güzel bir özgün fikri

neverexisted

Kayıtlı Üye
herhangi bir müzik aletini çalabiliyorsanız gerekli pc programları ile sesi ve notaları ekrana yansıtabilir popüler şarkıları çalarak kısa sürede büyüyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Sanki kendisi çalmıyo ya ptogram yapıyo bence

Valla müzik aleti çalabilsem, programla uğraşmam,kamera karşısına geçer hem çalar hem söylerim :D

benim kanalımı böyle bir gün birisi özgün fikir diye paylaşırsa o kişiyi banlatmak için elimden geleni yaparım.

bu kanalın flag yemiceğinin garantisi var mı ?
kopyalanmıcağının garantisi var mı ?
sahte Eşleşen atılmıcağının garantisi var mı ?

Modlar neden bir şey yapmıyor ?

telif olmaz program synthesia kendi elektronik piyanonuzu bağlayıp çalabilirsiniz midi kablosu ile 88 tuşlu olması lazım yani birçok org olmaz

benim kanalımı böyle bir gün birisi özgün fikir diye paylaşırsa o kişiyi banlatmak için elimden geleni yaparım.

bu kanalın flag yemiceğinin garantisi var mı ?
kopyalanmıcağının garantisi var mı ?
sahte Eşleşen atılmıcağının garantisi var mı ?

Modlar neden bir şey yapmıyor ?

hocam bu kanal youtube da anasayfada çıkıyor ytparadamı paylaşılınca koplayama flaglama işlemleri başlıyor

---------- Spam Engelliyici 16:14 ---------- Önceki Mesaj 16:13 ----------

hocam niye telif olsun. o kadar şarkı coverlayanlar var koray avcı da bunlardan birisi telif alıyor mu

hocam bu kanal youtube da anasayfada çıkıyor ytparadamı paylaşılınca koplayama flaglama işlemleri başlıyor

hocam niye telif olsun. o kadar şarkı coverlayanlar var koray avcı da bunlardan birisi telif alıyor mu

anasayfa da çerezlere göre her kanalın videosu çıkabilir siz söylediklerimin garantisini veriyor musunuz ?

anasayfa da çerezlere göre her kanalın videosu çıkabilir siz söylediklerimin garantisini veriyor musunuz ?

Az önce kendi kanalınızın videosunu paylaştığınız handbrake ile ilgili konuya denk geldim. Şimdi buraya da bakınca kararsızlığa düştüm. Sizin kanalınızı mı paylaştılar diye bu kadar sinirleniyorsunuz yoksa siz kanalınızın paylaşılmasına mı karşısızınız?

Programı bilsek bilgisayara çaldırabiliriz sanki kendimizin çalmasına gerek yok :D

bu programa nota mı veriyor bu herifler türkçe şarkılar için. yada midi yüklüyosun bu çalıyo böyle

Az önce kendi kanalınızın videosunu paylaştığınız handbrake ile ilgili konuya denk geldim. Şimdi buraya da bakınca kararsızlığa düştüm. Sizin kanalınızı mı paylaştılar diye bu kadar sinirleniyorsunuz yoksa siz kanalınızın paylaşılmasına mı karşısızınız?

genelde flag atanların kafası ben bu kanala flag atıyım sonra kendi videolarımı yükliyip devam ediyimdir.
Hardbrake paylaşımındaki video'ya kimse flag atmaz atsa bile partnerli ve tam özgün olduğu için kolayca açtırır ama burda paylaşılan kanal çok rahat flag ile kapatılır.
Geçendede birisi benim kanalımdan bahsetti forumda eğer 1 video mu paylaşsa idi bu kadar sakin olmazdım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri