaması normal benim hatam. ana sayfada çıkan bedava btc kazandığımız kodu girince bilet de veriyor yanında. şu an anlaşıldı sanırım :)

freebitco.in hesabına btc aktarıp bilet aldı herhalde...

1) referansı çok
2) multiplay btc bağımlılık yaptı hesabına 3-4 bitcoin aktardı, bir kısmını o bölümde kaybetti. Sinirlendi kalan kısmın hepsini lotoya aktardı. Ama işin komik tarafı 1. verilen ödül aktardığı paradan daha az :)

hocam referansınızla siteye şimdi kayıt yaptım. Ancak btc ile ilgili sıfır bilgiye sahibim. sadece btc turk sitesine üyeliğim var. bu freebitco sitesinin dili ingilizce bende o da yok. Böyle açıklayıcı bir video veya anlatım vs. verebilir misiniz?

Ben burayı kullanıyorum bilmeyen yoktur heralde aralarında en güvendiğim ve ödemesinde sıkıntı yaşanmayan tek site diyebilirim. Daha önce ödememi almıştım ilk ödemenizi 15k satoşi kasınca alıyosunuz ödenmenizi ben 15k yapıp direk aldım 2. de ise 100k yapmanız gerekiyor ben en son 25k da bırakmıştım şimdi 75k daha kasmam lazım. Ama isterseniz 15k yapıp ödemenizi alıp yeni hesap açıp ondanda 15k yapıp alabilirsiniz ben daha önceden 25k kasmıştım diye ziyan olmasın diye 100k ya tamamlamayı düşünüyorum :D

https://ref.adbtc.top/103577

https://ref.adbtc.top/

üstteki refli alttaki refsiz link

Bir çoğunuzun bu siteye üyeliği vardır muakkak olmayanlar için söylemiş olayım dedim refliden üye olursanız 100k ya destek olmuş olursunuz :)

hocam referansınızla siteye şimdi kayıt yaptım. Ancak btc ile ilgili sıfır bilgiye sahibim. sadece btc turk sitesine üyeliğim var. bu freebitco sitesinin dili ingilizce bende o da yok. Böyle açıklayıcı bir video veya anlatım vs. verebilir misiniz?

dm attım hocam.

Püf Nokta 2:

Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi sitede her saat bedava btc ve loto kuponu kazanıyoruz. Pazar günü loto çekilişi oluyor ve bayağı ödül dağıtılıyor(Geçen pazar büyük ödül 76bin tl idi)

Şimdi burada saat başı kazandığımız Loto sayısını arttırmayı göstereceğim.
Bunun için önemli olan RP Puanımız. (RP Puanı her saat BTC ve Lotoyla beraber kazanılıyor)

REWARDS sayfasına geliyoruz. Ardından LOTTERY TICKETS BONUS'a tıklıyoruz. Aşağıdaki kısım açılıyor.

5Gj6vq.png

Buradan RP sayımıza göre tıklıyoruz ve 24 saat için kazandığımız loto sayısı artıyor.

Örneğin 50 Ticket/Roll aldık diyelim. 24 saat boyunca her saat başı 50 loto bedava kazanacaksınız yani günde 50x24= 1200 Loto.

Anlamadığınız olursa sorabilirsiniz. Ara ara bu şekilde bildiklerimi nacizane paylaşacağım.

Android uygulamasını isteyenlere DM'den gönderiyorum. Umarım işinize yaramıştır. Herkese bol şans.

Siteye Üye olmak için: https://freebitco.in/?r=10157431

Püf Nokta 2:

Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi sitede her saat bedava btc ve loto kuponu kazanıyoruz. Pazar günü loto çekilişi oluyor ve bayağı ödül dağıtılıyor(Geçen pazar büyük ödül 76bin tl idi)

Şimdi burada saat başı kazandığımız Loto sayısını arttırmayı göstereceğim.
Bunun için önemli olan RP Puanımız. (RP Puanı her saat BTC ve Lotoyla beraber kazanılıyor)

REWARDS sayfasına geliyoruz. Ardından LOTTERY TICKETS BONUS'a tıklıyoruz. Aşağıdaki kısım açılıyor.

5Gj6vq.png

Buradan RP sayımıza göre tıklıyoruz ve 24 saat için kazandığımız loto sayısı artıyor.

Örneğin 50 Ticket/Roll aldık diyelim. 24 saat boyunca her saat başı 50 loto bedava kazanacaksınız yani günde 50x24= 1200 Loto.

Anlamadığınız olursa sorabilirsiniz. Ara ara bu şekilde bildiklerimi nacizane paylaşacağım.

Android uygulamasını isteyenlere DM'den gönderiyorum. Umarım işinize yaramıştır. Herkese bol şans.

---------- Spam Engelliyici 17:58 ---------- Önceki Mesaj 17:53 ----------

Siteye üye olmak için: https://freebitco.in/?r=10157431

Hocam 24x50= 1200 evet ama 24 defa beleş btc kepçesine girersen :)
bot macro bişiler yapabildiysen hesap tam olarak tutar.

Kil payi yine 200 dolar kacti [emoji23][emoji23]
c992b974befdeaad8b7f17b972db6583.jpg

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftasonuna özel her bedava btc yanında 8 tane de RP veriyor. RP puanlarınızı kazandığınız btc puanlarını arttırmak için kullanabilirsiniz.

Bu haftaki buyuk odul 1 btc yani 80.000 TL'yi gecti yuksek ihtimal 90.000'e yaklasir. Ucretsiz loto almak isteyenlere hatirlatalim :D 6.5 saat kaldı. Umarim icimizden birine vurur...

399c072caeae3eb20fe3a6191cb6c639.jpg

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri