Güzel bir çıkma teklifi nasıl edilir | YARDIM

güzel bi video çek youtube a at hocam hem para kazanırsın hemde yengenin gönlünü :D :D :D

cikma teklifi falan tarih oldu.Biraz basbasa zaman gecirin..Sinemaya falan da goturme tabi en basta..Biraz cool ol.Yemege cikar kizi.Cok luks bi yer olmasina gerek yok.Basbasa vakit gecirebileceginiz,sohbet edebileceginiz etkinlikler gelistir kafanda..Zaten biseyler varsa karsilikli olarak,illa ki ortaya cikar..

+1 Cıkma teklifide nedir? :=)

zamana bırak o şekillenir zaten

bazı arkadaşlar demiş oldukları; iyi vakit geçir zamanla olur diyorlar bak çok dogru ; haa kız ucuk biriyse zati böyle bir durumdan bişey anlamaz gidecen taksim meydanında taraftar grubu toplayacan meydanda isimler ve kalp yaptırcan ; malum insanlarımız hep özenti içinde bende dahil :D onun içinde gerçekçi olunmaz...

Not : 4 yıldır doğru dürüst kız arkadaşım olmadı :eek::eek: :D sen bana kulak asma :D

gerçek dogru olan iyi vakit geçirebilmektir;

---------- Mesaj saat 10:45:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:39:13 civarında gönderildi. ----------

Türkiye Sevgililer Gününde böyle hediye görmedi! - YouTube

al işde tam ayar olduğum insanlar ;izlerken bile rahatsız oluyorum sinir dengelerimi bozuyor

istersen böyle ol ne kadar gerçeksiz ask ve hayat durumları :d vurda geç hopa

çıkma teklif etme olayının modası geçti gibi sanki, doğal olarak ilerlemesi bence daha iyi

Kardeşim şu ana kadar çok fazla kızla çıkmadım toplasan 5-6 ancadır ama hiç birine de teklif etmedim. Hatta ilk kız arkadaşım bana kendi teklif etmiş ti :).

Doğal gelişsin bırak en güzeli olur. Kendinde bunu söyleyecem teklif edecem gibi birşey oluşturma yani kasma kendini boş yere. Senden bir teklif bekleyip beklemediğini zaten bilirsin ama illa bekliyorsa bir şekilde konuşursun ama beklemiyorsa hiç uğraşma sıradan olma :)

www.benimlecikarmisin.org domainim vardi düştü domain istiyorsan satın al domaini içine çikma teklifi scriptini kur kiza yapmiştim çok hoşuna gitmişti tavsiye ederim.

www.benimlecikarmisin.org domainim vardi düştü domain istiyorsan satın al domaini içine çikma teklifi scriptini kur kiza yapmiştim çok hoşuna gitmişti tavsiye ederim.

Yok hocam ya internetten bir şeyler yapmayacağım. :) 2 yıl önce eski kız arkadaşım için radyodan etmiştim. :) O yüzden gerek yok o tarz şeylere. Anlayacağın buna basit bir şey yapacağım gidişatı şeklinde.

Hocam hiç teklif falan olayına girme. Paşa paşa görüşün işte. Jest yaparsın inceden çiçek falan öyle hediyeler vs. Ama illaki çıkma teklif edeceksin diye bir şey yok onlar daha genç arkadaşlar için.

Hocam hiç teklif falan olayına girme. Paşa paşa görüşün işte. Jest yaparsın inceden çiçek falan öyle hediyeler vs. Ama illaki çıkma teklif edeceksin diye bir şey yok onlar daha genç arkadaşlar için.

Hocam tamam da bende 30 40 yaşında değilim 21 yaşındayım :) Neyse artık bakalım ne yapacağım bende bilmiyorum artık :)

:)

Yorum yapmıycaktım ama kendime engel olamıyorum...

Ben şeffaflıktan yana biriyimdir, yani bir insanın fikri ne ise zikride o yönde olmalı görüşünü savunurum...

İkili ilişkilerin (kadın-erkek) temeli ve başlangıcı ne olursa olsun hedeflenen nokta tektir... Tüm ilişkiler aşk, sevgi, huzur ve mutluluk ile başlasada çiftlerin her ikisininde varacağı noktayı iyi bildiği aşikar bir gerçektir... Varacağı nokta da tabiki cinsellik :)

Bu nedenle birine ne teklif edersen et, ister çıkma, ister sevgili olma, ister evlenme... bunların tamamı amaca giderken kullanmış olduğun araçlardan ibarettir...

Senin yerinde olsam direkt amacı vurgularım :)

evlenme teklif etsen hadi organizasyon yapta çıkma teklifi için bu kadar ince düşünmek ters tepebilir,bi de evlenme teklif etsen uzaya çıkacan demekki:D

Kıza sorulur

- Beraber Çıkalım mı?
Kız Cevap Verir:
- Hayır olmaz. . .

Soru Değişir
- O Zaman Beraber İnelim?
Kızdan Cevap Gelir.
- ...?! Run time Error

:D

Benim görüşüm Çıkma Teklifini yapmaman zamana bırakıp ilgin ve alakan ile kendini sevdirmen Bu şekilde daha samimi olur klasik tekliflerden uzak dur bence zaten olumlu giderse böyle umut ediyorum 2 evet 3 evetten iyidir. ;)

kendini bu kadar kasma akışına bırak

:)

Yorum yapmıycaktım ama kendime engel olamıyorum...

Ben şeffaflıktan yana biriyimdir, yani bir insanın fikri ne ise zikride o yönde olmalı görüşünü savunurum...

İkili ilişkilerin (kadın-erkek) temeli ve başlangıcı ne olursa olsun hedeflenen nokta tektir... Tüm ilişkiler aşk, sevgi, huzur ve mutluluk ile başlasada çiftlerin her ikisininde varacağı noktayı iyi bildiği aşikar bir gerçektir... Varacağı nokta da tabiki cinsellik :)

Bu nedenle birine ne teklif edersen et, ister çıkma, ister sevgili olma, ister evlenme... bunların tamamı amaca giderken kullanmış olduğun araçlardan ibarettir...

Senin yerinde olsam direkt amacı vurgularım :)

akıl oyunları filminde vardı bu sahne :D

Eğer teklif etmezsen başka birisiyle de çıkabilir(olmaz deme) yani her şey için çok geç olmadan teklif edebilirsin ya da akışına da bırakabilirsin kendiliğinden her şey daha iyi de olabilir ama kaçırma ihtimalin de var bilmiyorum bu yorumlardan sonra iyi bir karar vermeye başla bizim yorumları göz önünde bulundur ama en son kararı yine kendin ver.

İnşallah hayırlısı olur. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri