Güzel bir çıkma teklifi nasıl edilir | YARDIM

Kaanbulut

Yasaklanmış
Sıradan olmasını istemiyorum arkadaşlar. Çünkü kendisi çok farklı birisi benim için. 4. Kez birisiyle çıkıyorum en son 2 yıl önce çıkmıştım biriyle. Ve hala etkisindeyim onun ta - ki bu kızı görene denk.
Bu bana mutluluk veriyor yani beni farklı kılıyor. Her neyse kendisi de beni beğeniyor bundan eminiz bende onu beğeniyorum. İki tarafta kabul ediyor durumu ama ben bunu biraz güzel kılmak istiyorum.

Yani böyle onu çok mutlu etmek için güzel bir şeyler olsun istiyorum çok masraflı olmasın tabi. Ağa oğlu ile alakam yok elektrikçi bir babam var. :)

Bu arada bu Forum benim 2. ailem o yüzden buraya her şeyi yazma gereği duyuyorum gününüm en uzun saatleri burada geçiyor.

Neyse işin esprisini geçip bana nasıl bir yol izlememi önerirsiniz değişik fikirleri olan var mı ?

Buna benzer fikirleriniz varsa yazın lütfen arkadaşlar.
Bir yerde bulduğum yazılardan bir tanesi bu sizinde farklı düşünceleriniz varsa söylerseniz çok memnun olurum.

İlk önce bir kinder sürpriz çikolata alıyorsun. Sonra onun folyosunu hiç yırtmadan güzelce açıyorsun.çikolataları, kırmadan tam ortasından 2 parçaya bölüyorsun, sonra içindeki oyuncak olan sarı şeyin içine birkaçtane gül yaprağı koyuyorsun. Birtane de not: "LÜTFEN". Sonra kapatıyorsun, çikolataları yavaşça birleştiriyorsun ve folyoyu elinden geldiğince orjinali gibi etrafına sarmaya çalışıyorsun. Merak etme daha önce yapıldı, oluyor. Neyse sonraki gün kıza veriyorsun bunu, kız aöçıyo böle gül yaprakları falan(kırmızı olacak tabiki de ) sonra tam notunu okuyunca ona bakarak "benimle çıkar mısın" diyorsun.

doğal ol odun halinle teklif et :D

emin ol kızlar senın o ilk teklifin esnasında sacmalaman yani sesinin titremesi gibi seyleri daha cok seviyor ve asıl buna asık oluyorlar :D

doğal ol odun halinle teklif et :D

emin ol kızlar senın o ilk teklifin esnasında sacmalaman yani sesinin titremesi gibi seyleri daha cok seviyor ve asıl buna asık oluyorlar :D

Herkes öyle diyor onu yapabilirim ama artık o sıradan yani herkes öyle seviyor diye herkeste öyle yapıyor. :) Ne bileyim biraz heyecan katsam daha hoş olmaz mı ?

Herkes öyle diyor onu yapabilirim ama artık o sıradan yani herkes öyle seviyor diye herkeste öyle yapıyor. :) Ne bileyim biraz heyecan katsam daha hoş olmaz mı ?

dostum öyle diyorsun da tabiki farklılıklar güzeldir :D ama baktıgın zaman herkes öyle yapıyor demıssın sense suan herkese nasıl teklıf edecegını soruyorsun pekı bu ne kadar dogru :D :D abi doğallık iyidir bence :D sonra alıstırıyorsun falan :D sonra bır bakmıssın her ay hedıye almak zorunda falan kalmıssın :D bana göre değil :D

Sıradan olmasını istemiyorum arkadaşlar. Çünkü kendisi çok farklı birisi benim için. 4. Kez birisiyle çıkıyorum en son 2 yıl önce çıkmıştım biriyle. Ve hala etkisindeyim onun ta - ki bu kızı görene denk.
Bu bana mutluluk veriyor yani beni farklı kılıyor. Her neyse kendisi de beni beğeniyor bundan eminiz bende onu beğeniyorum. İki tarafta kabul ediyor durumu ama ben bunu biraz güzel kılmak istiyorum.

Yani böyle onu çok mutlu etmek için güzel bir şeyler olsun istiyorum çok masraflı olmasın tabi. Ağa oğlu ile alakam yok elektrikçi bir babam var. :)

Bu arada bu Forum benim 2. ailem o yüzden buraya her şeyi yazma gereği duyuyorum gününüm en uzun saatleri burada geçiyor.

Buna benzer fikirleriniz varsa yazın lütfen arkadaşlar.
Neyse işin esprisini geçip bana nasıl bir yol izlememi önerirsiniz değişik fikirleri olan var mı ? Bir yerde bulduğum yazılardan bir tanesi bu sizinde farklı düşünceleriniz varsa söylerseniz çok memnun olurum.

bana kalırsa teklif falan yapma, işin doğallığına gölge düşürme.Madem senden hoşlanıyor her şey doğal başlasın. Ayrıca böyle yaparak istemeden de olsa karşındaki kişiyi kendinden uzaklaştırabilirsin. Çıkma gibi olaylara soğuk bakan biri olarak inşaallah sonu hayırlı bir şekilde bağlanır.

dostum öyle diyorsun da tabiki farklılıklar güzeldir :D ama baktıgın zaman herkes öyle yapıyor demıssın sense suan herkese nasıl teklıf edecegını soruyorsun pekı bu ne kadar dogru :D :D abi doğallık iyidir bence :D sonra alıstırıyorsun falan :D sonra bır bakmıssın her ay hedıye almak zorunda falan kalmıssın :D bana göre değil :D

Ben alsam kendisi bana kızar emin ol. Varlığı da yokluğu da çok iyi biliyor. Sürekli devamlı böyle şeyler istemeyeceğini bildiğim için birde farklı olsun istiyorum biraz.

1 kompozisyon yaz hislerini anlat. insanlara belli cümleler dusur ve eline 1 kamera al sokakta gez her ınsana o cumleleri okuttur video cek.. sonra benımle cıkar mısın kısmınıda kendın soyle videoda :D sonra izlettir :D

Hocam mumlarla uygun bir zemine seni seviyorum hayrunisa benimle çıkar mısın yaz.Fotoğraf al ya da o yazının onunde video cek videoda 2-3 cumle konus ve bunu kıza servis et.Fotograf olursa bi cafeye garsona ver menu yerine kıza bunu versin (senin oldugunu belli edecekler şeyler uygula seo çalış) video olursa da bas youtuba çek 10k panel izlenme kıza at.Yoruldum yazarken değerini bil :)

Hocam mumlarla uygun bir zemine seni seviyorum hayrunisa benimle çıkar mısın yaz.Fotoğraf al ya da o yazının onunde video cek videoda 2-3 cumle konus ve bunu kıza servis et.Fotograf olursa bi cafeye garsona ver menu yerine kıza bunu versin (senin oldugunu belli edecekler şeyler uygula seo çalış) video olursa da bas youtuba çek 10k panel izlenme kıza at.Yoruldum yazarken değerini bil :)

Eksik olma hocam değerlendireceğim. Herkesin fikrini toparlayıp çok güzel bir şey çıkartacağım inşallah. Çıkan sonucu da buraya yazacağım. :)

cikma teklifi falan tarih oldu.Biraz basbasa zaman gecirin..Sinemaya falan da goturme tabi en basta..Biraz cool ol.Yemege cikar kizi.Cok luks bi yer olmasina gerek yok.Basbasa vakit gecirebileceginiz,sohbet edebileceginiz etkinlikler gelistir kafanda..Zaten biseyler varsa karsilikli olarak,illa ki ortaya cikar..

Tam youtube forumuna yakışır taktik bravo üstad :D

Ben alsam kendisi bana kızar emin ol. Varlığı da yokluğu da çok iyi biliyor. Sürekli devamlı böyle şeyler istemeyeceğini bildiğim için birde farklı olsun istiyorum biraz.

Sen abini dinle :D bir Kızılderili atasözü der ki : "Akarsuyu bulandırsan da bulandırmasan da su akacağı yere varır." :D

dostum bana kalırsa hiç büyüyü bozma. Bazen güzel bakışlar herşeyi anlatır. bence güzel bir ortamda sadece güzel birkaç bakış yap ve ona şunu söyle;
Hayat denen bu filmim de, başrol oyuncum olup, filmi mutlu bitirmeye ne dersin? de.
Tabi genelde hemen anlamazlar ve sen bu arada, heyecanını yatıştırmak için bir bardak su yudumla ve sebepsiz o aşık gülümsemeni kızarmış yanaklarınla ona bakarak yap :)

Ne kurdum ama :D

ustad karşı tarafın foruma girme ihtimali yok dimi Allah muhafaza görür falan.. dikkat et yani :))

Romantik bir şey yapmak istiyorsan eğer yaşadığın şehirde deniz kıyısı kumsal bir yer varsa onu oraya götür gözlerini kapattır yanına küçük mumlardan al o gözlerini kapattığında etrafında kalp şeklinde diz yak sonra gözlerini açıncada sevgilim olur musun diye sor. Kız senden hoşlanıyorsa zaten evet diyecektir hem masraflı değil alt tarafı 10 tane mum alırsın 1 tane çakmak :)

teklifi meklifi salla

güzel ve kaliteli zaman geçirmesini sağla gerisi kendiliğinden gelir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri