Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cikma teklifi falan tarih oldu.Biraz basbasa zaman gecirin..Sinemaya falan da goturme tabi en basta..Biraz cool ol.Yemege cikar kizi.Cok luks bi yer olmasina gerek yok.Basbasa vakit gecirebileceginiz,sohbet edebileceginiz etkinlikler gelistir kafanda..Zaten biseyler varsa karsilikli olarak,illa ki ortaya cikar..
Valla söylenenlere göre sıradan bir çıkma teklifi edeceğiz.![]()
Hocam siz gene iyisiniz benim yaş 19 olucak halen 1 tane bile çıktığım kız yok![]()
www.benimlecikarmisin.org domainim vardi düştü domain istiyorsan satın al domaini içine çikma teklifi scriptini kur kiza yapmiştim çok hoşuna gitmişti tavsiye ederim.
Hocam hiç teklif falan olayına girme. Paşa paşa görüşün işte. Jest yaparsın inceden çiçek falan öyle hediyeler vs. Ama illaki çıkma teklif edeceksin diye bir şey yok onlar daha genç arkadaşlar için.
Yorum yapmıycaktım ama kendime engel olamıyorum...
Ben şeffaflıktan yana biriyimdir, yani bir insanın fikri ne ise zikride o yönde olmalı görüşünü savunurum...
İkili ilişkilerin (kadın-erkek) temeli ve başlangıcı ne olursa olsun hedeflenen nokta tektir... Tüm ilişkiler aşk, sevgi, huzur ve mutluluk ile başlasada çiftlerin her ikisininde varacağı noktayı iyi bildiği aşikar bir gerçektir... Varacağı nokta da tabiki cinsellik
Bu nedenle birine ne teklif edersen et, ister çıkma, ister sevgili olma, ister evlenme... bunların tamamı amaca giderken kullanmış olduğun araçlardan ibarettir...
Senin yerinde olsam direkt amacı vurgularım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.