Günün Maçı TÜRKİYE - HIRVATİSTAN

Son maçta 2 tane hakem hatası ile gol yedik. Ama o kadar berbattık ki yapılan hatayı konuşacak bile değiliz. Bazıları hakem hatasını eleştiriyor. Kardeşim önce adam gibi oyna sonra hakem hatası olunca dünyaları yakalım hep beraber. Sen o oyunla 5 yemediğine dua et Lucescu. Birde hakemi şikayet ediyor.. Lucescu gibi antrenöre hiç yakışmıyor bu oyun tarzı ve futbolcu seçimi. Daha kim taç atacağını bilmiyor takımda. 2 futbolcu aynı anda taç atıyor şaka gibi.

İnşallah akıllanmıştırda adam gibi kadro çıkarır bugun..

bizim gençler daha iyi oynuyor emre mor falan bi tane çocuk vardı ismi biraz değişikti oda iyi oynuyordu sadece tecrübesizler biraz tecrübeleri olsa bizim takım şahlanır.

İlk 11'imiz belli oldu..

Volkan, Kaan, Mehmet, Çağlar, Caner, Nuri, Oğuzhan, Arda, Hakan, Cenk, Burak

Es es taraftarları inanılmaz tezahürat yapıyor böyle taraftar 3 büyüklerde yok

Tebrikler :) Es Es taraftarı da çok iyiydi sadece Meksika dalgası gereksizdi :)

maçı kazandık kimseden çık yok :D noldu istediğiniz gibi bitmedi mi :)

İZLANDA macıda bu statda tekrar bu çoşkuyu kaçırmam tekrar gelirim =)

Eskişehir taraftarı övüldüğü kadar var maç boyunca hiç susmadılar sadece Ozan Tufanı ıslıklamaları acayip saçmaydı

Bol bol videolar çektim es es bandosu efsane yeminle
Yok çarşı yok ultrason aslan yok genc fb okul açık vs yok en deli taraftar es es resmen
Ozanı ıslıklamaları için bizzat ben rica ettim es es ten =)

Son düzenleme:
Önceliklikle milli takımı tebrik ediyorum kazandık çok önemliydi devam etme açısından.İzlanda maçını ve finlandiya maçını kazanıcaz arkamızda aldık seyirci olsun taraftar olsun motive artık inş öle olur.Grupta izlandayı yeneriz hırvatlar finlandiyayı ukrayna kosovayı yener.Böylelikle averaj sıkıntımız olmaz ise grupta 2.sırada oluruz.

Son maçlar çok kritik olucak.Grup kilit maçı Ukrayna Hırvatistan maçı yani grupta favori gördüğümüz Hırvatlar dünya kupasına gitmeme şansları var.Bu maç ukrayna yenerse birincilik şansı olsun en önemlisi play off şansını kaybetmemek için kazanmak zorunda Ukrayna evinde seyircisi önünde final maçı oynayacaklar.

Yani Türkiye şansı az diyorlar birincilik ama ben maçlara baktığımda bizim birincilik şansımız playoff şansı arasında çok fazla fark yok.Dediğim gibi Ukrayna Hırvatistan maçı kilit maç o maçta Ukrayna yenmesi dahilinde grupta birincilik şansımız var.

Burda en önemli tabi ki millilerin 2 maçı kazanması ama şuanda taraftar futbolcular basın birleşmiş durumda olucaktır.Lucescu hoca çıkardığı ikinci kadro gayet iyidi.İçimden bir ses nedense grupta 1.olucaz diyor.

Türkiye kaybetse yorumlar patlardı, ne negatif bir Millet olmuşuz yahu, sevinmeyi bile bilmiyoruz beceremiyoruz, illa sayalım sövelim, kızalım, böyle olmamalı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri