Günün Maçı| Başakşehir - Galatasaray

beyinfirtinasi

Yasaklanmış
20:00 Başakşehir - Galatasaray
Süper Lig
Başakşehir Stadı

Galatasaray İlk 11
1. NESTOR FERNANDO MUSLERA
8. SELÇUK İNAN
9. EREN DERDİYOK
10. WESLEY SNEİJDER
18. SİNAN GÜMÜŞ
20. ARMINDO TUE NA BANGNA
22. HAKAN KADİR BALTA
23. LIONEL JULES CAROLE
26. SEMİH KAYA
34. NİGEL DE JONG
55. SABRİ SARIOĞLU

Başakşehir İlk 11
1. VOLKAN BABACAN
2. YALÇIN AYHAN
3. FERHAT ÖZTORUN
5. EMRE BELÖZOĞLU
7. EDIN VISCA
8. JOSE MARCIO DA COSTA
9. MEHMET BATDAL
14. BEKİR İRTEGÜN
17. CENGİZ ÜNDER
21. MAHMUT TEKDEMİR
33. UĞUR UÇAR

27-Basaksehir_GS_370x170.jpg

sabri sarıoğlu kadroya alınmamış. sözleşmesi de sezon sonu uzatılmayacak deniyor. bence bearabere bitecek.

Şampiyon belli, 2. nin belirleneceği müsabaka. :D

İlk maçta Başakşehir GS IN sahasında çok rahat oynamıştı. Bu aralar Başakşehir de eskisi gibi akıcı oynayamıyor ama yine de kazanır gibi.

Berabere bitsin [emoji1]

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cinbomumuz inşallah bu maçı kazanırsa artık şampi.. diyebiliriz.

Gs yenerse ortalık karışır. 3 takım ikincilik için lig sonuna kadar yarışır bence. Ama yenerse tabi :)

Tudor 'dan ümitliydim ancak bu maçla teknik direktörlük kapasitesini ortaya koydu bence. Bu kadro resmen intihar demek maçı çevirirsek (-ki imkansız bu şekilde) tamamen şansına bir galibiyet olur.

Bi kadro yapmışsın tamam da arkadaş gördün olmamış gerekirse 20. dk da adam değiştir. Semih'e diyecek birşey bulamıyorum.

Bruma - Yasin - Rodrigez ile resmen gelin benim sahada oynayın buyrun demiş oluyosun Tudor bey !!

İlk yarı balına bir gol bulursak ikinci yarı kesinlikle oyuncu ve taktik değişikliği şart !!

Not: Ebe gerizekalı nasıl oturduğun yerden izliyosun bu maçı ya. Dayanamadım notu yazarken gol de geldi zaten. Allah belanı versin Tudor !!!

Son düzenleme:
maçta son durum nedir seyretmiyorum gs kazansın yeter

gs 2 0 yeniliyo hocam böyle oynayacaksa kaybetsin zaten enazından başakşehir şampiyonluk yolunda geride kalmamış olur şampiyonluğu hakediyor başakşehir galatasaraylıyım ama bu sene cidden kötüyüz uefa katılsak yeter seneye onada razıyım

gs 2 0 yeniliyo hocam böyle oynayacaksa kaybetsin zaten enazından başakşehir şampiyonluk yolunda geride kalmamış olur şampiyonluğu hakediyor başakşehir galatasaraylıyım ama bu sene cidden kötüyüz uefa katılsak yeter seneye onada razıyım

Şampiyonluğu mu hakediyor başakşehir? Oldum olası goygoy yapan insanları hazetmem. Biraz objektif olun, bir yorum yaparken elle tutulur cinsten olsun bari. İyi futbol oynuyor olabilir ama şampiyonluğu hakediyor demen fazlasıyla hazımsız bir yorum olmuş.
Bu ligte ciddi manada şampiyonluğu hakeden tek takım beşiktaştır. Oynadığı futbolla, duruşuyla. Bak bunu avrupa da dahi kanıtlıyor zaten. :) Bakalım bu şampiyonluk adayı başakşehir, Trabzonspor deplasmanında ne yapacak göreceğiz hep birlikte. ;)

Son düzenleme:
İyi bari fenerin yaptığını yapıp yenmedi bırakın başakşehir 2.olaun gs ile fbye 2.'lik çok zaten

1.Bjk
2.Başakşehir
3.Trabzonspor
4ve5 gs fb arasında paylaştırılsın

Adaletli olan bu

Son düzenleme:
Şampiyonluğu mu hakediyor başakşehir? Oldum olası goygoy yapan insanları hazetmem. Biraz objektif olun, bir yorum yaparken elle tutulur cinsten olsun bari. İyi futbol oynuyor olabilir ama şampiyonluğu hakediyor demen fazlasıyla hazımsız bir yorum olmuş.
Bu ligte ciddi manada şampiyonluğu hakeden tek takım beşiktaştır. Oynadığı futbolla, duruşuyla. Bak bunu avrupa da dahi kanıtlıyor zaten. :) Bakalım bu şampiyonluk adayı başakşehir, Trabzonspor deplasmanında ne yapacak göreceğiz hep birlikte. ;)

kardeşim tartışma yaratmak istiyosan tartışalım goygoymu yapıyorum? beşiktaştaki imkanın kaç biri başakşehirde var? Adamlar buna rağmen tutunuyor beşiktaşla sen başakşehiri bir mi tutuyosun? Ayrıca ben beşiktaşa tek bir laf etmemişken sen neden ortaya beşiktaşı atiyosun objektif olmasam ben baba galatasaraylıyım kalkıpta burda başakşehirden konuşmam

not:son trabzon maçının hakkı beraberlikti

sinirden televizyonu kıracaktım arkadaş bu nasıl bir oyundur ya
dünyanın parasını kazanıyorsunuz ********ler biraz haysiyetinizle mücadele edin bari!!
hepsi maç bitsinde gitsek havasında..
başkanı haysiyetsiz futbolcusu haysiyetsiz
teknik direktör diye aldığımız adam oturmuş maçı taraftar gibi izliyor.. ulan salak olmuyor işte takım ilk 30 dk rakip kaleye gidemedi daha neyi izliyorsun ? defansı söylemiyorum bile..
tam bu sefer oldu düzgün bir teknik adam geldi diyoruz oda mal çıkıyor.
allah belanızı versin futbolunuzunda paranızında haram zehir zıkkım olsun.

Rey Rey rey ray ray ray Gassay Gassay Cim bom bom

---------- Spam Engelliyici 20:16 ---------- Önceki Mesaj 20:14 ----------

3 oldu desteği artır mamiz lazım hadi Rey Rey rey ray ray ray Gassay Gassay Cim bom bom

Yine ebesini deminden beri andığımla ilgili bişeyler yazmaya geldim. Adamlar resmen .... geçerek bir gol daha attı. Ben sana ne diyim be Allah'ın andavalı hala neyi bekliyosun bu kadroyla hala neyi be şeref yoksunu insan ya. Adamlar kaç pozisyon buldu karaktersiz herif neyi bekliyosun be adam !!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri