Günün Derbisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhoppingGraciousJerboa-size_restricted.gif

şu kafayı hiç anlayamıyorum "bjknin bu durumda olmasının nedeni gs ve fbnin ölü olmasıdır" yav aynen arkadaşlar ayneeen. gs ve fb çok kötü diye bjk böyle evet.

benficayla deplasmanda tek kale oynuyorsun elinden kaçıyor berabere kalıyorsun
napoliyi deplasmanda yeniyorsun hem de 3 gol atarak
kendi evinde napoliden 1 puan alıyorsun
kendi evinde benficaya 3 0 geride iken maçı 3-3e getirecek gücün var

ama ligde fb ve gs kötü olduğu için böyleyiz aynen.

1 kerede çıkın deyin ki beşiktaş takır takır top oynuyor. bunu diyemeyecek adamlarla futbol konuşmak kötü bir şey

şu kafayı hiç anlayamıyorum "bjknin bu durumda olmasının nedeni gs ve fbnin ölü olmasıdır" yav aynen arkadaşlar ayneeen. gs ve fb çok kötü diye bjk böyle evet.

1 kerede çıkın deyin ki beşiktaş takır takır top oynuyor. bunu diyemeyecek adamlarla futbol konuşmak kötü bir şey

Ee sende aynısın :D varsa yoksa beşiktaş şöyle iyi böyle iyi hiç diğer takımların iyi özelliklerini söylediğini duymadık ayrıca beşiktaş napoli dışında büyük takım yenemedi bugün yenerse tebrik ederiz

Hocam burda aslında tam olarak bahsettiğini demek istedim. Beşiktaş'ın son iki yıldır takır takır oynadığını da ekleyeyim. Doğru anlaşılması için.

Yalnızca benim ve birçok kişinin fikri şu ki GS ve FB gerçekten çok kötü durumda. Bu durum Beşiktaş'ın iyi futboluna gölge düşürmez ancak olduğundan çok da farklı bir konumda göstermek de doğru olmaz bence.

Şöyle basit bir iki şeyden bahsedecek olursak bu sene şans da sizden yana (tabi Allah oynayana da yardım ediyor hakediyorsunuz da) ama çıkıp da hakemden vs yakınmak, o olmazsa kesin 3-4 atarız demek,artık 5 yıl biz şampiyonuz olamazsak kesin hakemler önümüzü kesti demeye zemin hazırlamak doğru değil.

Siz öyle diyorsunuz demiyorum ama genel anlamda çok uçuk yorumlar yapılıyor ve farkında değilsiniz ama herkesin takımından sonra desteklediği takım olmaktan çıkıp gittikçe antipati duyulmaya başlanan yorumlar, demeçler görüyorum.

Biraz da bu yüzden yazdım o postu normalde başka takım hakkında yorum yapmayı sevmem pek ancak çok şey görünce yazıverdim. İyi olan kazansın hocam :)

....
Not2: GS ve FB'nin ölüsünün olduğu bir dönemde, iyi oynayan, iyi koşan bir takıma ve iyi bir teknik direktöre sahipsiniz ....

bjk:son maçlarında çok formda ve başarılı. Her zaman gol atabilecek posizyonlar ele geçiriyor...
GS: Son maçları adeta anadolu takımları gibi oldu. 5 li defanslara döndü. Saldırgan yapısı yok oldu adeta.(yeni artist teknik diroktorde etken karabukden gelmişti=)

Normal koşullarda BJk alır ama , hakem hataları, hakemin oyun oynamak isteyen takımı düdüklerle, ve foullerle durdurması(fener maçında tosic haksız kırmızı kart görmüş ve oynamak isteyen bjk iken, hakem yanlış düdüklerle adeta forullere göz yummuştur...), yada bir takım güçlerin ligde seçimler öncesi heyecanı kaybolmasın gibi etkenliği olursa, lig kızışsın, gündem olsun, lig tv abonelikler devam etsin gibi yaklaşımla Gs ye maç hediye edilebilir.(şampiyon belli olmasın lig heyecanı artsın fark kapansın diye)
Tamemen kendi düşüncelerim tabi... Maçı 2 : 1 yada 3 : 1 bjk normal koşullar ve tartışmasız geçen bir maçta alır...

Unutmamak gerekki bu 1. hakem derbi maçlarda çok kritik hatalar yapmış ve yanlış düdükler çalmıştır. BJK ciddi yara almıştır. (derbilerdeki geçmiş kritik hatalarda, hakam sevilmiyor yani bjk tarafıdan)Olağan dışı düdükler hemde..

Güzel ve bol gollu futbolun olduğu, musleranın bir aut kullanımı 35 saniyeyi geçmediği maç dileklerimle... saatleri kurduk 20:00 bekliyoruzzzzzz

Son düzenleme:
Valla koyu gs lıyım ama bu sonradan görme beşiktaş bu sene bizden ıyı oynuyor zor yenerız .d

beşiktaşın tarihinden haberin yok galiba :D:D sonrada görme takım nasıl oluyorsa ayrıca

---------- Spam Engelliyici 17:17 ---------- Önceki Mesaj 17:12 ----------

aziz ağa fb yi bitirdi ... himmet gs yi çökertti daha acısı çok çıkar

Son düzenleme:
Ee sende aynısın :D varsa yoksa beşiktaş şöyle iyi böyle iyi hiç diğer takımların iyi özelliklerini söylediğini duymadık ayrıca beşiktaş napoli dışında büyük takım yenemedi bugün yenerse tebrik ederiz

ben diğer takımlar hakkında tek yorum yapmış mıyım? fb ya da gs maçlarında konulara girip yorum yazmış mıyım? sen bu fikre nerden geliyorsun ki ben bunu anlamıyorum hocam. ben sadece sizin bjknin böyle olmasının sebebi fb ve gsdir dediğinize cevap verdim. hala büyük takım diyorsunuz yukarda yazdıklarım mahalle takımı heralde. az biraz objektif olalım lütfen.

Hocam burda aslında tam olarak bahsettiğini demek istedim. Beşiktaş'ın son iki yıldır takır takır oynadığını da ekleyeyim. Doğru anlaşılması için.

Yalnızca benim ve birçok kişinin fikri şu ki GS ve FB gerçekten çok kötü durumda. Bu durum Beşiktaş'ın iyi futboluna gölge düşürmez ancak olduğundan çok da farklı bir konumda göstermek de doğru olmaz bence.

Şöyle basit bir iki şeyden bahsedecek olursak bu sene şans da sizden yana (tabi Allah oynayana da yardım ediyor hakediyorsunuz da) ama çıkıp da hakemden vs yakınmak, o olmazsa kesin 3-4 atarız demek,artık 5 yıl biz şampiyonuz olamazsak kesin hakemler önümüzü kesti demeye zemin hazırlamak doğru değil.

Siz öyle diyorsunuz demiyorum ama genel anlamda çok uçuk yorumlar yapılıyor ve farkında değilsiniz ama herkesin takımından sonra desteklediği takım olmaktan çıkıp gittikçe antipati duyulmaya başlanan yorumlar, demeçler görüyorum.

Biraz da bu yüzden yazdım o postu normalde başka takım hakkında yorum yapmayı sevmem pek ancak çok şey görünce yazıverdim. İyi olan kazansın hocam :)

hocam benim lafım size değildi geneldi sizin yanlış anlamanızı istemem ama sizin yazı da sanki biraz oraya doğru kayıyordu. şimdi bu gelen mesajla daha iyi ifade ettiniz kendinizi ya da ben daha iyi anladım. evet gs ve fb kötü olduğundan dolayı tek başımıza götürüyor olabiliriz belki iyi olsalar bizimkilerin üzerinde de daha büyük baskı olacaktı sonuçlar değişik olabilirdi ben bu konuda katılıyorum zaten aklı selim olan herkes buna katılır. şeyde de katılıyorum size bu konuşma konusunda ben öyle konuşmam hiçbir zaman ama konuşanlar vardır illa ki her taraftar grubunda öyleleri var kendi takımımda da olsa başka takımda da olsa hiçbir zaman tasvip etmem o tarz şeyleri. işte dediğimi anlayan biri olarak sen çıktın bize de böyle konuşmalar lazım aksi değil :) iyi olan kazansın hocam dediğin gibi :)

1-1 skor oynadim. Bi de 1den0 oynamayı düşünüyorum keyfine 3er lira atcam bakalım :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes gibi adamı almak yerine Carole gibi aptal birini tercih eden bi hoca olduğu sürece kazansak bile geçici bir başarı olur. Üstelik Semih sağ bek. Beşiktaş diyosun, en etkili olabilecek yeri kanatlar iken bu iki seçim tek kelime ile "aptallık".

Not1: Maçı alırsa taraftar alır. Ama öyle 90 dk "marşla türküyle" ile değil. Deli oluyorum o taraftar topluluğuna. Takım boşa pas yapıyor 2-0 geride hala "en büyüksün GS" ya arkadaş biraz pozisyona tepki verin. Hakemi baskı altına alın ev sahibi avantajını kullanın. Geri pası ıslıklayın. İleriyi düşüneni alkışlayın ki bu formayı haketmeyen ancak mecburen oynatılan bazı futbolcuları iyi oyuna zorlarsınız.

Not2: GS ve FB'nin ölüsünün olduğu bir dönemde, iyi oynayan, iyi koşan bir takıma ve iyi bir teknik direktöre sahipsiniz ve bi şampiyonluğunuz oldu 8-9 sene sonra. Belki bu yıl da olursunuz ama biraz "Efendi" sıfatınıza yakışır konuşmayı deneyin derim. Sizin almaya çalıştığınız 3. yıldızı yıllar önce taktı bu takım amblemine. UEFA kupası, Süper Kupa , Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finali, ŞL 'de çeyrek finaller son 16'lar. Önce bi buraları görün ondan sonra edebli biçimde diğer takımlara takılın derim.

Son sözüm "Her iki takıma da başarılar. İyi oynayan kazansın."

Alıntı yapmazsanız sevinirim.

efendi mi nasıl efendi bunlar Ali Sami Yen'in anasına küfrediyorlar şuan stadda.

- 1X - Başka bişey çıkmaz aramayın.

Hocam kimseyi kandirmayalim :) Gs li olarak diyorum ki gs bugun maci alirsa sansina kazanacak. Besiktas cok daha derli toplu vize gore. Tahminim besiktasin kazanmasi yonunde. Yapacak bise yok. Bu sene bizim takimdan cacik dahi olmaz :)

İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Semih, Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, de Jong, Yasin, Bruma, Sneijder, Podolski.

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Atınç, Marcelo, Adriano, Querasma, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Babel, Talisca, Cenk Tosun.

Galatasaray'ın yedekleri: Cenk, Ahmet, Eren, Rodrigues, Tolga, Josue, Sabri.

beşiktaşın tarihinden haberin yok galiba :D:D sonrada görme takım nasıl oluyorsa ayrıca

---------- Spam Engelliyici 17:17 ---------- Önceki Mesaj 17:12 ----------

Valla tarih gs nin başarıları ile dolu diye bılıyorum sizin sadece şarkılarla dolu bi geçmişiniz olması lazım :D

Varınızı yoğunuzu basın. Skor 0 0.

İlk yarı beraberlik bekliyorum. İkinci yarı için tarafsız olamayacam GS :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri