Kaanbulut
Yasaklanmış
Sıradan olmasını istemiyorum arkadaşlar. Çünkü kendisi çok farklı birisi benim için. 4. Kez birisiyle çıkıyorum en son 2 yıl önce çıkmıştım biriyle. Ve hala etkisindeyim onun ta - ki bu kızı görene denk.
Bu bana mutluluk veriyor yani beni farklı kılıyor. Her neyse kendisi de beni beğeniyor bundan eminiz bende onu beğeniyorum. İki tarafta kabul ediyor durumu ama ben bunu biraz güzel kılmak istiyorum.
Yani böyle onu çok mutlu etmek için güzel bir şeyler olsun istiyorum çok masraflı olmasın tabi. Ağa oğlu ile alakam yok elektrikçi bir babam var.
Bu arada bu Forum benim 2. ailem o yüzden buraya her şeyi yazma gereği duyuyorum gününüm en uzun saatleri burada geçiyor.
Neyse işin esprisini geçip bana nasıl bir yol izlememi önerirsiniz değişik fikirleri olan var mı ?
Buna benzer fikirleriniz varsa yazın lütfen arkadaşlar.
Bir yerde bulduğum yazılardan bir tanesi bu sizinde farklı düşünceleriniz varsa söylerseniz çok memnun olurum.
Bu bana mutluluk veriyor yani beni farklı kılıyor. Her neyse kendisi de beni beğeniyor bundan eminiz bende onu beğeniyorum. İki tarafta kabul ediyor durumu ama ben bunu biraz güzel kılmak istiyorum.
Yani böyle onu çok mutlu etmek için güzel bir şeyler olsun istiyorum çok masraflı olmasın tabi. Ağa oğlu ile alakam yok elektrikçi bir babam var.
Bu arada bu Forum benim 2. ailem o yüzden buraya her şeyi yazma gereği duyuyorum gününüm en uzun saatleri burada geçiyor.
Neyse işin esprisini geçip bana nasıl bir yol izlememi önerirsiniz değişik fikirleri olan var mı ?
Buna benzer fikirleriniz varsa yazın lütfen arkadaşlar.
Bir yerde bulduğum yazılardan bir tanesi bu sizinde farklı düşünceleriniz varsa söylerseniz çok memnun olurum.
İlk önce bir kinder sürpriz çikolata alıyorsun. Sonra onun folyosunu hiç yırtmadan güzelce açıyorsun.çikolataları, kırmadan tam ortasından 2 parçaya bölüyorsun, sonra içindeki oyuncak olan sarı şeyin içine birkaçtane gül yaprağı koyuyorsun. Birtane de not: "LÜTFEN". Sonra kapatıyorsun, çikolataları yavaşça birleştiriyorsun ve folyoyu elinden geldiğince orjinali gibi etrafına sarmaya çalışıyorsun. Merak etme daha önce yapıldı, oluyor. Neyse sonraki gün kıza veriyorsun bunu, kız aöçıyo böle gül yaprakları falan(kırmızı olacak tabiki de ) sonra tam notunu okuyunca ona bakarak "benimle çıkar mısın" diyorsun.