Gürcistan'dan Araba Satın Almayı Düşnüüyorum İkamet Eden varmı

elfida

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wutuwutu.com
Gürcistan'dan Araba Satın Almayı Düşünüyorum İkamet Eden varmı

Merhaba arkadaşlar. E36 kasa cabrio bmv getirmeyi düşünüyorum Gürcistan'dan Türkiye'de temizlerine aşırı paralar istiyolar o kadar tabikide etmiyor boşuna ödemek istemiyorum o kadar. e46 kasa da hoşuma gitmiyor.Bu yüzden şart oldu gibi bir şey. Maksimum 6.500- 7000 bin $ a kadar çıkarım komple herşey dahil bulabilir miyim? Artık süre 6 aydan 2 yıla kadar da uzatılmış. Yalnız getirilen arabaların %80 i masraf çıkartıyomuş.
Sebebi: Gürcistan'da tamire bırakılıp üzerine para verilip yeni araçlar alınıyormuş.
Araçlarda tamir edilip gürcistan 'da pazara sunuluyomuş , çoğu araç bu şekilde satılıyomuş.
Dünya'nın her yerinden araç almaya geliyorlarmış. ve Çoğu araçta değişen vs kesinlikle varmış ama işçilik güzel diyorlar.
Sizin güncel bir bilginiz var mı arkadaşlar? Ayrıca hem orada hem Türkiye'de sigorta yaptırmamız gerekiyormuş diye de duydum.
Birde 3 ay ikamet etme olayı çıkmış ama ona da bir çözüm çıkmış bilen varmıdır? Yorumlarınızı bekliyorum.

Öncelikle keşif etmek için önümüzdeki günlerde bikaç günlüğüne batuma gezmeye gitmeyi planlıyorum.Gürcistan'da oturan abilik kardeşlik yapıcak arkadaşlar varsa yorumlarınızı da bekliyorum.

Not: Yazım hataları için lütfen kusura bakmayın klavyeme çay döküldü bazı tuşlar zor basıyor.

Bir e36 sahibi olarak önerim bu araç için gürcistana gitmene gerek yok.Emin ol Türkiye'de inanamayacağın kadar temiz ve bakımlı araçlar var.7 bin dolara verene kadar burda o paraya sedanını alabilirsin, az daha ekleyip coupesini de alabilirsin.Doldurmak istiyorsan parçalarını gürcistandan getirip satan var.Zaten diğer parçaları zırla heryerde var.Ama herşeyden önce e36 bambaşka bir zevk.Hayırlısı olsun.

Bir e36 sahibi olarak önerim bu araç için gürcistana gitmene gerek yok.Emin ol Türkiye'de inanamayacağın kadar temiz ve bakımlı araçlar var.7 bin dolara verene kadar burda o paraya sedanını alabilirsin, az daha ekleyip coupesini de alabilirsin.Doldurmak istiyorsan parçalarını gürcistandan getirip satan var.Zaten diğer parçaları zırla heryerde var.Ama herşeyden önce e36 bambaşka bir zevk.Hayırlısı olsun.

kardeş 97 model cabriosunu düşünüyorum. 2000 motor olanlardan.4 kapı yada coupe hoşuma gitmiyor. Spor araba üstü açık olcak bana göre. Türkiye'de var 35 bine. Yine Türkiye'de var 55 bine. Şimdi 35 binlik arabaya girsem bir 10 binde ben masraf yapacam değmicek hocam. Bende bunun yerine 20 ye getireyim 2 yıl motoru düşürene kadar binip hevesimi alır sonrada ya parçalar satarım yada direk hurdaya atarım diye düşünüyorum.

Çok dikkatli ol hocam,bu işte çok üç kağıtçılık varmış.Az çok biliyorsundur,araç alan birine danışmadan bu işe kalkışma derim.

daha öncede buna benzer konu açıldı

sonuç: yanına parayı alıyosun sonra cebindeki bütün parayı gaspcılara kaptırıyosun ve geliyosun

Merhaba arkadaşlar. E36 kasa cabrio bmv getirmeyi düşünüyorum Gürcistan'dan Türkiye'de temizlerine aşırı paralar istiyolar o kadar tabikide etmiyor boşuna ödemek istemiyorum o kadar. e46 kasa da hoşuma gitmiyor.Bu yüzden şart oldu gibi bir şey. Maksimum 6.500- 7000 bin $ a kadar çıkarım komple herşey dahil bulabilir miyim? Artık süre 6 aydan 2 yıla kadar da uzatılmış. Yalnız getirilen arabaların %80 i masraf çıkartıyomuş.
Sebebi: Gürcistan'da tamire bırakılıp üzerine para verilip yeni araçlar alınıyormuş.
Araçlarda tamir edilip gürcistan 'da pazara sunuluyomuş , çoğu araç bu şekilde satılıyomuş.
Dünya'nın her yerinden araç almaya geliyorlarmış. ve Çoğu araçta değişen vs kesinlikle varmış ama işçilik güzel diyorlar.
Sizin güncel bir bilginiz var mı arkadaşlar? Ayrıca hem orada hem Türkiye'de sigorta yaptırmamız gerekiyormuş diye de duydum.
Birde 3 ay ikamet etme olayı çıkmış ama ona da bir çözüm çıkmış bilen varmıdır? Yorumlarınızı bekliyorum.

Öncelikle keşif etmek için önümüzdeki günlerde bikaç günlüğüne batuma gezmeye gitmeyi planlıyorum.Gürcistan'da oturan abilik kardeşlik yapıcak arkadaşlar varsa yorumlarınızı da bekliyorum.

Not: Yazım hataları için lütfen kusura bakmayın klavyeme çay döküldü bazı tuşlar zor basıyor.

Bizzat orda galeri işi yapan bir arkadaşın canlı yayın açıklamalanı görmüstüm takip ettim bayağı facede. Adam kesinlikle oturum vatandaslık almadan ordan alınan araçların olası bir çevirmede araçın bağlanacağını söylüyordu.Bi kaç arkadasta mağduriyetini belirtiyodu.Vatandaslıkta 15 bin doları buluyomus.(Vatandaslık işlemlerini 15-20 gün içerisinde hallediyorlarmış).Yani kısacası Turkiyede piyasa değeri 100 bin tl altındaki aracı ordan alıp kar edeyim gönül rahatlığıyla bineyim diye bir olay yokmuş.

Ben Rize'deyim alan çok ancak o bilindiği gibi vekaletle filan alınmıyor sıkıntılı iş inan gerçek olsa ben alırdım anında.

hocam ben araştırdım internet üzerinden ama sıkıntılı bayağı galiba sen iyisi mi türkiyden al kafan rahat olsun

Neler neler dönüyor [MENTION=8570]furkan[/MENTION]_Akman ben bu gibi yerlere güvenmiyorum güvenen bir arkadaşıda gördüm arabayı ellerinden aldıklarında birşey yapamadığını.

hocam hiç uğraşma bu işler sıkıntılı baya şartı var türkiye için.

oturdugun ulkeden almak en mantıklısı parana gore yoksa bende bulgaristandan bu arabayı 5000 tlye alma şansım vardı ama burda 10 000 e aldım ki uğraştırmasın (sigortası felan sıkıntılı yabancı ulke arabalarının)
7v9X6W.jpg

PM86lN.jpg

çok soruldu: ben moldovada yasıyorum bu arabada modlova arabası.

Son düzenleme:
Hocam Gürcistan'dan aldığın arabayı 6 ayda bir Gürcistan'a sokup çıkartman gerekiyor biliyorsun dimi? Zaten oraya gir çık yapıp bir süre sonra aynı konuma geleceksin buradaki araç fiyatıyla.

oturdugun ulkeden almak en mantıklısı parana gore yoksa bende bulgaristandan bu arabayı 5000 tlye alma şansım vardı ama burda 10 000 e aldım ki uğraştırmasın (sigortası felan sıkıntılı yabancı ulke arabalarının)
7v9X6W.jpg

PM86lN.jpg

Bu araba 10.000 tl mi ?

7v9X6W.jpg

PM86lN.jpg

Modeli ne bu arabanın, pert kaydı mı vardı?

Arkadaşlar ben iyice araştırdım şuan prosedüre uygun halen araç alabiliyoruz. atıyorum araba 4000 dolar arabayı kendi ruhsatımızla Türkiye'ye sokmak. 6000 dolara maal oluyor. 2 yıl boyunca sıkıntısız binebiliyoruz. işin kötü tarafı artık bu sene çıkan yasa ile 185 gün yırtdışında herhangi bir yerde ikametimiz olması şartmış arkadaşlar.

Bu batumdaki türk oto galericilerde çözümü vartandaşlıkla bulmuşlar. +2000 dolar da vatandaşlık işlemine istiyorlar 20 günde hallediyolarmış. 20 gün boyunca da bulgaristanda kalacaz yine konaklama giderleri vs. Ben vazgeçtim. en az 30-40 bin dolarlık bir araç alıcaksınız ki kar edesiniz. diğer türlü elini veren kolunu kaptırır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri