Güvenle Birlikte Kazanalım: Partnerlikte Yeni Bir Paradigma

Uzun süredir subnetwork sahibi olup da buraya daha yeni üye olmanız biraz düşündürücü.Bu benim fikrim..

Uzun süredir subnetwork sahibi olup da buraya daha yeni üye olmanız biraz düşündürücü.Bu benim fikrim..
Sayın hocam fikrinize saygım var. Ben çok paylaşımcı birisi değilim. Bu forum da üyeliksiz okunabiliyor. Hiçbir zaman subnetworklerime spam kanal almayı düşünmedim. Türkçe içerikli özgün kanallarla ilgilenmediğim için ve bu forumdan da çok fazla özgün kanal bulabilme ümidim olmadığından üyelik ihtiyacımı geç karşıladım.

Bana bunu açıklama fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim.

arkadaşla çok ilgili teşekkürler öncelikle, konuştuk 1 adet kanalım için davetiye bekliyorum

Şunu izah edeyim. Ben kimseye ümit dağıtmıyorum. Forumu ve hubları uzun süre inceledim. Neden oldukları sorunları, istemeden yaşanan sıkıntıları ve mahçubiyetleri belirledim.

Biz size link verip buyrun başvurun asla demeyeceğiz. "Arkadaşlar kriterleri uymayan başvurmasın dedik başvurmuşsunuz ayıp oluyor" da demeyeceğiz. Bu da topu taca atmaktır. Birebir bizzat sohbet ederek anlaşacağız. Ve kanalların durumu bizzat benim manüel gözlemimden geçecek. Bu hepimiz için en sıhhatli yol. Bu subnetworkün yüzlerce özgün kanalı var ve sadece spam için açılmış subnetworkler ile mukayese etmeyiniz. Benim Routenote( forumda hubının bilinen adıyla Ritual) da, Freedom da, bir Rus firmasından da subım var. Buyrun vereyim size %80. Taş atıp kolum ağrımaz. Ancak çok ince eleyip sık dokuyup göze aldığımız riskten de tatmin olup size yaklaşmak istiyorum.

Biz bize ilk iş "Kapananı ödüyor musun?" diye soranla da anlaşmayacağız. Ödemeyeceğimizden değil. Bu soru ilk sorusu olan kişi bizi son derece ürkütür. Yeni Youtube döneminde yaya kalmıştır kabul ederiz.

40'tan fazla kişi ile konuştum bu gece. Çoğunluğu şartları çok ağır buldu. Şartlarımız kesinlikle ağır arkadaşlar.

1- Günde 1 doların altına düştüğünüzde kanalınız atılır.
2- %50 gibi yüksek bir kesinti oranı sunuyoruz.
3- Partnere girdikten sonra video yüklemenizi yasaklıyoruz.
4- Partnere girerken kanalınızın layoutunu ve bizim talebimiz doğrultusunda düzenlemenizi istiyoruz. Videolarınızı gizlemenizi ve bizim yüklemenizi önerdiğimiz videoları yüklemenizi sonra başvurmanızı istiyoruz.
5- İhtar alan kanalınızın videolarını gizlemenizi mecbur tutuyoruz.
6- İzleniminizi bizim partnerimizin altında almayacaksınız. Bir ay sonra izlenimleri tavan yapacak kanalınızla ilgilenmiyoruz. O gün zaten izlenimi var olan, getirisi olan kanallar alıyoruz.

Ancak biz size orjinal ve yüksek profilli bir MCN'e dahil olup ödendi-ödenmedi, atıldı-atılmadı sorunları ile boğuşmamayı ya da Adsense PIN'i 3 ay bekleyip o sırada da spama düşmek korkusu yaşamamayı taahhüt ediyoruz. Az şey değil bu.

Yine de daha karlı alternatifler inşallah bulursunuz.
Bizi düşük profilli ne yaptığı bilinmez ve kestirilemez amatör MCN'lerle mukayese etmeyin.

Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin.

Son düzenleme:
İnsanlar özgün kanalını sizin bu ağır şartlarınıza rağmen niye bağlasın ?

Avantajınız nedir sizin ?

Ayrıca '' 3- Partnere girdikten sonra video yüklemenizi yasaklıyoruz. ''

Bu nasıl bi kuraldır ya ?

özgün değil spamları alıyor arkadaş :)

Hocam bizim özgün networkümüzün RevShare'i %90. Bu şartların hiçbiri de yok. Burada getirdiğimiz tüm şartlar özgün olmayanlar için.

Biz herkese mavi boncuk dağıtıyor değiliz. Şartlarımız bunlar.

Şunu izah edeyim. Ben kimseye ümit dağıtmıyorum. Forumu ve hubları uzun süre inceledim. Neden oldukları sorunları, istemeden yaşanan sıkıntıları ve mahçubiyetleri belirledim.

Biz size link verip buyrun başvurun asla demeyeceğiz. "Arkadaşlar kriterleri uymayan başvurmasın dedik başvurmuşsunuz ayıp oluyor" da demeyeceğiz. Bu da topu taca atmaktır. Birebir bizzat sohbet ederek anlaşacağız. Ve kanalların durumu bizzat benim manüel gözlemimden geçecek. Bu hepimiz için en sıhhatli yol. Bu subnetworkün yüzlerce özgün kanalı var ve sadece spam için açılmış subnetworkler ile mukayese etmeyiniz. Benim Routenote( forumda hubının bilinen adıyla Ritual) da, Freedom da, bir Rus firmasından da subım var. Buyrun vereyim size %80. Taş atıp kolum ağrımaz. Ancak çok ince eleyip sık dokuyup göze aldığımız riskten de tatmin olup size yaklaşmak istiyorum.

Biz bize ilk iş "Kapananı ödüyor musun?" diye soranla da anlaşmayacağız. Ödemeyeceğimizden değil. Bu soru ilk sorusu olan kişi bizi son derece ürkütür. Yeni Youtube döneminde yaya kalmıştır kabul ederiz.

40'tan fazla kişi ile konuştum bu gece. Çoğunluğu şartları çok ağır buldu. Şartlarımız kesinlikle ağır arkadaşlar.

1- Günde 1 doların altına düştüğünüzde kanalınız atılır.
2- %50 gibi yüksek bir kesinti oranı sunuyoruz.
3- Partnere girdikten sonra video yüklemenizi yasaklıyoruz.
4- Partnere girerken kanalınızın layoutunu ve bizim talebimiz doğrultusunda düzenlemenizi istiyoruz. Videolarınızı gizlemenizi ve bizim yüklemenizi önerdiğimiz videoları yüklemenizi sonra başvurmanızı istiyoruz.
5- İhtar alan kanalınızın videolarını gizlemenizi mecbur tutuyoruz.
6- İzleniminizi bizim partnerimizin altında almayacaksınız. Bir ay sonra izlenimleri tavan yapacak kanalınızla ilgilenmiyoruz. O gün zaten izlenimi var olan, getirisi olan kanallar alıyoruz.

Ancak biz size orjinal ve yüksek profilli bir MCN'e dahil olup ödendi-ödenmedi, atıldı-atılmadı sorunları ile boğuşmamayı ya da Adsense PIN'i 3 ay bekleyip o sırada da spama düşmek korkusu yaşamamayı taahhüt ediyoruz. Az şey değil bu.

Yine de daha karlı alternatifler inşallah bulursunuz.
Bizi düşük profilli ne yaptığı bilinmez ve kestirilemez amatör MCN'lerle mukayese etmeyin.

Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin.

iyi çalışmalar...
kanal yaklaşık günük 100 dolar ve üstü kazandırıyordu bundan yaklaşık 2 ay önce 2 adet telif almıştı ama yinede quiz den ödeme alabilmiştim ama şimdi telifli kanalların para kaznamasını kapatınca artık para kazanma olayı yoktur bu gibi kanallara birşey yapılır mı ?

Hocam yazdiklarinizin hepsini okudum aklima yatti taki kesinti oranina kadar %50cok fazla o kadar kesinti yasamaktansa adsanseye bagliyip spamdan kapanmasi beklemek daha cazip geldi bana

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Hocam yazdiklarinizin hepsini okudum aklima yatti taki kesinti oranina kadar %50cok fazla o kadar kesinti yasamaktansa adsanseye bagliyip spamdan kapanmasi beklemek daha cazip geldi bana

Mobilim yazim hatasi olabilir.
İnşallah en yüksek kazançları elde edersiniz hocam. Adsense gerçekten tutturabilen için çok daha karlı.
Ben herkese söylüyorum. Yapabiliyorsanız Adsense ile yapın. Bizimle yapmayın.

