günlük kazancın ciddi düşmesi,varmı bu durumu yaşayan ?

• Kullanıcı Uns33n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Uns33n

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 1 haftadır bu konuyla alakalı forumu takip ediyorum ama kimseden böyle bir sorun duymadım,sanırım bende sadece bu sorun...
kanalım onaylanalı 1.5 ay falan oluyor.son 10 güne kadar günlük 2-6 dolar arası günlük kazanç geliyordu fakat birgün sadece 0.03 kazanç geldi.O günden beri 0.01 - 0.04 arası kazancın yukarısına hiç çıkmıyor.
izlenme oranlarım aynı seyirde devam ediyor,düşme olmadı hatta zaman zaman normal seyrinin bile üstüne çıkıyor.Fakat 0.04 kazancı geçemiyorum.
tecrübesi ya da fikri olan varmı ?:confused:

Ayni sorun beni. İki alman kanalimdada var kazanclar yari yariya dustu gecenlerde bunla ilgili konu acmistim hala duzelmedi

Ay basindan beri 2 buyuk kanalimda ayni sey gecerli.buyuk ihtimal 2018 2.yariyil oldugu icin reklam verenler tik maliyetleri cok dusuk o yuzden

aynı sıkıntı bendede var yarı yarıya düşüş uzun zamandır

Ay basindan beri 2 buyuk kanalimda ayni sey gecerli.buyuk ihtimal 2018 2.yariyil oldugu icin reklam verenler tik maliyetleri cok dusuk o yuzden

tamam ama bu sorunu yaşayan sen ve benmiyiz sadece?kimseden ses çıkmıyor da...forumda kimse böyle ciddi bir düşüşe değinmemiş

bu ayın başından beri kazançlarda düşüş var, kanalındaki reklam tıklamaların genelde bir reklam türü üzerinde yoğunlaşmış durumdaysa ve o bölüm için reklam veren yoksa kanalında düşüş olmış olabilir.

videoların sayısını arttırdığımdan bu durumdan pek etkilenmedim

1 - 1 buçuk aydır özgün kanalımda yarı yarıya izlenim ve kazanç düşüklüğü var. 4 yıldır bu kadar ani düşüş görmemiştim. Düzelir inşallah. Kanala bir şey olmasın da varsın birkaç ay diş sıkalım. Daha önceleri kazançlarda bu tür sıkıntılar çok oldu ve düzeldi. Düzeleceğine kesin gözüyle bakıyorum.

Nisan başında onaya gönderip haziran 21 inde onaylanan 2500 aboneli özgün kanalimin gelirlerinde ve izlenmesinde ciddi düşüş var. 2 haftaya kadar bin izlenmeye 1.5 bırakıyordu şuan 5500 izlenmeye 0.40 dolar bıraktı. İzlenme olarak da videolarım e saatte indexlenip önerilere giriyordu şuan videonun çok ilgi çekici olması şartıyla 10 saatte falan İndex e giriyor. Allah sonumuzu hayır etsin ama YouTube aşırı saçmaladı izlenme de düştü gelir oranı da düştü . Durum herkesde böyle demek

Alman kanallarımın hem izlenimi hemde kazançları inanılmaz düştü tam bebeğimin Doğum zamanına denk geliyor çok sıkıntılı zaman geçireceğiz...

2 senelik özgün Türkçe kanalım ilk kez 1ay önce öyle bir düştüki aman allahım hala kendine gelemedi.

Nisan başında onaya gönderip haziran 21 inde onaylanan 2500 aboneli özgün kanalimin gelirlerinde ve izlenmesinde ciddi düşüş var. 2 haftaya kadar bin izlenmeye 1.5 bırakıyordu şuan 5500 izlenmeye 0.40 dolar bıraktı. İzlenme olarak da videolarım e saatte indexlenip önerilere giriyordu şuan videonun çok ilgi çekici olması şartıyla 10 saatte falan İndex e giriyor. Allah sonumuzu hayır etsin ama YouTube aşırı saçmaladı izlenme de düştü gelir oranı da düştü . Durum herkesde böyle demek

sanırım biz küçük kanallar etkileniyoruz bu durumdan.Baksana büyüklerden ses çıkmıyo hiç :rolleyes: İnşallah kısa sürede düzelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri