[ GUNUN BOMBASI ] herkes buraya

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
sanırım videoyu çevirirken ekran görüntü ayarlarını değiştiriyor,ben denedim videonun içinden belli bir kısmı yakınlaştırıp o şekilde renderleyip farklı kaydediyor-ama içinde reklam gözüktüğü sürece işimize yaramaz,youtube amca bu reklamı affetmez ))

satın alındıgında o kalkar ama su var reklamda olsa youtube amca ne yapacak benım eskı bır kanalımda attıgım gıbı duruyor reklamlı halıyle

hocam satın alınsa o reklamda ortadan kalkıyor reklam dedıgım maus ımlecı buyuklugunde vıdeonun bazı yerlerınde cıkıyor..

Peki 1.5 veya 2 saatlik videoların eşleşenlerini ne kadar sürede temizliyor. Bu her videoya göre değişir lakin ortalama bir süre söyleyebilir misiniz?

Peki 1.5 veya 2 saatlik videoların eşleşenlerini ne kadar sürede temizliyor. Bu her videoya göre değişir lakin ortalama bir süre söyleyebilir misiniz?

valla kardes 1-2 saatlık vıdeoları hıc atmıyorumda denemedımde . vıdeou programa yukleyın o cevırıp ıstedıgın yere yukluyor onuda youtubeye yukledıgınde 3. taraf eslesmesını kaldırıyor.. benım cevırıp attıgım bır tanesı 8 aydır duruyor kanalımda..

ses ve görüntü iki eşleşeni de denediniz mi hocam ? sesten daha çok görsel içeriği eşleşen den geçirebiliyor mu ?

sanırım videoyu çevirirken ekran görüntü ayarlarını değiştiriyor,ben denedim videonun içinden belli bir kısmı yakınlaştırıp o şekilde renderleyip farklı kaydediyor-ama içinde reklam gözüktüğü sürece işimize yaramaz,youtube amca bu reklamı affetmez ))

içinde reklam barındırması youtube'u ilgilendirmez. Birçok büyük kanallar video başına sponsor reklam yerleştiriyo zaten youtube'ta para kazan bölümünde video içinde reklam olduğunu belirtmen için bi kutucuk yerleştirmiş yani sıkıntı yok :)

içinde reklam barındırması youtube'u ilgilendirmez. Birçok büyük kanallar video başına sponsor reklam yerleştiriyo zaten youtube'ta para kazan bölümünde video içinde reklam olduğunu belirtmen için bi kutucuk yerleştirmiş yani sıkıntı yok :)

denedın mı kardes sen ...... deneyen bırısı yazsın mıllet dusuncede kalmasın

deneyeceğim bakalım deneyen varsa yazsın sonuçları birde örnek video atabilecek mi reklamları merak ettimde ?

her türlü takla kırpma kesme vs. yapılabilecek herşeyi yapıp(camtasia dahil tüm programlar)atlatamadığım eşleşen videomu bu programla deniyorum şimdi..sonucu buraya yazacağım birazdan..

sonuç: yine eşleşen verdi ((

Nedense bu muhabbet bana koftiye bağlayacak gibi geliyor.yapılıp denenmemiş hiçbirşey görmüyorum ortada.

her türlü takla kırpma kesme vs. yapılabilecek herşeyi yapıp(camtasia dahil tüm programlar)atlatamadığım eşleşen videomu bu programla deniyorum şimdi..sonucu buraya yazacağım birazdan..

emınmısın bır daha dene.. vıdeodakı gıbı cevırdın mı yanı gerekenelrı yaptın mı ???? bıze kıyakmı gecıyor youtube ben kac kere denedım

Olmadı diyorsunuz yani :/
Nedense bu muhabbet bana koftiye bağlayacak gibi geliyor.yapılıp denenmemiş hiçbirşey görmüyorum ortada.
banada öyle geldi abi
Game of thores'te ben bir deniyim Tutarsa alırız :p
3 saatten fazla kanal ayakta kalırsa gideri var demektir :D

Bakin yukarida kullanim videosunu koydum izleyin ona gore yapin adamin yaptiginida orda goreceksiniz

DENE kardesım benım yaptıgım oluyor vıdeodakı adamın yaptıgı oluyor youtube bıze kıyak gecıyorda senimi gözardi ediyor ben kac kere attım denedım dıyorum

bende yine eşleşen verdi,hemde eşleşenli videonun (45 dakikalık)sadece 1.50 dakikasını convert ettiğim halde..çok ilginç

bende yine eşleşen verdi,hemde eşleşenli videonun (45 dakikalık)sadece 1.50 dakikasını convert ettiğim halde..çok ilginç

valla anlamadım kardesım sımdı yapıp ben deneyıp resımlerı yollayacagım ama fazla musaıt degılım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri