Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şu kafayı hiç anlayamıyorum "bjknin bu durumda olmasının nedeni gs ve fbnin ölü olmasıdır" yav aynen arkadaşlar ayneeen. gs ve fb çok kötü diye bjk böyle evet.
benficayla deplasmanda tek kale oynuyorsun elinden kaçıyor berabere kalıyorsun
napoliyi deplasmanda yeniyorsun hem de 3 gol atarak
kendi evinde napoliden 1 puan alıyorsun
kendi evinde benficaya 3 0 geride iken maçı 3-3e getirecek gücün var
ama ligde fb ve gs kötü olduğu için böyleyiz aynen.
1 kerede çıkın deyin ki beşiktaş takır takır top oynuyor. bunu diyemeyecek adamlarla futbol konuşmak kötü bir şey
....
Not2: GS ve FB'nin ölüsünün olduğu bir dönemde, iyi oynayan, iyi koşan bir takıma ve iyi bir teknik direktöre sahipsiniz ....
şu kafayı hiç anlayamıyorum "bjknin bu durumda olmasının nedeni gs ve fbnin ölü olmasıdır" yav aynen arkadaşlar ayneeen. gs ve fb çok kötü diye bjk böyle evet.
benficayla deplasmanda tek kale oynuyorsun elinden kaçıyor berabere kalıyorsun
napoliyi deplasmanda yeniyorsun hem de 3 gol atarak
kendi evinde napoliden 1 puan alıyorsun
kendi evinde benficaya 3 0 geride iken maçı 3-3e getirecek gücün var
ama ligde fb ve gs kötü olduğu için böyleyiz aynen.
1 kerede çıkın deyin ki beşiktaş takır takır top oynuyor. bunu diyemeyecek adamlarla futbol konuşmak kötü bir şey
Valla koyu gs lıyım ama bu sonradan görme beşiktaş bu sene bizden ıyı oynuyor zor yenerız .d
Ee sende aynısınvarsa yoksa beşiktaş şöyle iyi böyle iyi hiç diğer takımların iyi özelliklerini söylediğini duymadık ayrıca beşiktaş napoli dışında büyük takım yenemedi bugün yenerse tebrik ederiz
Hocam burda aslında tam olarak bahsettiğini demek istedim. Beşiktaş'ın son iki yıldır takır takır oynadığını da ekleyeyim. Doğru anlaşılması için.
Yalnızca benim ve birçok kişinin fikri şu ki GS ve FB gerçekten çok kötü durumda. Bu durum Beşiktaş'ın iyi futboluna gölge düşürmez ancak olduğundan çok da farklı bir konumda göstermek de doğru olmaz bence.
Şöyle basit bir iki şeyden bahsedecek olursak bu sene şans da sizden yana (tabi Allah oynayana da yardım ediyor hakediyorsunuz da) ama çıkıp da hakemden vs yakınmak, o olmazsa kesin 3-4 atarız demek,artık 5 yıl biz şampiyonuz olamazsak kesin hakemler önümüzü kesti demeye zemin hazırlamak doğru değil.
Siz öyle diyorsunuz demiyorum ama genel anlamda çok uçuk yorumlar yapılıyor ve farkında değilsiniz ama herkesin takımından sonra desteklediği takım olmaktan çıkıp gittikçe antipati duyulmaya başlanan yorumlar, demeçler görüyorum.
Biraz da bu yüzden yazdım o postu normalde başka takım hakkında yorum yapmayı sevmem pek ancak çok şey görünce yazıverdim. İyi olan kazansın hocam![]()
Linnes gibi adamı almak yerine Carole gibi aptal birini tercih eden bi hoca olduğu sürece kazansak bile geçici bir başarı olur. Üstelik Semih sağ bek. Beşiktaş diyosun, en etkili olabilecek yeri kanatlar iken bu iki seçim tek kelime ile "aptallık".
Not1: Maçı alırsa taraftar alır. Ama öyle 90 dk "marşla türküyle" ile değil. Deli oluyorum o taraftar topluluğuna. Takım boşa pas yapıyor 2-0 geride hala "en büyüksün GS" ya arkadaş biraz pozisyona tepki verin. Hakemi baskı altına alın ev sahibi avantajını kullanın. Geri pası ıslıklayın. İleriyi düşüneni alkışlayın ki bu formayı haketmeyen ancak mecburen oynatılan bazı futbolcuları iyi oyuna zorlarsınız.
Not2: GS ve FB'nin ölüsünün olduğu bir dönemde, iyi oynayan, iyi koşan bir takıma ve iyi bir teknik direktöre sahipsiniz ve bi şampiyonluğunuz oldu 8-9 sene sonra. Belki bu yıl da olursunuz ama biraz "Efendi" sıfatınıza yakışır konuşmayı deneyin derim. Sizin almaya çalıştığınız 3. yıldızı yıllar önce taktı bu takım amblemine. UEFA kupası, Süper Kupa , Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finali, ŞL 'de çeyrek finaller son 16'lar. Önce bi buraları görün ondan sonra edebli biçimde diğer takımlara takılın derim.
Son sözüm "Her iki takıma da başarılar. İyi oynayan kazansın."
Alıntı yapmazsanız sevinirim.
beşiktaşın tarihinden haberin yok galibasonrada görme takım nasıl oluyorsa ayrıca
---------- Spam Engelliyici 17:17 ---------- Önceki Mesaj 17:12 ----------
Valla tarih gs nin başarıları ile dolu diye bılıyorum sizin sadece şarkılarla dolu bi geçmişiniz olması lazım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.