Günün Maçı GS Benfica

Burak 3-1 yapacaktı hakem olmaz dedi :D
Yalnız iyi yendik :cool:

Bu galibiyet Hamza hocanın kadrosuna laf edenlere gelsin..

Sanki yedeklerde Messi Ronaldo var da oynatmıyor.

Her sene şampiyon biziz şampiyınlar ligine giden biziz ama en fakir takım biziz UEFA tepemizde borçlarınızı ödemesseniz sizi almam avrupaya diyor.

Ama suçlu kulübü şampiyonluklara rağmen borç batağında kurtaramayan ÜNAL AYSAL Ve SONRraki yönetmler değil suçlu gariban Hamza Hoca..

Yuh ya nankör olmayın adam bu takımı nerden aldı da şampiyo0n yaptı.

Hamzaya ve malca kadrosuna rağmen kazandık.

İyi yendik ama :D İnşallah yarın Beşiktaş ve FenerBahçe de kazanırlar ve sevincimiz kat kat artar

Fener ve Beşiktaş da bugün kazanır sonra pazar da Galatasaray kazanır İNŞALLAH! :D

Hamzaya ve malca kadrosuna rağmen kazandık.

GS LİYİM VE GS LİLERİN ANLAYAMADIĞIM BİR DURUMLARI VAR..

Bu takım son 5 sezonda en çok şampiyon olup hemen her sene şampiyonlar ligine katılıp dolayısıyla UEFA, TFF VS. KURUMLARDAN EN ÇOK GELİRİ ALAN takım değil mi?

Evet..

Peki bunca başarı ve gelir sonrasında nasıl oluyor da FENER istediği transferi yaparken GS borç batağında ve uefa bize diyor ki seneye BORÇLARINI BELLİ ORANDA ÖDEMEZ İSEN AVRUPA KUPASINA GİDEMEYEBİLİRSİN....

Ve bütün bunlardan sonra millet kulübü bu duruma sokanbaşta ÜNAL AYSAL YÖNETİMİ ( TRANSFER ZARARI 130 MİLYON DOLAR) olmak üzere beceriksiz yönetimlere köpürmek yerine varsa yoksa Hamza Hoca ya sallıyor...

Şunu anlayın artık... Umut ile burak arasında çok fark yok. Yedeklerde oynasın dediğiniz kim var onu da bilmiyorum. Ve bunlardan hangisi oynarsa oynasın kulüp bu mantık ve bu mali anlayışla yönetlidiği sürece çok büyük bir kulüp olmayacak!

kadroda olmasını istediğiniz değişiklik neydi hocam merakımdan soruyorum.
kimin yerine kim olmalıydı mesela.
bence gayet uyumluydu kadro, her biriside ayrı ayrı iyi oynadı.

Bilalin yerine jose , sabrinin yerine hazırsa denayer olmalıydı yerliler döküldü yine maçta 1 maç kazandılar diye çok iyiler diyemem yabancılar 2 kişilik oynadıda kazandık bu maçı hamzanın yaptığı değişiklikler bile fiyaskoydu.

---------- Spam Engelliyici 00:46 ---------- Önceki Mesaj 00:44 ----------

GS LİYİM VE GS LİLERİN ANLAYAMADIĞIM BİR DURUMLARI VAR..

Bu takım son 5 sezonda en çok şampiyon olup hemen her sene şampiyonlar ligine katılıp dolayısıyla UEFA, TFF VS. KURUMLARDAN EN ÇOK GELİRİ ALAN takım değil mi?

Evet..

Peki bunca başarı ve gelir sonrasında nasıl oluyor da FENER istediği transferi yaparken GS borç batağında ve uefa bize diyor ki seneye BORÇLARINI BELLİ ORANDA ÖDEMEZ İSEN AVRUPA KUPASINA GİDEMEYEBİLİRSİN....

Ve bütün bunlardan sonra millet kulübü bu duruma sokanbaşta ÜNAL AYSAL YÖNETİMİ ( TRANSFER ZARARI 130 MİLYON DOLAR) olmak üzere beceriksiz yönetimlere köpürmek yerine varsa yoksa Hamza Hoca ya sallıyor...

Şunu anlayın artık... Umut ile burak arasında çok fark yok. Yedeklerde oynasın dediğiniz kim var onu da bilmiyorum. Ve bunlardan hangisi oynarsa oynasın kulüp bu mantık ve bu mali anlayışla yönetlidiği sürece çok büyük bir kulüp olmayacak!

Ünal aysalın aldığı oyuncular hala kadrodalar ve onlar sayesinde şampiyon oluyoruz farkındaysan.

Sabriye yüzde 60 zam , bizim takımda 18 de olmayacak bilale milyonlar , jpk denen adı sanı duyulmamış oyuncuya milyonlar ben vermiyorum.

başarılar gelir geçer asaletin bize yeter be GALATASARAY. arkadaşlar forma alın takıma az yardım edin ;)

Bilalin yerine jose , sabrinin yerine hazırsa denayer olmalıydı yerliler döküldü yine maçta 1 maç kazandılar diye çok iyiler diyemem yabancılar 2 kişilik oynadıda kazandık bu maçı hamzanın yaptığı değişiklikler bile fiyaskoydu.

Ünal aysalın aldığı oyuncular hala kadrodalar ve onlar sayesinde şampiyon oluyoruz farkındaysan.

Sabriye yüzde 60 zam , bizim takımda 18 de olmayacak bilale milyonlar , jpk denen adı sanı duyulmamış oyuncuya milyonlar ben vermiyorum.

farklı maç mı izledik acaba. :)
denayer normalde stoper, bek oynamak istemiyor, bence sabri gayet iyiydi.
carole da iyiydi. en ideal stoper ikilisi chedjou hakan zaten onda da problem yoktu.
bilal da çok iyiydi. bilmiyorum belki de yendik diye bana öyle geldi ama kötü oynayan kimse göremedim. umutsuz vaka umut hariç. o da aradaki kalite farkını rakibe baskısıyla kapatsın diye oynatılıyor. yoksa sinanı dahi yeğlerim umuta.

farklı maç mı izledik acaba. :)
denayer normalde stoper, bek oynamak istemiyor, bence sabri gayet iyiydi.
carole da iyiydi. en ideal stoper ikilisi chedjou hakan zaten onda da problem yoktu.
bilal da çok iyiydi. bilmiyorum belki de yendik diye bana öyle geldi ama kötü oynayan kimse göremedim. umutsuz vaka umut hariç. o da aradaki kalite farkını rakibe baskısıyla kapatsın diye oynatılıyor. yoksa sinanı dahi yeğlerim umuta.

Bilal iyi değildi ilk yarı tamam idare etti 2. yarı bitti orta sahayı nasıl geçtiklerini görmedin mi hadi selçuku kabul ediyoruz ama 2 tane selçuk fazla bu takıma.Denayer stoper oynayamaz şuan hakan - ched tamamlar bu saatten sonra bozulmaz denayer mecbur sağ beke geçicek :) Ben zaten yabancılara laf etmiyorum hepsi iyi oynadı ama yerliler için aynı şeyi söyliyemem hakan hariç :)

Umut ve burak için söylenecek söz yok zaten hamza inatla oyuncu almadı o bölgeye idare ederim dedi dedi al idare et bakalım nasıl ediyosun olmuyo işte.

Aslında poldi forvet kanatlar sinan yasin olsa daha iyi olur gibi ama sinan tercübesiz diye hamzanın oynatma ihtimali yok bile.

Tabi tabi yaklaşık 50 oyuncu alıp 130 milyon dolar zarara sokup uefayı tepemize bindirmek büyük başarı..

50 oyuncudan hepsi gönderilmemiş 3-5 tane kalmış aralarında onlar da bu maçta oynadı diye bu galibiyet ÜNAL AYsalın:)

Ünal Aysal Döneminde Yapılan Dev Transfer Operasyonu, Galatasaray'ı 135 Milyon TL Zarara Uğrattı | '90min'

Buradan devam edelim bari. Bu maçı biz hayatta kazanamayız :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri