Günün Videosunu Paylaş

• Kullanıcı Hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşım şuan paylaştığın bu videodaki vatandaş beyin kanaması geçirdi kimileri öldü diyor şeklinde haberler var bırakın boşverin.. Allah yardımcısı olsun.. Yaradan Hepimizi Polis Teröründen Korusun!

böyle polis olmaz olsun ya nedir bu arkadas sen zaten aracının içindesin kim sana ne yapabiliyor sen önlemini al bırak millet eylemini mi yapıor ne yapıyorsa yapsın bukadar olmaz ya

yani adamın o kadar kalıbı olmasına rağmen tazyikli suyun etkisi fena.
burda eyleme destek olun gelin deyip sonra belik beciğe gelse ?
amele sümüğü gibi yapıştırıyo :)
adam farkındaysan tekme atıyor hadi gel gel diyor ee oda gelnce böyle oluıyo yerde oturanlara sıkmıyorda buna niye sıkıyor ?
artizlik yapmış.
kamera gören bi teyzede vardı kameraya dönüverdi :D

adam farkındaysan tekme atıyor hadi gel gel diyor ee oda gelnce böyle oluıyo yerde oturanlara sıkmıyorda buna niye sıkıyor ?
artizlik yapmış.

quitin dediği gibi adam beyin kanaması geçirdi o nedenle ben senin gibi gülemiyorum bu videoya.
Adam sadece protestosunu yapıyor başka hiçbir şey değil zararıda yok ama şerefi olmayan bir polisimiz var.

Paylaştığın konulara bak açılan diğer konulara bak sonra ben gayet iyi niyetliyim diyorsun benim de pek inanasım gelmiyor bu duruma.

Acıyarak gülmek nasıl oluyorsa sana bu konuda başarılar

Paylaştığın konulara bak açılan diğer konulara bak sonra ben gayet iyi niyetliyim diyorsun benim de pek inanasım gelmiyor bu duruma.

Acıyarak gülmek nasıl oluyorsa sana bu konuda başarılar

iyi niyetliyim diye bi laf etmedim.iftira atmayınız.aldığınız modaratörlükle ahkam kesmeyemi çalışıyorsunuz.paylaşımlarını senin keyfine göre yapacak değilim dostum.inanmadığın durumlarda ne yapıyorsun.ister acırım ister gülerim.

Gel p*ç gel gel derken iyiydi de gelince mi polis suçlu oldu ?

Kimseye ahkam kesmişliğim yok. Yaptığınız sıralı paylaşımlar ile ilgili düşüncemi normal bir forum üyesi belirttim. Siz insanların yazdıklarını okurken forum rütbesine göre değerlendiriyorsanız bilemem.

İlk yaptığınız paylaşımda ilahi dinlerken dinlediğiniz ilahinin ilk 10 saniyesindeki müziğin açın kızlar arayı salıyom kobrayı diye bi şarkıyla benzeştiğini söylemişsiniz. Bu duruma kızsanız diycem ki haklıdır ilahi fonunun böyle bir şekilde kullanmasını eleştirmiş. Siz komik, eğlence olarak görmüşsünüz konunun kategorisini bende umarım niyetiniz salihtir dedim.

Bu konuda zaten ayrı bir fiyasko bir önce açtığınız videonun kategorisi yanlış diye forum yetkili sıfatımla uyarıp doğru yere taşımayı teklif ettim bu videonuzda aynı şekilde alakasız bir yerde. Üye sıfatımla konuya yaklaşımınızı ve sanki bir komedi videoymuş gibi paylaşmanızı da doğru bulmadım.

Süregelen bu durumların ardından üye sıfatımla üstteki yorumu yaparak iyi bir niyetle paylaşım yaptığını düşünmediğimi söyledim. (yani dediğin gibi bir ahkam kesme veya moderatör olduğum için konuşma durumu söz konusu değil)

Paylaşımlarını da elbette benim keyfime göre yapacak değilsin böyle bir şey yapmanı da söylemedim. Moderatör olarak ancak paylaşımlarının forum huzurunu rahatsız edecek yönde ilerlemesi veya gelişmesi halinde müdahale ederim.

Vesselam...

Kimseye ahkam kesmişliğim yok. Yaptığınız sıralı paylaşımlar ile ilgili düşüncemi normal bir forum üyesi belirttim. Siz insanların yazdıklarını okurken forum rütbesine göre değerlendiriyorsanız bilemem.

İlk yaptığınız paylaşımda ilahi dinlerken dinlediğiniz ilahinin ilk 10 saniyesindeki müziğin açın kızlar arayı salıyom kobrayı diye bi şarkıyla benzeştiğini söylemişsiniz. Bu duruma kızsanız diycem ki haklıdır ilahi fonunun böyle bir şekilde kullanmasını eleştirmiş. Siz komik, eğlence olarak görmüşsünüz konunun kategorisini bende umarım niyetiniz salihtir dedim.

Bu konuda zaten ayrı bir fiyasko bir önce açtığınız videonun kategorisi yanlış diye forum yetkili sıfatımla uyarıp doğru yere taşımayı teklif ettim bu videonuzda aynı şekilde alakasız bir yerde. Üye sıfatımla konuya yaklaşımınızı ve sanki bir komedi videoymuş gibi paylaşmanızı da doğru bulmadım.

Süregelen bu durumların ardından üye sıfatımla üstteki yorumu yaparak iyi bir niyetle paylaşım yaptığını düşünmediğimi söyledim. (yani dediğin gibi bir ahkam kesme veya moderatör olduğum için konuşma durumu söz konusu değil)

Paylaşımlarını da elbette benim keyfime göre yapacak değilsin böyle bir şey yapmanı da söylemedim. Moderatör olarak ancak paylaşımlarının forum huzurunu rahatsız edecek yönde ilerlemesi veya gelişmesi halinde müdahale ederim.

Vesselam...

özel mesaj olarak atarsın bildirirsin forum kurallarına göre hareket etmiyorsam muslaraya bu konularımın linkini verirsin.banlar okey.şuanda benim huzurumu sen bozuyorsun."iyi niyetliyim demediğim halde iftira atarak bir karalama yapıyorsun beğenmiyorsan şikayet konusuna konu aç bu üye bu kişileri rahatsız ediyor diye gereken yapılır.konunu içine bodoslama dalıp ahkam kesiyosun kastettiğim budur.rahatsz huzursuz olanlar report ettiğinde işlem yaparsın okey. açılan konuma şikayet geldiğinde gerekçesiyle beraber işlemini yaparsın güzel insan.

Bu videoda gülünecek birşey göremedim aksine o tazyikle sana vurulmasını görsem gülerdim heralde birazda olsa

artizlik yapmış.
sen neyin kafasındasın anlamadım yanlış yodasın ama

Adam öldü iyi eğlenceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri