[ GUNUN BOMBASI ] herkes buraya

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Adam işine yaramış bir programı paylaşmış,herkes iyi de şu da yapıyor modunda.
O da yapyorsa onu kullan kardeşim.Paylaşım için teşekkürler.
Game Of Thrones'i geçiren olursa yazsın diyeceğim de geçirse burda ne işi olur :D

Game Of Thrones'i denemedim kısa videomu yoksa bölümmü diyorsunuz deneyip bakarım.

Bölüm tabii ki.Scene de olabilir ama bölüm olursa muhteşem olur.

---------- Mesaj saat 14:35:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:35:07 civarında gönderildi. ----------

1 Yıllık.İstiyorsan 6 ayımı sana vereyim adaş :D

sağol kardeşim,güle güle kullan-bu forumda bunu en çok hakedenlerden birisin :cool:

Game Of Thrones'i geçiren olursa yazsın diyeceğim de geçirse burda ne işi olur :D

tesekkurler kardesım cok saol

---------- Mesaj saat 12:38:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:37:36 civarında gönderildi. ----------

Hocam bende aynı linkten yükledim hiçbir şey olmadı? Sadece programdan mp4 export alamıyorum o kadar.

Bu arada program 3. taraf engelini aştı cemocan03 kardeşimize teşekkürler.

tesekkurler kardesım

---------- Mesaj saat 12:39:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:38:07 civarında gönderildi. ----------

вєякαη;268682' Alıntı:
[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] burnumun dibindeki adamın böyle bir marifeti oldugunu bilmiyordum :D cemal yarın dükkana erken gel konuşacaklarımız var :D

tamam aga erken gelirim merak etme

Hocam bende aynı linkten yükledim hiçbir şey olmadı? Sadece programdan mp4 export alamıyorum o kadar.

Bu arada program 3. taraf engelini aştı cemocan03 kardeşimize teşekkürler.

hocam yalan konuşacak değilim norton 360ın buldukları

Bölüm tabii ki.Scene de olabilir ama bölüm olursa muhteşem olur.

---------- Mesaj saat 14:35:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:35:07 civarında gönderildi. ----------

1 Yıllık.İstiyorsan 6 ayımı sana vereyim adaş :D

Görüntüde sorun yok geçiyor ama ses eşleşene takılıyor ben sadece görüntü için edit yaptım. Sanırım ses le biraz oynamak lazım.

Sagol deniyecegim :)

Discovery cihazımdan gönderildi

hocam bu verdiğin linkten indirdim bi sürü şey yükledi trojan buldu anasayfalar falan değişti. virüs programı sağlam olmasa nanayı yemiştik

Hocam ben zaten belirttim linkteki paylaşım benim uploadım değildir 2009 yılından kalma sanırım. İndirmekte herkes kendisi sorumludur ben sadece google'dan indirdim ve denedim şahsen bende virüs falan bulmadı kurdum çalıştı. Sizi bilemiyorum hocam valla ama indirmenizden ben sorumlu değildim not olarak uyarmıştım mesajımda; belirtmiştim yani.

Game Of Thrones Pert :D Biraz uğraştırdı ama gectik sonunda tüm eşleşenleri. hem görüntü hemde ses :)

deneme olarak adsenseye bağlı bi kanalıma attım.

KryLAN.png

Video Dünya Geneli engelini geçiyormu hiç deneyen varmı bu konuda. Teşekkürler

Bazen geçiyor bazen geçmiyor. Sanırım biraz uğraşmak lazım . Paylaşımın için teşekkürler hocam.

paylaşım için tşkler konuda mesajım bulunsun

Mesajım bulunsun deneyelim bakalım...Teşekkürler

e7Q8qP.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri