Güzelliğiniz ile sayfama renk kattınız

10597341_858992764124838_1610192305_a.jpg

Sevgili arkadaşlar eşimin ölümünün ardındançok yalnız kalıp bunalmıştım bir bilgisayar alıp yalnızlığımı gidermek için herkesin kendine göre bir dalı vardı bende en zorunu seçtim yaşımın büyük olmasına rağmen genç kızlarla arkadaş olmayı sebebi çok ağır eleştiri alacağımı kolay br şey olmadığını etrafımda eşimin dostumun kalmıyacağını bile bile bu yolu seçtim çocuklarla arkadaşlığım çok iyi olduğu için gençlelede bu diyaloğu sürdüreceğime inanıyordum ve şu anda 1000 tane kız arkadaşım oldu çok mutluyum zoru başarmıştım
hedefim 2000 arkadaşa çıkarmak ömrüm varsa beni destekleyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ünki sayenizde bu yalnızlık hastalığından kurtuldum bizlere emeği geçen facebook arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum gençler hepiniz pırıl prılsınız sizden daha çok ders alacağıma inanıyor hepinizin derteklerinizin devamını beklyor saygılarımı sunuyorum hoşça kalın

Sevgili arkadaşlar eşimin ölümünün ardındançok yalnız kalıp bunalmıştım bir bilgisayar alıp yalnızlığımı gidermek için herkesin kendine göre bir dalı vardı bende en zorunu seçtim yaşımın büyük olmasına rağmen genç kızlarla arkadaş olmayı sebebi çok ağır eleştiri alacağımı kolay br şey olmadığını etrafımda eşimin dostumun kalmıyacağını bile bile bu yolu seçtim çocuklarla arkadaşlığım çok iyi olduğu için gençlelede bu diyaloğu sürdüreceğime inanıyordum ve şu anda 1000 tane kız arkadaşım oldu çok mutluyum zoru başarmıştım
hedefim 2000 arkadaşa çıkarmak ömrüm varsa beni destekleyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ünki sayenizde bu yalnızlık hastalığından kurtuldum bizlere emeği geçen facebook arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum gençler hepiniz pırıl prılsınız sizden daha çok ders alacağıma inanıyor hepinizin derteklerinizin devamını beklyor saygılarımı sunuyorum hoşça kalın
dayıdan güzel bi anektot helal olsun 1000 kız arkadaş :D benim o kadar erkek arkadaşım yok :D

Neredeyse hepsi fake hesap, yazık adama da. Bir de çocuğu yaşında hepsi. Neyse bir şey demek yanlış olur.

emekliliğim yaklaştı ama ben böyle olmayayım lütfen :)

Adamı mı Keklemişler Adam mı Milleti Kekliyo Anlamadım Ama Büyük İhtimal Profilleri Adam Actı Ve Üye Kasıyor

bu profil 500k sayfadan daha iyi hit kasar
keşke bana satsa :D

1k nın 300 ünün profili acık olsa
onlarında ortalama 2k arkadaşı olsa
gönderiye etiketlesek 600k erişim :)
15-50k dönüş olur :P

Son düzenleme:
Birisi dayıya çakma profil olduğunu açıklasın. Belki bu şoka dayanamaz kalpten gider ben mesuliyet almayım :D

n79Gk5.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri