Günlük video yükleme limiti ?

• Kullanıcı t4dream
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
800 video yüklüyorum, 200ü ünleme takılıp siliniyor

Konuyu ben acmisim su anda gunluk 500 e yakinn video yuklemesi yapiyorum botla

o halde bunun bir süresi var yani bir süre üyeliğinizi ilerletinizmi günlük video yükleme limitinizde artıyor

özspam çalışıyorum:) yani videolarım yarı özgün yarı spam. 7 ayda toplam yüklediğim toplam video sayısı 200'ü yeni geçti. Buda günde ortalama 1 videoya tekabül ediyor yanılmıyorsam. Ayrıca bir günde 600-800 video yükleyen arkadaşlarıda tebrik ederim. naaapıyonuz baba yaa?

12 kanal var 1000 üzeri 3 saatte yüklendi.
6 kanalım var 400 yakın 2 saatte yüklendi.
9 kanalım var kısa uzun karışık 200 1 saatte yüklendi,
Ve bunlar 7 aydır aktifler.
ayrıca botlara aylık 100 liradan fazla para yatırıyorum.
vs vs kanalın sayı ile alakası yok çerez ve aynı ip numarasından sıkıntı olur sadece kanal açılmadan önce 3 ayrı çerez silici ile silinip aynı zamanda ip değişimi yapılırsa ve her defasında gizli pencere ile açılırsa sıkıntı olmaz. birde arkadaşlar çok iyi bir tercüme programı ile videoları başka dilde başka ülkelere tanıtabilirlerse kazanç ve tbm oranlarını yükseltebilirler. şimdi bunları nasıl biliyorsun diye soran olursa ben sadece bu iş üzerinden ve eğitim vererek kazanıyorum.!

Dün bi kanala 150 video attım bugun para kazanma devre dışı oldu bilginiz olsun fazla yüklenmeyin arkadaslar

Peki attığınız videoların kaçına dünya engeli geldi. Vede ünlem geldi?

Çünkü ben kanala 500 video attım. Dünya geneli telif yemedim hiç. Sadece 80 kadar videoya ünlem geldi. Kanalı iki gün beklettim adsense bağladım. Kanal 10 gündür tıkır tıkır para sayıyor :)

Bence iş dünya engeli yada gelen diğer telifler yüzünden birkaç gün sonra kapatılıyor kanal

Düzeltme: KOnu hortlatılmış :) Yeni farkettim.

Bazen bir kanal görüyorsun 8 tane videoyla bir haftada 1 milyona ulaşmış gaza gelip yüzlerce yüklüyorsun ama tık yok. Anlaması güç gerçekten adamın videolarının aynısını da yüklesen çok enteresan şeyler de bulsan o kadar tık alamıyorsun. Nasıl oluyorsa üst kısımlarda çıkmayı başarıyorlar. Partnerle ilgili bir durum galiba bilemiyorum. Ya çok şanslılar ya da çok şey biliyorlar.

istedigin kadar et spama video atmayla bir insan diüsseydi araplar kanallar düserdi arap kanalları var adamlar günde 8k video atıyo her kanala düsün hepsinin para kazanma açık

partner bir kanalıma günlük 100 de fazla atıyorum daha dogrusu cekiyorum yani hepsi bir anda değil belirli aralıklarla ve daha sorun cıkmadı 1 aydır.

Ben 150 falan atıyorum. Bugünde yeni kanalıma 300 video attım

Konuyu hortlatıyorum ama, son gelişmeler ile beraber bir yükleme limiti var mı sizce? Spamdan kapanıp açılan kanalıma günde 10 civarı video yüklüyorum ve önerilenlerde hala çıkmıyor. Yani kapanmadan önceki halini göremedik daha... Acaba günde fazla videomu yüklüyorum... ???

50 video sonrası "Günlük yükleme sınırı" diye uyarı veriyor. Mevcut 600 civarı videom vardı eskilerden atayım dedim sınır getirmiş youtube. Gerçi benim bilgilerimde bayağı bir eskimiş artık yeni yeni kurallar gelmiş, çeşit çeşit fantastik kanal kapatma muhabetleri var. Bir şirket tekel olunca böyle at koşturur. 24 saat sonra tekrar yükleme yapabilirmişim. Yani buda günlük 50 yükleme ile sınırlandırılmış demektir.

gerekli sistemi kurarsaniz gunde 20 bin videoya kadar yukleyebilirsiniz bir kanala , ama bunun icinde arka planda yatirim gerekiyor

HORT! :D güncel 100 video yüklenebiliyor sonrasında hata veriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri