[ GUNUN BOMBASI ] herkes buraya

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Arkadaşlar videoda bahsediyor zaten. 2.58 de bu yada diğer programlarla kırpma işlemi yapın diye. Bu programa özel bir durum değil kısaca.

merhaba arkdaşlar japonyadan oldugunu söyleyen biri videomu tvde kullanmak istediğini söyledi napmam lazım

Takipteyim. bu konu güzel sonuçlanırsa çok iyi olur. hadi inşallah :)

evet arkadaşlar uzun videoda denedim camtasia nın yapamadığını yaptı gerçekten,video EŞLEŞEN VERMİYOR ARTIK bunun free versiyonunu buldukmu işlem tamam ))
paylaşım için ayrıca teşekkürler..

60 lira yani tek problem.

böyle süper teknolojiye teşekkür 60 lira yok.

hadi bakalım bu mevzu nereye varacak merak ediyorum.

evet arkadaşlar uzun videoda denedim camtasia nın yapamadığını yaptı gerçekten,video EŞLEŞEN VERMİYOR ARTIK bunun free versiyonunu buldukmu işlem tamam ))
paylaşım için ayrıca teşekkürler..

demekki dün deneyememişsin demi kardeşim ;)

Arkadaşlar eğer programın full sürümünü istiyorsanız bana ulaşın size torrentini atabilirim, torrentini buldum fakat denemek nasip olmadı. Boş yere para vermeyin yani.

Arkadaşlar eğer programın full sürümünü istiyorsanız bana ulaşın size torrentini atabilirim, torrentini buldum fakat denemek nasip olmadı. Boş yere para vermeyin yani.

Merhabalar kardeşim bana özel mesaj atar mısın mesaj sayım yetmiyorda :o

Bu arada konu sahibine teşekkürler.

Adam işine yaramış bir programı paylaşmış,herkes iyi de şu da yapıyor modunda.
O da yapyorsa onu kullan kardeşim.Paylaşım için teşekkürler.
Game Of Thrones'i geçiren olursa yazsın diyeceğim de geçirse burda ne işi olur :D

hocam bu verdiğin linkten indirdim bi sürü şey yükledi trojan buldu anasayfalar falan değişti. virüs programı sağlam olmasa nanayı yemiştik

Hocam bende aynı linkten yükledim hiçbir şey olmadı? Sadece programdan mp4 export alamıyorum o kadar.

Bu arada program 3. taraf engelini aştı cemocan03 kardeşimize teşekkürler.

[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] burnumun dibindeki adamın böyle bir marifeti oldugunu bilmiyordum :D cemal yarın dükkana erken gel konuşacaklarımız var :D

Adam işine yaramış bir programı paylaşmış,herkes iyi de şu da yapıyor modunda.
O da yapyorsa onu kullan kardeşim.Paylaşım için teşekkürler.
Game Of Thrones'i geçiren olursa yazsın diyeceğim de geçirse burda ne işi olur :D

platin de yakışmış adaşıma :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri