alternatifi geçemez
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
DEĞERLİ ARKADASLAR PROGRAMI MERAK EDIP KULLANAMAYANLAR YOTUBEDEKI BU VIDEOYU IZLEYIN HERSEYI GORECEKSINIZZ
* NEW * How to upload video without getting Copyright or Blocked Worldwide (part 1/2) - YouTube
evet arkadaşlar uzun videoda denedim camtasia nın yapamadığını yaptı gerçekten,video EŞLEŞEN VERMİYOR ARTIK bunun free versiyonunu buldukmu işlem tamam ))
paylaşım için ayrıca teşekkürler..
evet arkadaşlar uzun videoda denedim camtasia nın yapamadığını yaptı gerçekten,video EŞLEŞEN VERMİYOR ARTIK bunun free versiyonunu buldukmu işlem tamam ))
paylaşım için ayrıca teşekkürler..
Arkadaşlar eğer programın full sürümünü istiyorsanız bana ulaşın size torrentini atabilirim, torrentini buldum fakat denemek nasip olmadı. Boş yere para vermeyin yani.
Merhabalar kardeşim bana özel mesaj atar mısın mesaj sayım yetmiyorda
Bu arada konu sahibine teşekkürler.
Arkadaşlar torrent sürümü çalışmıyor maalesef fakat download linki buldum ;
geovid.vidcrop.pro.v2.1_haiphongvip.net - 4shared - İndir - hai vip
düzeltme : trojan falan değildir yada o tarz bir kendi uploadım değildir, yüklenme tarihine bakarsanız çok eski bir dosya zaten.
hocam bu verdiğin linkten indirdim bi sürü şey yükledi trojan buldu anasayfalar falan değişti. virüs programı sağlam olmasa nanayı yemiştik
Adam işine yaramış bir programı paylaşmış,herkes iyi de şu da yapıyor modunda.
O da yapyorsa onu kullan kardeşim.Paylaşım için teşekkürler.
Game Of Thrones'i geçiren olursa yazsın diyeceğim de geçirse burda ne işi olur![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.