---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:37 ----------

iyi çalışmalar...
kanal yaklaşık günük 100 dolar ve üstü kazandırıyordu bundan yaklaşık 2 ay önce 2 adet telif almıştı ama yinede quiz den ödeme alabilmiştim ama şimdi telifli kanalların para kaznamasını kapatınca artık para kazanma olayı yoktur bu gibi kanallara birşey yapılır mı ?
Hocam bir kanal networke link vaziyette ise telifli olsa da monetization Google tarafından off edilmemiş ise ödeme alırsınız.

Fakat telifli olan kanala CMS'ten network davetiyesi göndermek teknik olarak imkansız.

hocam hiç bir şeyin adını vermiyorsun. skype da vermiyorsun. vatandaş sana nasıl ulaşacak :D ne önemli bir şeymiş bu ya :D

Bismillah allah namaz kılan profil fotoğrafı. Bana hiç güven vermiyor ama bakalım ne çıkacak bu işin sonunda.

Bismillah allah namaz kılan profil fotoğrafı. Bana hiç güven vermiyor ama bakalım ne çıkacak bu işin sonunda.
Varsa somut ve objektif bir eleştiriniz, öğrenmek istediğiniz bir bilgi yerine getirelim.

Bir işe başlamadan evvel besmele çekmek yasaklandı ise bunu bildiriniz. Ya da forum üyelik tarihi yeni olan biri besmele ile konu açamaz ise bunu da bildiriniz. Vallahi besmele yasaklandı ise haberim olmadı.

Bu profil fotoğrafı da bugün konulmadı. Dua eden bir adam. Buyrun yine ediyorum. ALLAH her işimize hayır versin. Bizim mahçup etmesin.

Varsa somut ve objektif bir eleştiriniz, öğrenmek istediğiniz bir bilgi yerine getirelim.

Bir işe başlamadan evvel besmele çekmek yasaklandı ise bunu bildiriniz. Ya da forum üyelik tarihi yeni olan biri besmele ile konu açamaz ise bunu da bildiriniz. Vallahi besmele yasaklandı ise haberim olmadı.

Yok hocam ne zaman dolandırılsak dolandırıcılar bu cümlelerle başlıyor. Bekleyelim görelim utandırırsın insallah bizi.

Yok hocam ne zaman dolandırılsak dolandırıcılar bu cümlelerle başlıyor. Bekleyelim görelim utandırırsın insallah bizi.
Tamam velev ki haklısınız. Şimdi şu başlığa bu minvalde bir giriş yakışık aldı mı? Beni dini mübini işime alet etmekle itham etmiş olmadınız mı? Ben kötü zanda bulunduysam ALLAH beni affetsin. Sizden de özür dilerim. Ama dışarıdan öyle gözükmüyor.

Adam net şekilde anlatmış herşeyi aslında. İsteyen bu şartlarda buyursun gelsin demiş.

Hocam peki kişi başı kanal sınırlaması var mıdır?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayın arkadaşlar kısa sürede çok yoğun ilgi ile karşılaştım.

Alımlar kapanmıştır. Zaten sınırlı sayıda kişi ile çok yakın çalışma planlıyordum. 1-2 kişi ile uzun süreli çalışma yapabileceğimizi anladık.

İkinci bir güncellemeye kadar networkümüze başvuru almayacağız.

cok hassas olan bir konuda tum foruma gel dedikten sonra 1-2 kisi ile calısıcam demek insanlarla dalga gecmekten baska birseye benzemiyor.

Zaten sınırlı sayıda kişi ile çok yakın çalışma planlıyordum. 1-2 kişi ile uzun süreli çalışma yapabileceğimizi anladık.

bu 2 cumledende anlasılacagı gibi niyetin bastanbelliymis. cok sey soylerdimde neyse.

konu kilit ve ban olmalı

Arkadaşla uzun uzun konuştuk partnerlik konusunda anlaşamasakta kendisi insani olarak adam gibi adamdır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri