Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adamlar her sene lige biz şöyle güçlü kadroyuz böyle güçlüyüz, ağır favoriyiz diye başlayıp lig sonunda teknik direktör kovmaktan yoruldular ben fenerlilerdeki bu özgüvene hayranım ya..
Her sene galatasaray,beşiktaş,trabzon spor şampiyon luk yarışında olmaz ama Fenerbahçe hep olur bu yüzden olabilir mi ?
Her sene galatasaray,beşiktaş,trabzon spor şampiyon luk yarışında olmaz ama Fenerbahçe hep olur bu yüzden olabilir mi ?
Öyle olsa ne olur fenerbahçe son haftalara kafa kafaya girdiği bütün sezonlarda kaybeden olmuş, tarih ikincileri yazmıyor..
ne yapalım sizin gibi 20 senede 2-3 kez mi şampiyonluğa oynayalım.Yada sürekli 3.olalım sizin gibi kafamız mı rahat olsun.O da güzel gerçi
Öyle olsa ne olur fenerbahçe son haftalara kafa kafaya girdiği bütün sezonlarda kaybeden olmuş, tarih ikincileri yazmıyor..
Son senelerde derken hangi seneydi o acabaGeçen sene biz ondan önce gs şampiyon oldu sanırım. He şu Bursayla kapıştığınız senemi? Doğru sende haklısın.
2-2 muhabbeti..
Gs ile arasında 1 şampiyonluk fark var demekki neymiş sürekli 2. olmuyormuş ya 1. yada 2. oluyor bu da ne gösteriyor her sene iddaalı bir takım türkiye ligine göre iyi bir takım
ilk okul hocası gibi oldum ama yazdımı malesef anlıyamıyosun -.-
Ben şampiyon oldu demedim şampiyonluk yarışında hep olan bir takım dedim yaşınızdan dolayı size saygı gösteriyorum uslubunuza dikkat edin
Gs ile arasında 1 şampiyonluk fark var demekki neymiş sürekli 2. olmuyormuş ya 1. yada 2. oluyor bu da ne gösteriyor her sene iddaalı bir takım türkiye ligine göre
Ben şampiyon oldu demedim şampiyonluk yarışında hep olan bir takım dedim yaşınızdan dolayı size saygı gösteriyorum uslubunuza dikkat edin
Trabzonun 30 sene sonra elde edeceği şampiyonluğu gasp edeceğinize öyle yapsaydınız keşke...
aynı dönem sizin serdar adalıyı ve tayfur havutçuyuda içeri aldılar sizde türkiye kupasını iade ettiniz.Şunu başka bir takım söylese neyse diyeceğimde senin söylemen abes.Hele ki o sezon kendi sahanızda 4-2 kaybetmiştiniz gs yi ts yi hepsini alın teriyle yendik o zaman sizide satın almışız
Doların yükselmesini dış güçlere bağlayan, aslında ekonomi süper sanan adam gelmiş bize ders veriyor.Ağır favori %90 şampiyon olur, örneğin bayern münih gibi..Fener her sene olamıyor ki demek ki o kadar güçlü değil medya abartması, burayı anlamışsındır umarım..
Sayın ilkokul hocası, merak etme eğitim fakültesi mezunuyum ilkokul çocuklarına çok okuma yazma öğrettim senden öğrenecek değiliz.
Sen büyük resmi görüp amerikanın oyununu falan çöz küçük işlerle uğraşma..
Bizim penaltılarla kazandığımız maçta şike var dedi adamlar, dünya tarihinde kaç takım şike yapıp o maçı seri penaltılarla kazanmış.Herkes neyin ne olduğunu biliyor zaten, bavullarla taşınan paralar vs...Beşiktaş'la ilgili buna benzer hiçbir şey yoktu.Sadece Tayfur ibrahim akın'ı arayıp seni sezon sonunda trafnsfer etmek istiyorum demiş onun dışında hiçbir şey yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.