Guvenilecek 1 arkadas

Lepact Deloup

Kayıtlı Üye
Guvenilecek 1 arkadas lazim pini girilmis 1 adesen ve yaxud bir kac adsense hesabi olan 5 kanalimi o adesenseye baglayib ay sonunda qazanacagim pulun 4/1
adsense sahibi kendine goturecek geri kalani 4/3 nu ise benim banka hesabima yatiracak

Azerbaycanda eft acik olmadigi icin yalniz cekle odeme aliniyor bakudeki banklarda da ceki pula cevirmek cok zor

Ilgilenenler pm ata bilir

Guvenilecek 1 arkadas lazim pini girilmis 1 adesen ve yaxud bir kac adsense hesabi olan 5 kanalimi o adesenseye baglayib ay sonunda qazanacagim pulun 4/1
adsense sahibi kendine goturecek geri kalani 4/3 nu ise benim banka hesabima yatiracak

Azerbaycanda eft acik olmadigi icin yalniz cekle odeme aliniyor bakudeki banklarda da ceki pula cevirmek cok zor

kardeşim alınma ama karşına güvenilir kişinin çıkması az orandadır....

onun için başka yöntem bul kimseye güvenme
iyiligin için söylüyorum...

Pm gönderdim skype var ise oradan konuşalım

Eniyisi paran kalsın adsensede kalsın biriktir biriktir en sonunda alırsın. böyle karışık bir durum ortaya çıkar.

türkiyeden bagladın adenseyle para çekilcekte sana para nasıl geri gönderilcek kardeş.

Özel mesaj attım dönüş yaparsan bir iletişim yolu ile konuşabiliriz. UPS ile gönderilebilir tahminimce...

Bu ise girecek arkadaslar iki tarafli düsünsün, eger baglanacak o kanallarda illegal bir aktivite olursa sizin adsense hesabi gider...

Salam;
Kanal linkini versen, uyğunluğunu nezaret edib dönüş ederem qardaşım. pul yatınca göndererem nizamlı olaraq.

Kardeş sen şunu söyle bize azerbeycanda hangi bankalar var nasıl havale felan yapacaz bizde burda bi araştıralım kesinti ne kadar olacak eft ücreti v.s ne kadar tutacak. Gidip 200 tl ye 50 tl havale masrafı vereceksen yapılcak iş değil gibi duruyo senin açından. Paypalla çekebilirsen en kolayı o olur galiba en az kesintiyle, burdan paypalla sana para gönderilebilir. Diger türlü bankalar türkiye içinde bile havale ve eft ye baya bi para kesintisi yapıyo. Haksızmıyım.

Oncelikle herkese tesekkur mesaj yazan arkadaslarin bazilarinin mesajlarini cevaplandirdim geri kalan arkadaslarada donuw yapilacakdir

Ilk once sunu soylemek istiyorum ben ekmek yiyecem diye kimseni ekmeyinden etmek istemem yeni hec vaxt razi olmaram ki benim yuzumden kiminse adsense banlansin o yuzden 1 ve + daha fazla adsense olan yazdim. yeni Google bazan hic anlasilmadan bile ban vere bilyor
+
kanallarim arasinda 1 kere biler ihhtar yemiyen + hic bi tane olsun bile uyari gelmiyen videolar var bi kac kanalim boyle

+ bi kac kanalimda varki ihtarda geldi 3 cu taraf eslesmeside geldi para kazanma da gitdi
yani yavaw yavaw tecrube ediniyoruz yani boyle kanalalrda var oyle kannalarda var

ancaq 100% qarantili kanal hic kimsede yok bence )
Azerbaycanda Eft acik olsaydi kesinlikle boyle bi ise kalkiwmazdim
Tek sebi bu

---------- Post added at 19:58:43 ---------- Previous post was at 19:57:14 ----------

Simdi Tukriyeden para tranferi yapinca ne kadar para kesiyor bilmiyorum acikcasi + Azerbaycan paypali da desteklemiyor
Yegane vere bileceyim alternativ webmoneydi

Rusya'da tanıdığın yok mu ? Ordan biri 'rapida' ile alsın sonra webmoney yada birsürü alternatif var..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri